autorizatii de construire si desfiintare emise in luna iunie 2015

Upload: ramona-andreea-aparaschivei

Post on 03-Nov-2015

87 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

luna_IUNIE_2015

TRANSCRIPT

  • Print

    PRIMARIA MUNICIPIULUI IASI SERVICIUL ARHITECTURA SI URBANISM

    AUTORIZATII DE CONSTRUIRE/DESFIINTARE EMISE IN PERIOADA

    06/01/2015-06/30/2015

    530 2/6/2015

    BALUTA PAULA, BALUTA CRISTIAN BLD ALEXANDRU CEL BUN nr. 15 bl. E3 sc. - et. 3 ap. 13

    Amenajari interioare la apartament proprietate. CONDITII : Se vor respecta avizele, studiile obtinute si proiectul vizat spre neschimbare. Organizarea de santier se va face in interiorul proprietatii. Lucrarile se vor efectua in afara orelor de odihna. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei (P.M.Iasi) si IJC. Se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    531 2/6/2015

    SC STANDARD IDEAL CONSULTING SA BUCURESTI STR BRADULUI nr. 5 bl. - sc. - et. - ap. -

    Demolare imobile existente (C12, C13, C14, C15). Se vor respecta conditiile din avizele obtinute si proiectul vizat spre neschimbare. Organizarea de santier se va face strict in limitele proprietatii. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului autorizatiei de desfiintare (PMI) si IJC.

    532 2/6/2015

    JITARI RAISA STR NICOLINA nr. 4 bl. C9 sc. B et. 1 ap. 8

    Amenajari interioare la apartament proprietate. CONDITII : Se vor respecta avizele, studiile obtinute si proiectul vizat spre neschimbare. Organizarea de santier se va face in interiorul proprietatii. Lucrarile se vor efectua in afara orelor de odihna. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei (P.M.Iasi) si IJC. Se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    533 2/6/2015

    UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE GR. T. POPA STR Mihail Kogalniceanu nr. 9-13 bl. - sc. - et. - ap. -

    Reparatii capitale ( consolidare infrastructura si planseu) casa Phillipide - Laborator Central pentru Testarea Medicamentului in regim de urgenta. IMOBILUL-CASA PHILLPIDE ESTE MONUMENT ISTORIC INSCRIS IN LISTA APROBATA PRIN ORDINUL MCC NR. 2.361/2010 , cod LMI IS -II-m-B-03921. Imobilul este detinut in baza Ordin nr.6302/2008 emis de MECT. CONDITII: Autorizatia se elibereaza in regim de urgenta conform masurilor dispuse prin Raport de Expertiza Tehnica intocmita de atestat MCC (lucrari de consolidare in regim de urgenta) si conform prevederilorLegii 50/1991 R, art.7 - aliniatul 10,16 si 16' - cu conditia completarii documentatiei de autorizare ce va fi definitivata pe parcursul sau la incheierea executari lucrarilor. Interventia asupra imobilului se va face in conditiile respectarii legislatiei in vigoare: Legea 422/2001 R privind protejarea monumentelor istorice, Legea 10/1995 privind calutatea in constructii-cu modificarile ulterioare, Legea 50/1991 R privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, Ord 839/2009 R pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 50/1991. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de construire (Primaria Municipiului Iasi) si I.J.C.

    534 2/6/2015

    TAPU GHEORGHE SI TAPU ELENA STR DEALU ZORILOR nr. FN bl. - sc. - et. - ap. -

    Construire locuinta si imprejmuire pe teren proprietate. PUZ aprobat cu HCL nr. 192/14.06.2011. Teren detinut in baza Contractului de vanzare cumparare autentificat cu nr. 1587/07.06.2000. S teren=2193 mp, POT=5,13%, CUT=0,12 mp ADC/mp teren, Ac locuinta=112,59 mp, ADC locuinta=263,25mp, Regim de inaltime: Dpartial+P+POD amenajabil. Conditii: Se vor respecta conditiile impuse prin Certificatul de urbanism, avizele, studiile solicitate si proiectul vizat spre neschimbare. Organizarea de santier si parcarea se vor realiza in incinta proprietatii. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C. Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire, in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    535 2/6/2015

    ZAMOSTEANU CRISTIN STR PANTELIMON HALIPA nr. FN bl. - sc. - et. - ap. -

    DEVIERE RETEA TERMICA AERIANA DE PE AMPLASAMENT, situat in Iasi, str. Pantelimon Halipa, in montaj ingropat pe domeniul public in vederea construirii a doua imobile - bloc de locuinte, in urmatoarele conditii:- se va respecta proiectul de executie si avizele detinatorilor de utilitati; - inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat (strazi, alei, spatii verzi), distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata, in baza unui deviz calculat si achitat anticipat. CONDITII SPECIALE: Inceperea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii

    Nr. eliberare

    Data eliberarii

    Solicitant

    Adresa imobilului autorizat Lucrarile autorizate

    Page 1 of 18fldListareWEB

    2015-07-03http://172.20.1.201/Templateweb/Urbanism.nsf/fldListareWEB?OpenView&Start=1&Count=-1&Query=(DataC%3E=%5B01/06/2015%5D)&(DataC%3C...

  • privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50 /1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    536 2/6/2015

    ZAMOSTEANU CRISTIN STR PANTELIMON HALIPA nr. 10 A SI 10 B bl. - sc. - et. - ap. -

    CONSTRUIRE CABINETE MEDICALE, LOCUINTE IN REGIM HOTELIER CU SPALATORIE, SPATII COMERCIALE SI PARCARE ACOPERITA PE TEREN PROPRIETATE. Organizarea de santier si parcarea se va realiza in incinta proprietatii. Se vor respecta conditiile impuse de certificatul de urbanism si avizele solicitate. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C. Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire, in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    537 2/6/2015

    SC DECO DEM NATURA SRL CALEA chisinaului nr. 2a bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA DE GAZE NATURALE, pentru imobil spatiu industrial, situat in municipiul Iasi, teren si constructie detinut in baza cvc nr. 1822/2014 constructie autorizata conf AC nr. 1259/2014 din retea gaze naturale existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de contor gaze (P.R.M.) se va amplasa in aliniamentul imrejmuirii autorizate , fara a obstrictiona circulatia auto si pietonala si fara ocupa domeniul public CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    538 2/6/2015

    BALAN MARIANA OTILIA STD PLOPII FARA SOT nr. 1 bl. - sc. - et. - ap. -

    CONSTRUIRE LOCUINTA PE TEREN PROPRIETATE ST=1499,68 MP AC= 208,28 MP ADC= 366,0MP POT = 13,9 % CUT =0,24 MP /ADC mp teren conditii -Organizarea de santier si parcarea se va realiza in incinta proprietatii. Se vor respecta conditiile impuse de certificatul de urbanism si avizele solicitate. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C. Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire, in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    539 3/6/2015

    S.C.LASTOR INVEST CORP SRL REPREZENTATA DE CIURUSNIUC ELENA STR MIHAI VODA VITEAZUL nr. 3-5-7 bl. - sc. - et. - ap. -

    Construire locuinte colective,amenajare parcare auto,imprejmuire teren proprietate conform PUZ aprobat prin HCL 189/2007. Se vor respecta conditiile din avizele si studiile obtinute. La inceperea lucrarilor vor fi convocati proiectantul de specialitate,detinatorii de utilitati si reprezentantul administratiei publice locale. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire(P.M.Iasi),IJC . Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire,in vederea regularizarii taxei de autorizare. La intabularea constructiei se va tine cont de plansele anexe vizate spre neschimbare la prezenta autorizatie.

    540 3/6/2015

    SC E.ON DISTRIBUTIE ROMANIA SA PENTRU SIMIONESCU EDUARD STR Tatarasi nr. 55 bl. - sc. - et. - ap. -

    RACORD ENERGIE ELECTRICA locuinta in municipiul Iasi in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut, de o unitate specializata. CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Responsabilitatea avarierii retelelor tehnico-edilitare din aliniamentul retelei proictate revine beneficiarului si constructorului.

    541 3/6/2015

    TOMA MELU SI CATALINA STR PROF.IOAN PETRU CULIANU nr. FN bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA GAZE NATURALE pentru imobil situat in municipiul Iasi, str. Prof. Ioan Petru Culianu, FN, nr. cad. 6212/1/1/2, detinut prin c.v.c. nr. 6731/2003 si A.C. nr. 584/2012, din retea existenta, in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de bransament(P.R.M.) se va amplasa in aliniamentul imprejmuirii fara a se obstructiona circulatia auto si pietonala si fara a se va ocupa domeniul public. CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    542 3/6/2015

    S.C. E.ON DISTRIBUTIE ROMANIA S.A. PENTRU S.C. STORE SOLUTIONS S.R.L. STR DUMBRAVA ROSIE nr. 5

    BRANSAMENT LA RETEA ENERGIE ELECTRICA, in montaj ingropat, pentru imobil - cantina, situat in municipiul Iasi, str. Dumbrava Rosie nr. 5, nr. cad. 4190/2/6 si 4190/2/3, detinut prin c.comodat si c.v.c. nr. 7324/2013, cu acord proprietar, din retea electrica existenta, in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati

    Page 2 of 18fldListareWEB

    2015-07-03http://172.20.1.201/Templateweb/Urbanism.nsf/fldListareWEB?OpenView&Start=1&Count=-1&Query=(DataC%3E=%5B01/06/2015%5D)&(DataC%3C...

  • din zona strabatuta si reprezentantul proprietarului terenului; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de bransament se va amplasa in aliniamentul imprejmuirii, fara a se obstructiona circulatia auto si pietonala si fara a se va ocupa domeniul public. CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    543 3/6/2015

    DASCALU DUMITRU-DANIEL SI SIMONA-MARIA STR PROF.EMIL HONORIU nr. 10 C

    RACORDARE LA SISTEMUL DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE PRIN EXTINDERE RETEA SI BRANSAMENT LA RETEA GAZE pentru imobil situat in Iasi, str. Prof. Emil Honoriu nr. 10 C, nr. cad. 126809, detinut prin c.v.c. nr. 765/2007 si A.C. nr. 2112/2007, din retea existenta in str. Prof.Emil Honoriu, in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantii de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - amplasamentul amenajat (strazi, trotuare, alei, spatii verzi) distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut, de o unitate specializata, in conformitate cu prevederile H.C.L. nr.133/2009, in baza unui deviz calculat si achitat anticipat. CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    544 3/6/2015

    S.C. E.ON DISTRIBUTIE ROMANIA S.A. PENTRU BOGDAN CONSTANTIN STR SARARIEI nr. 22 bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA ENERGIE ELECTRICA, in montaj ingropat, pentru imobil - locuinta, situat in municipiul Iasi, str. Sarariei nr. 22, nr. cad. 145123, detinut prin c.v.c. nr. 934/1981, din retea electrica existenta(firida generala), in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul proprietarului terenului; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de bransament se va amplasa in aliniamentul imprejmuirii, fara a se obstructiona circulatia auto si pietonala si fara a se va ocupa domeniul public. CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    545 3/6/2015

    SC ARTIS DESIGN INVESTMENT SRL STR IMASULUI nr. 2 bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA DE GAZE NATURALE, pentru imobil hotel, situat in municipiul Iasi, teren si constructie detinut in baza cvc nr. 4498/2006, constructie autorizata conf AC nr. 250/2013 (conf PUZ aprobat prin HCLM nr. 465/2011) din retea gaze naturale existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de contor gaze (P.R.M.) se va amplasa in aliniamentul imrejmuirii autorizate , fara a obstrictiona circulatia auto si pietonala si fara ocupa domeniul public CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    546 3/6/2015

    CAZAN NORIS STR teascului nr. 8 bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA DE GAZE NATURALE, pentru imobil locuinta, situat in municipiul Iasi, teren si constructie detinut in baza cvc nr. 162/2007, constructie autorizata conf AC nr. 148/2008 din retea gaze naturale existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de contor gaze (P.R.M.) se va amplasa in aliniamentul imrejmuirii autorizate , fara a obstrictiona circulatia auto si pietonala si fara ocupa domeniul public CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    Page 3 of 18fldListareWEB

    2015-07-03http://172.20.1.201/Templateweb/Urbanism.nsf/fldListareWEB?OpenView&Start=1&Count=-1&Query=(DataC%3E=%5B01/06/2015%5D)&(DataC%3C...

  • 547 3/6/2015

    SC ALIELA COMPANY SRL STR muntenimii lateral bloc 590c nr. - bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA DE GAZE NATURALE, pentru imobil hotel, situat in municipiul Iasi, teren si constructie detinut in baza cvc nr. 910/2007 constructie autorizata conf AC nr. 174/2012, din retea gaze naturale existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de contor gaze (P.R.M.) se va amplasa in aliniamentul imrejmuirii autorizate , fara a obstrictiona circulatia auto si pietonala si fara ocupa domeniul public CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    548 3/6/2015

    SC INTERGAME SELECT S.R.L. BLD TUDOR VLADIMIRESCU nr. INCINTA IULIUS MALL bl. - sc. - et. - ap. -

    Modificare fatada si amplasare firma luminoasa-intrare in legalitate. CONDITII:Pentru modificare fatada:Amenajare cu caracter provizoriu pe durata existentei contractului de inchiriere nr.30/2010 . Se vor respecta conditiile din avizele si studiile obtinute. La inceperea lucrarilor vor fi convocati proiectantul de specialitate,detinatorii de utilitati si reprezentantul administratiei publice locale. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire(P.M.Iasi),IJC . Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire,in vederea regularizarii taxei de autorizare. La intabularea constructiei se va tine cont de plansele anexe vizate spre neschimbare la prezenta autorizatie. Pentru amplasare firma: Constructia are caracter provizoriusi se va demonta la somatia PMI daca reglementarile legislative si urbanistice impun acest lucru prin aducerea amplasamentului la forma initiala,fara a solicita despagubiri Se va achita taxa de publicitate. Amplasarea firmei se va face conform proiectului vizat spre neschimbare. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C.

    549 3/6/2015

    SERBANOIU ION SI SERBANOIU DUMITRA STR GRIGORE T. POPA nr. 12 bl. - sc. - et. - ap. -

    RACORDRE LA RETEA DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE PRIN extindere si bransament pentru imobil locuinta, situat in municipiul Iasi, teren si constructie detinut in baza cvc 2512/2013, constructie autorizata conf AC nr. 783/2014 din retea gaze naturale existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de contor gaze (P.R.M.) se va amplasa in aliniamentul imrejmuirii autorizate , fara a obstrictiona circulatia auto si pietonala si fara ocupa domeniul public CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    550 3/6/2015

    SC E.ON DISTRIBUTIE ROMANIA SA STR PLOPII FARA SOT, ST.O.IOSIF bl. - sc. - et. - ap. -

    IMBUNATATIREA NIVELULUI DE TENSIUNE LEA JT SI MODERNIZARE 292 MUNICIPIUL IASI in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut, de o unitate specializata. CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Responsabilitatea avarierii retelelor tehnico-edilitare din aliniamentul retelei proictate revine beneficiarului si constructorului.

    551 3/6/2015

    DAMIAN CONSTANTIN OVIDIU STR Paun nr. 13 bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA DE APA pentru imobil proprietate in municipiul Iasi in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut, de o unitate specializata. CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Responsabilitatea avarierii retelelor tehnico-edilitare din aliniamentul retelei proictate revine beneficiarului si constructorului. Se va construi obligatoriu fosa septica vidanjabila

    552 3/6/2015

    S.C. E.ON MOLDOVA DISTRIBUTIE S.A. PENTRU SC KOLADO SRL STR IASI - UNGHENI nr. - bl. - sc. - et. - ap. -

    Alimentare cu energie electrica , pompa de apa bransament (provizoriu) , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul

    Page 4 of 18fldListareWEB

    2015-07-03http://172.20.1.201/Templateweb/Urbanism.nsf/fldListareWEB?OpenView&Start=1&Count=-1&Query=(DataC%3E=%5B01/06/2015%5D)&(DataC%3C...

  • public amenajat distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut, de o unitate specializata. CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Responsabilitatea avarierii retelelor tehnico-edilitare din aliniamentul retelei proictate revine beneficiarului si constructorului.

    553 3/6/2015

    SC E.ON MOLDOVA DISTRIBUTIE SA PENTRU BODEA COSTIN - MOARA DE VANT bl. - sc. - et. - ap. -

    RACORD ENERGIE ELECTRICA locuinta in municipiul Iasi in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut, de o unitate specializata. CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Responsabilitatea avarierii retelelor tehnico-edilitare din aliniamentul retelei proictate revine beneficiarului si constructorului.

    554 3/6/2015

    SC E.ON MOLDOVA DISTRIBUTIE SA PENTRU SARBU ELENA STR Miroslava nr. 10 bl. - sc. - et. - ap. -

    RACORD ENERGIE ELECTRICA locuinta in municipiul Iasi in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut, de o unitate specializata. CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Responsabilitatea avarierii retelelor tehnico-edilitare din aliniamentul retelei proictate revine beneficiarului si constructorului.

    555 3/6/2015

    PETROIU VASILE SI PETROIU DIANA ALEEA Mihail Sadoveanu nr. 16 bl. - sc. - et. - ap. -

    Construire locuinta , foraj studiu geotehnic si put apa , construire fosa septica pe teren proprietate si imprejmuire teren. Sc = 129.54 mp, Sd = 341.24 mp, Su= 263.77 mp. Act proprietate : c.v.c. nr. 35/ 2014. in urmatoarele conditii : - organizarea de santier se va face in incinta proprietatii ; - se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului autorizatiei de construire si la IJC ; - se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare ; - se vor respecta conditiile impuse prin avizele si studiile obtinute.

    556 3/6/2015

    RUSU-ZAPODEANU GELU STR GANDU nr. 1A

    Restaurare,consolidare,recompartimentare pentru amenajare locuinte,amenajare subsol tehnic si construire scara exterioara-monument istoric. Demisolul-subsolul este cu destinatia de spatiu tehnic,parterul are 4 apartamente iar podul nu se amenajeaza. Imobil detinut in baza contractului de vanzare de drepturi succesorale aut. sub nr.5946/21.11.2007 si incheiere de completare nr.11465/18.08.2008. IMOBILUL ESTE MONUMENT ISTORIC-CASA - INSCRIS IN LISTA APROBATA PRIN ORDINUL MCC NR. 2.361/2010 LA POZITIA 1056. CONDITII: Se vor respecta conditiile impuse prin Certificatul de urbanism, avizele si studiile solicitate. Organizarea de santier si parcarea se vor realiza in incinta proprietatii. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C. Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire, in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    557 3/6/2015

    PATRASCU VALERIU STR ISLAZ nr. 37 bl. - sc. - et. - ap. -

    CONSSTRUIRE LOCUINTE COLECTIVE SI SPATII COMERCIALE Conf PUZ / HCL NR 144 / 2014 ST -1000,0mp , AC =500,0 MP , ADC =2692 MP POT =50% CUT = 2,69 CONDITII: Se vor respecta conditiile impuse prin Certificatul de urbanism, avizele si studiile solicitate. Organizarea de santier si parcarea se vor realiza in incinta proprietatii. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C. Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire, in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    558 4/6/2015

    LACUSTA ULISE STR IPSILANTI nr. 26

    Consolidare,reamenajare,etajare si mansardare locuinta existenta - conf.PUZ aprobat cu HCL 297/30.09.2014. Imobil detinut in baza contractului de vanzare-cumpare nr.5.222/25.10.2010. CONDITII: Se vor respecta conditiile impuse prin Certificatul de urbanism, avizele si studiile solicitate. Organizarea de santier si parcarea se vor realiza in incinta proprietatii. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C. Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire, in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    559 4/6/2015

    S.C. DOMENIUL MIHAI EMINESCU STR SF.LAZAR nr. 56,56A

    Construire parcare subterana(2S+P) pe teren proprietate. Teren in suprafata de 611,17 mp detinut in baza contractului de schimb de teren cu un bun imobil viitor cu obligatii de "a face" si clauza suspensiva nr.1376/12.06.2014 si teren in suprafata de 203,37 mp(conform actelor de proprietate) detinut in baza contractului de vanzare cumparare nr.2089/26.06.2014. CONDITII: Se vor respecta conditiile impuse prin Certificatul de urbanism, avizele si studiile solicitate.

    Page 5 of 18fldListareWEB

    2015-07-03http://172.20.1.201/Templateweb/Urbanism.nsf/fldListareWEB?OpenView&Start=1&Count=-1&Query=(DataC%3E=%5B01/06/2015%5D)&(DataC%3C...

  • Organizarea de santier si parcarea se vor realiza in incinta proprietatii. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C. Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire, in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    560 8/6/2015

    MUNICIPIUL IASI - DIRECTIA DE DEZVOLTARE SI PROIECTE EUROPENE STR PICTOR OCTAV BANCILA SOS. ARCU SI SOS. NATIONALA nr. - bl. - sc. - et. - ap. -

    CONTINUARE LUCRARI la obiectivul AXA DE DEZVOLTARE NORD-SUD - PASAJUL OCTAV BANCILA, MUNICIPIUL IASI - DEVIERE RETELE TEHNICO-EDILITARE - apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, energie termica si telefonie, in aliniamentul str. O Bancila, sos. Arcu si Sos. Nationala(portiunea cuprinsa intre linia ferata si intersectia cu str. Tabacului) in urmatoarele conditii: - inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati proiectantii de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - lucrarile- devierea retelelor tehnico-edilitare, se vor executa numai pe domeniul public; - se vor respecta proiectele si avizele eliberate in vederea executarii lucrarilor; - nu va fi afectata, pe cit posibil, circulatia auto si pietonala, lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat (carosabil, trotuare, alei, spatii verzi), distrus ca urmare a executarii lucrarilor principale si de organizare a executiei, va fi refacut de o unitate specializata in baza unui contract ferm pentru lucrari reparatii. - CONDITII SPECIALE: Inceperea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).)

    561 9/6/2015

    SC ALISTORE .RO PRIN PROTAILA ANTON BLD STEFAN CEL MARE SI SFANT nr. 18-20 bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT APA, retea interioara de apa, pentru imobil spatiu comercial , situat in municipiul Iasi, bld. Stefan cel Mare si Sfant nr. 18-20 din retea apa existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    562 15/6/2015

    JUDETUL IASI PENTRU SPITALUL CLINIC DE URGENTA "PROFESOR DR. NICOLAE OBLU"IASI PRIN ADMINISTRATOR HALIGA IOAN STR ATELIERULUI nr. 2 bl. - sc. - et. - ap. -

    Reparatii capitale fatada cladire Spitalul Clinic de Urgente Profesor Dr.Nicolae Oblu Iasi.Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire(P.M.Iasi) si IJC. Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire, in vederea receptionarii lucrarii.

    563 15/6/2015

    VRABIE ALEXANDRU - SOSEAUA VOINESTI nr. 44M bl. - sc. - et. - ap. -

    CONSTRUIRE LOCUINTA, FANTANA, FOSA SEPTICA SI IMPREJMUIRE PE TEREN PROPRIETATE. A.C.: 142,80 mp; A.D.C.: 365,00 mp; P.O.T.: 24,16 %; C.U.T.: 0,62. Organizarea de santier si parcarea se va realiza in incinta proprietatii. Se vor respecta conditiile impuse de certificatul de urbanism si avizele solicitate. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C. Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire, in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    564 15/6/2015

    SC DIAVOLO SRL SOS Pacurari nr. 47 bl. 546 sc. B et. P ap. -

    Amplasare firma luminoasa. Spatiu comercial detinut in baza Contractului de vanzare cumparare autentificat cu nr. 77/22.03.2010. CONDITII: Se va achita taxa de publicitate. Amplasarea firmei se va face conform proiectului vizat spre neschimbare. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C.

    565 15/6/2015

    ASOCIATIA DE PROPRIETARI BLOC Z 17, TR.I , II SOS ARCU nr. 14-16 bl. Z17 sc. TR I,II et. - ap. -

    Schimbare invelitoare acoperis bloc de locuinte- tronsoanele I, II. CONDITII : Se vor respecta conditiile din certificatul de urbanism,avizele, studiile obtinute si proiectul vizat spre neschimbare. Lucrarile se vor efectua in afara orelor de odihna. Se va comunica data inceperiii lucrarilor catre autoritatea emitenta (PM Iasi) si IJC. Se va anunta data finalizarii lucrarilor catre autoritatea emitenta (PM Iasi) si IJC in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    566 15/6/2015

    MUNTEANU ANTONEL IOAN STR CICOAREI nr. 59 bl. - sc. - et. - ap. -

    Construire locuinta pe teren proprietate. Se vor respecta conditiile din avizele si studiile obtinute. La inceperea lucrarilor vor fi convocati proiectantul de specialitate,detinatorii de utilitati si reprezentantul administratiei publice locale. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire(P.M.Iasi),IJC . Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire,in vederea regularizarii taxei de autorizare. La intabularea constructiei se va tine cont de plansele anexe vizate spre neschimbare la prezenta autorizatie.

    Page 6 of 18fldListareWEB

    2015-07-03http://172.20.1.201/Templateweb/Urbanism.nsf/fldListareWEB?OpenView&Start=1&Count=-1&Query=(DataC%3E=%5B01/06/2015%5D)&(DataC%3C...

  • 567 15/6/2015

    UNIVERSITATEA TEHNICA GHEORGHE ASACHI DIN IASI-FACULTATEA DE INGINERIE ELECTRICA,ENERGETICA SI INFORMATICA APLICATA BLD PROF.DR.DOC.DIMITRIE MANGERON nr. 21-23

    Amplasare sistem fotovoltaic si imprejmuire. Imobil detinut conform Incheierii nr.50055/23.10.2003. CONDITII: Se vor respecta conditiile impuse de certificatul de urbanism,studiile si avizele solicitate. Organizarea de santier se va realiza in incinta proprietatii. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C. Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire,in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    568 15/6/2015

    S.C. E.ON DISTRIBUTIE ROMANIA S.A. PENTRU BOGATU MISAELA STR BRANDUSA nr. 29 bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA ENERGIE ELECTRICA, in montaj ingropat, pentru imobil - locuinta, situat in municipiul Iasi, str. Brandusa nr.29, nr. cad. 17333, detinut prin c.v.c. nr. 1591/2010 si A.C. nr.175/2012, din retea electrica existenta, in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul proprietarului terenului; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de bransament se va amplasa in aliniamentul imprejmuirii, fara a se obstructiona circulatia auto si pietonala si fara a se va ocupa domeniul public. CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    569 15/6/2015

    SOLCANU MIHAI SI MIHAELA-ADINA SOS Stefan Cel Mare si Sfant nr. 35 bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA DE APA SI BAZIN ETANS VIDANJABIL (fosa septica vidanjabila) pentru imobil proprietate, situat in municipiul Iasi, sos. Stefan cel Mare si Sfant nr. 35, nr. cad. 129115, detinut prin c.v.c. nr.651/2009 si A.C. nr. 899/2010, in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat (strazi, alei, spatii verzi), distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut, de o unitate specializata, in conformitate cu prevederile HCL 133/2009, in baza unui deviz calculat si achitat anticipat. OBSERVATII: Punerea in functiune a racordului la retea de apa este conditionata de executarea, verificarea si receptionarea caminului etans vidanjabil si incheierea unui contract de vidanjare cu SC Apavital SA - Sectia Canalizare. CONDITII SPECIALE: Inceperea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    570 15/6/2015

    S.C. E.ON DISTRIBUTIE ROMANIA S.A. PENTRU ANDRIESCU MIHAI STR SPANCIOC nr. 1 B bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA ENERGIE ELECTRICA, in montaj ingropat, pentru imobil - parcare, situat in municipiul Iasi, str. Spancioc nr. 1B, nr. cad. 142373, detinut prin c.donatie nr. 1772/1996 si A.C. nr.55/2015, din retea electrica existenta, in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul proprietarului terenului; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de bransament se va amplasa in aliniamentul imprejmuirii, fara a se obstructiona circulatia auto si pietonala si fara a se va ocupa domeniul public. CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    571 15/6/2015

    S.C. INTERNATIONAL CONNECTION S.R.L. SOS PACURARI nr. 116 A bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA DE APA pentru imobil proprietate, situat in municipiul Iasi, sos.Pacurari nr. 116A, nr. cad. 14183, detinut prin c.v.c. nr.3665/2007, in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat (strazi, alei, trotuare, spatii verzi), distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut, de o unitate specializata, in conformitate cu prevederile HCL 133/2009, in baza unui deviz calculat si achitat anticipat. CONDITII SPECIALE: Inceperea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    572

    S.C. E.ON DISTRIBUTIE ROMANIA S.A. PENTRU S.C. ART

    ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICA (retea alimentare joasa tensiune, firide E3-4 si E2-4) pentru imobil situat in municipiul Iasi, str. Visan nr. 48, nr.cad. 144200, detinut prin

    Page 7 of 18fldListareWEB

    2015-07-03http://172.20.1.201/Templateweb/Urbanism.nsf/fldListareWEB?OpenView&Start=1&Count=-1&Query=(DataC%3E=%5B01/06/2015%5D)&(DataC%3C...

  • 15/6/2015 RESIDENCE DEVELOPMENT S.R.L. STR VISAN nr. 48 bl. - sc. - et. - ap. -

    c.v.c. nr. 365/2013 si AC nr. 954/2011, din retea electrica existenta (P.T.680) in str. Visan si amplasare retea in aliniament str. Visan pana la proprietate, in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, reprezentantii detinatorilor de utilitati, proiectantul de specialitate si reprezentantul administratie publice; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus la parametrii initiali cu o garantiei de minim 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata in conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 133/2009. CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    573 15/6/2015

    S.C. TRAVEL TODAY CONSULTING S.R.L. PRIN CENUSA BOGDAN-CONSTANTIN STR ANASTASIE PANU nr. 21 bl. 7 NOIEMBRIE et. P

    Amenajari interioare si extindere spatiu comercial pe teren proprietate sub proiectia etajelor superioare(in aliniament cu spatiile comerciale adiacente) - Cerere avizata in Comisia de Urbanism in data de 11.06.2014. Spatiu comercial detinut in baza Contractului de vanzare cumparare cu rest de pret si ipoteca legala nr.465/20.02.2014 si Actului de comasare nr.1424/20.05.2014. CONDITII : Se vor respecta avizele, studiile obtinute si proiectul vizat spre neschimbare. Organizarea de santier se va face in interiorul proprietatii. Lucrarile se vor efectua in afara orelor de odihna. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei (P.M.Iasi) si IJC. Se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    574 15/6/2015

    SC PETRO GRUP SRL SOS NICOLINA - STR.BERZEI nr. - bl. - sc. - et. - ap. -

    MODIFICARE TRASEU CONDUCTA DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE DIN SUPRATERAN IN SUBTERAN PE DOMENIUL PUBLIC pentru imobilui situat in Iasi, in urmatoarele conditii: - inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - se va respecta proiectul si avizele eliberate in vederea executarii lucrarilor; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala, lucrarea va fi semnalizata in permanenta si se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat (carosabil, trotuar, spatii verzi), distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata in baza unui contract ferm pentru lucrari reparatii sau deviz calculat si achitat anticipat. CONDITII SPECIALE: Inceperea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a). Responsabilitatea avarierii retelelor tehnico-edilitare din aliniamentul retelei proictate revine beneficiarului si constructorului.

    575 15/6/2015

    BUZDUGAN VIORICA STR MIHAIL KOGALNICEANU nr. 15A bl. - sc. - et. - ap. -

    Amenajari interioare , amenajare accese separate prin practicare gol usa nou la imobil existent. Apartament detinut in baza Contractului de Partaj Voluntar nr.669/19.05.2005. Conditii : se vor respecta avizele, studiile obtinute si proiectul vizat spre neschimbare. Lucrarile se vor efectua in afara orelor de odihna. Organizarea de santier se va face in interiorul proprietatii. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei (P.M.Iasi) si IJC. Se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    576 15/6/2015

    NEGURICI MARTA SOS STEFAN CEL MARE SI SFANT nr. 4 bl. - sc. - et. - ap. -

    RACORDARE LA SISTEMUL DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE PRIN EXTINDERE RETEA SI BRANSAMENT LA RETEA GAZ pentru imobil Ansamblu rezidential (bloc A17) situat in Iasi, sos. St. cel Mare si Sfant nr. 4 teren si constructie detinut conf. cvc nr. 2204/2014, nr. 2205/2014, constructie autorizata conf AC nr. 1262/2014, situat in municipiul Iasi, din retea gaze naturale existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de contor gaze (P.R.M.) se va amplasa in aliniamentul imrejmuirii autorizate , fara a obstrictiona circulatia auto si pietonala si fara ocupa domeniul public CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    577 15/6/2015

    MUNTEANU VLAD ALEXANDRU SI MUNTEANU ALINA MONICA STR EUDOXIU HURMUZAKI nr. 5D bl. - sc. - et. - ap. -

    Construire locuinta si imprejmuire pe teren proprietate- etapa I. PUZ aprobat cu HCL nr. 232/31.07.2014. Teren detinut in baza Actului de alipire autentificat cu nr.4419/02.12.2013. S teren=4210,47mp, POT= 4,93%, CUT=0,062 mp ADC/mp teren, Ac locuinta=207,60 mp, ADC locuinta=260,20 mp, Regim de inaltime: Sp+P Conditii: Se vor respecta conditiile impuse prin Certificatul de urbanism, avizele, studiile solicitate si proiectul vizat spre neschimbare. Organizarea de santier si parcarea se vor realiza in incinta proprietatii. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C. Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire, in vederea regularizarii taxei de

    Page 8 of 18fldListareWEB

    2015-07-03http://172.20.1.201/Templateweb/Urbanism.nsf/fldListareWEB?OpenView&Start=1&Count=-1&Query=(DataC%3E=%5B01/06/2015%5D)&(DataC%3C...

  • autorizare.

    578 15/6/2015

    S.C. E.ON DISTRIBUTIE ROMANIA S.A. PENTRU CENUSA ARCADIE SI CENUSA MARTA STR SF. VASILE nr. 36 bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA ENERGIE ELECTRICA, in montaj mixt(aparent si ingropat), pentru imobil-magazie, situat in municipiul Iasi, teren si constructie detinut conf. cvc nr. 1312/2001, constructie autorizata conf. AC nr. 1179/2001, din retea electrica existenta, in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de bransament cu B.M.P.M. se va amplasa in aliniamentul impremuirii, fara a se obstructiona circulatia auto si pietonala si a se va ocupa domeniul public. CONDITII SPECIALE: Inceperea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    579 15/6/2015

    SITARU FLORIN BOGDAN STR Mihail Kogalniceanu nr. 17 bl. - sc. - et. - ap. -

    Consolidare ,reamenajare,compartimenatre pod locuinta C1. Imobil detinut in baza Contractului de vanzare cumparare autentificat cu nr.1912/04.09.2014/. CONDITII: Se vor respecta avizele, acordurile , studiile obtinute si proiectul vizat spre neschimbare. Organizarea de santier se va face in interiorul proprietatii. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei (P.M.Iasi) si IJC. Se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    580 15/6/2015

    S.C. E.ON DISTRIBUTIE ROMANIA S.A. PENTRU MIHU ROMICA STR VALEA ADANCA nr. 9E bl. - sc. - et. - ap. -

    ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICA LOCUINTA, in montaj mixt(aparent si ingropat), imobil situat in municipiul Iasi, teren si constructie detinut conf. cvc nr. 954/2014, constructie autorizata conf. AC nr. 1051/2014, din retea electrica existenta, in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de bransament E 1-2. se va amplasa in aliniamentul impremuirii autorizate, fara a se obstructiona circulatia auto si pietonala si a se ocupa domeniul public. CONDITII SPECIALE: Inceperea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    581 15/6/2015

    TELEMAN ANDREEA LAURA SI TELEMAN CONSTANTIN - ST O IOSIF nr. 4 bl. - sc. - et. - ap. -

    Construire locuinta pe teren proprietate Sc = 105,3 mp, Sd =210,0 mp, POT =14,83 % CUT = 0,29 in urmatoarele conditii : - organizarea de santier se va face in incinta proprietatii ; - se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului autorizatiei de construire si la IJC ; - se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare ; - se vor respecta conditiile impuse prin avizele si studiile obtinute.

    582 16/6/2015

    COSTANDACHE CRISTINA MIHAELA STR NICOLINA nr. 2 bl. C7 sc. B et. P ap. 3

    Construire balcon sub balcoane existente inlimita proiectiei acestora. Schimbare destinatie din apartament in spatiu comercial cu acces din exterior. CONDITII : Se vor respecta avizele, studiile obtinute si proiectul vizat spre neschimbare. Organizarea de santier se va face in interiorul proprietatii. Lucrarile se vor efectua in afara orelor de odihna. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei (P.M.Iasi) si IJC. Se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    583 16/6/2015

    ASOCIATIA ROMANA PENTRU RECICLARE - ROREC PRIN LIVIU POPENECIU STR Pompei nr. 3 bl. - sc. - et. - ap. -

    Realizare centru de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice. HCL PUZ 407/19.12.2014. Teren atribuit in folosinta gratuita pentru 10 ani conform Actului adimistrativ (hotarare) nr. 3/31.10.20012 incheiat intre SC Salubris SA si Municipiul Iasi, cf extras carte funciara de informare la zi nr. 22360/24.02.2015. Contract Asociere nr. 1043/01.02.2013. in urmatoarele conditii: Suprafata teren = 560mp AC = 70,28mp ADC = 70,28mp Su = 69 POT = 12,55% CUT = 0,12mp.ADC/mp.teren H = 4,89mp (P) - organizarea de santier se va face in incinta proprietatii; - se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului autorizatiei de construire si la IJC; - se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare; - se vor respecta conditiile impuse prin avizele si studiile obtinute.

    584 16/6/2015

    HOMSI ANISIA, HOMSI MOH`D BLD Nicolae Iorga nr. 41 bl. - sc. - et. - ap. -

    Continuare lucrari de "construire imobil P+4E: la parter spatiu comercial, la etaj locuinte - pe teren proprietate" - AC 337/19.04.2006. HCL PUD nr. 372/26.09.2005. NU se vor aduce modificari la proiectul initial aprobat. in urmatoarele conditii : - organizarea de santier se va face in incinta proprietatii ; - se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului autorizatiei de construire si la IJC ; - se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare ; - se vor respecta conditiile impuse prin avizele si studiile obtinute.

    585 PIVNICERU GINA ADINA Construire locuinta pe teren proprietate - intrare in legalitate corp C2 .

    Page 9 of 18fldListareWEB

    2015-07-03http://172.20.1.201/Templateweb/Urbanism.nsf/fldListareWEB?OpenView&Start=1&Count=-1&Query=(DataC%3E=%5B01/06/2015%5D)&(DataC%3C...

  • 16/6/2015

    STR SIMION BARNUTIU nr. 67B bl. - sc. - et. - ap. -

    Sc = 81 mp, Sd = 160mp. Act proprietate : c.v.c. nr. 1238 / 2006. in urmatoarele conditii : - organizarea de santier se va face in incinta proprietatii ; - se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului autorizatiei de construire si la IJC ; - se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare ; - se vor respecta conditiile impuse prin avizele si studiile obtinute.Receptia la terminarea lucrarilor de construire va constata si desfiintarea constructiei C1 conform AD nr.521/28.05.2015.

    586 16/6/2015

    MUNICIPIUL IASI-DIRECTIA TEHNICA SI INVESTITII STR Minervei nr. 26 bl. - sc. - et. - ap. -

    Reabilitare termica cresa nr. 19, refacere imprejmuire si amplasare rampa de acces persoane cu dizabilitati. Conditii Organizarea de santier si parcarea se va realiza in incinta proprietatii. Se vor respecta conditiile impuse de certificatul de urbanism si avizele solicitate. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C.

    587 16/6/2015

    ABUNEI CRISTINA-BRINDUSA SI ABUNEI ALEC-DAN STR PETRE VANCEA(FOST SOS. BUCIUM NR. 55) nr. 23B bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA DE GAZE NATURALE, pentru imobil locuinta, situat in municipiul Iasi, teren si constructie detinut in baza cvc nr. 2008/2011, constructie autorizata conf AC nr. 885/2014 din retea gaze naturale existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de contor gaze (P.R.M.) se va amplasa in aliniamentul imrejmuirii autorizate , fara a obstrictiona circulatia auto si pietonala si fara ocupa domeniul public CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    588 16/6/2015

    SC CATENA HYGEIA SRL BLD ALEXANDRU CEL BUN nr. 11 bl. D1 sc. A et. P ap. -

    Amplasare firma luminoasa si cruce led farmacie - amenajare cu caracter provizoriu pe durata Contractului de inchiriere. Spatiu detinut in baza contractului de inchiriere nr.1/10.06.2014. CONDITII: Se va achita taxa de publicitate. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C. Constructia este provizorie (se demoleaza la somatia P.M.I. sau daca conditiile legislatiei in vigoare impun aceasta masura) si se va amplasa conform plan vizat de P.M.I.

    589 16/6/2015

    SC CONCRET HDI SRL PRIN HARAS IONUT STR BRATES nr. 11A bl. - sc. - et. - ap. -

    Modificare imobil existent cu functiunea de spatiu comercial existent si locuiinta de serviciu, cf AC 570/2013 - supraetajare constructie - intrarea in legalitate. S teren = 315mp AC existent/propus = 96,22mp ; Su exitent = 346,82mp Su propus = 429,33mp ADC existent = 455,08mp ADC propus = 545,70mp POT existen/propus = 30,54% CUT existent = 1,44 mp.ADC/mp.teren CUT propus = 1,73 mp.ADC/mp.teren PV 10871/05.05.2014. Chitanta plata 1000RON nr.n 4020437/26.09.2014. Conditii Organizarea de santier si parcarea se va realiza in incinta proprietatii. Se vor respecta conditiile impuse de certificatul de urbanism si avizele solicitate. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C. Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire, in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    590 16/6/2015

    BRAHARU MIHAI-CRISTINEL SI BRAHARU CRISTINA-GEORGIANA ALEEA FERMEI nr. 18D bl. - sc. - et. - ap. -

    Construire locuinta pe teren proprietate. Sc = 97.77mp, Sd = 183.63mp, Su=154.45mp. Act proprietate : c.v.c. nr. 49/2015. in urmatoarele conditii : - organizarea de santier se va face in incinta proprietatii ; - se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului autorizatiei de construire si la IJC ; - se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare ; - se vor respecta conditiile impuse prin avizele si studiile obtinute.

    591 16/6/2015

    CATARSCHI VASILE BLD SOCOLA nr. 46A bl. - sc. - et. - ap. -

    Imprejmuire teren proprietate - constructie cu caracter provizoriu (maxim 5 ani de la data obtinerii autorizatiei de construire). Act proprietate : . in urmatoarele conditii : - organizarea de santier se va face in incinta proprietatii ; - se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului autorizatiei de construire si la IJC ; - se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare ; - imprejmuirea nu va depasi limitele proprietatii ; - imprejmuirea se va demola fara pretentii la despagubiri la somatia primariei sau la expirarea termenului de 5 ani ; - se vor respecta conditiile impuse prin avizele si studiile obtinute.

    592 16/6/2015

    GHEORGHIU CRISTIAN, GHEORGHIU ELENA SI CIOBANU AURICA

    Construire locuinta, anexe gospodaresti si imprejmuire teren proprietate. Sc = 144.71mp, Sd = 156.86mp, Su=193.70mp. Act proprietate : c.v.c. nr. 958/2003. in urmatoarele conditii :

    Page 10 of 18fldListareWEB

    2015-07-03http://172.20.1.201/Templateweb/Urbanism.nsf/fldListareWEB?OpenView&Start=1&Count=-1&Query=(DataC%3E=%5B01/06/2015%5D)&(DataC%3C...

  • SOS BARNOVA nr. 12H bl. - sc. - et. - ap. -

    - organizarea de santier se va face in incinta proprietatii ; - se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului autorizatiei de construire si la IJC ; - se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare ; - imprejmuirea nu va depasi limitele proprietatii ; - se vor respecta conditiile impuse prin avizele si studiile obtinute.

    593 16/6/2015

    SC VILSCOM SRL SOS PACURARI nr. 130C-130A bl. - sc. - et. - ap. -

    Construire spatiu comercial vanzare si prezentare pe teren proprietate. PUZ aprobat cu HCL nr.298/21.07.2008. Imobil detinut in baza Contractului de vanzare cumparare autentificat cu nr. 2530/31.07.2006. S teren=1139,77mp, POT=20,19% (bilant pe parcela), CUT=0,45mp ADC/mp teren (bilant pe parcela), Ac=230,21mp (din care Ac existenta=142,14mp si Ac spatiu comercial propus=88,07mp), ADC=511,50mp (din care ADC existent=231,47mp si ADC spatiu comercial propus=280,03mp), Regim de inaltime spatiu comercial: P+2E Conditii: Se vor respecta conditiile impuse prin Certificatul de urbanism, avizele si studiile solicitate. Organizarea de santier si parcarea se vor realiza in incinta proprietatii. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C. Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire, in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    594 16/6/2015

    SC ICIT FIBRESIN SA nr. - bl. - sc. - et. - ap. -

    AMENAJARE CALE ACCES ( DREPT DE SERVITUTE ) Conf contract folosinta nr 43411 / 26.05.2015 - pe durata contractului . conf aviz Comisie circulatie nr 93627 / 12.11.2014 / aviz Spatii verzi nr 97258 /12.11.2014 in urmatoarele conditii : - organizarea de santier se va face in incinta proprietatii ; - se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului autorizatiei de construire si la IJC ; - se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare ; - se vor respecta conditiile impuse prin avizele si studiile obtinute

    595 16/6/2015

    TOMA CALIN FLORIN SI TOMA ANCA STR VASILE LUPU nr. 57 bl. - sc. - et. - ap. -

    Demolare imobil C1 in suprafata de 88 mp cu nr.cad.128805-C1 de pe teren proprietate. Se vor respecta conditiile din avizele obtinute si proiectul vizat spre neschimbare. Organizarea de santier se va face strict in limitele proprietatii. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului autorizatiei de desfiintare (PMI) si IJC.

    596 16/6/2015

    PIRTAC DUMITRU SI PIRTAC MARIA STR SARARIEI nr. 172 bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA DE GAZE NATURALE, pentru imobil locuinta, situat in municipiul Iasi, detinut conf contract de inchiriere nr. 3093/2015, din retea gaze naturale existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de contor gaze (P.R.M.) se va amplasa in aliniamentul imrejmuirii autorizate , fara a obstrictiona circulatia auto si pietonala si fara ocupa domeniul public CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    597 16/6/2015

    SC FIALD IMOBILIARE SRL - T60 COLINA INSORITA nr. - bl. - sc. - et. - ap. -

    RACORDARE LA SISTEMUL DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE, prin extindere si bransament gaze naturale pentru Ansamblu de locuinte colective - bloc A1,A2, situat in Iasi, teren si constructie detinut conf. cvc nr. 2209/2014, constructie autorizata conf. AC nr. 1257/2014 situat in municipiul Iasi, din retea gaze naturale existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firidele de contor gaze (P.R.M.) se vor amplasa in aliniamentul imrejmuirii autorizate , fara a obstrictiona circulatia auto si pietonala si fara ocupa domeniul public CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    598 16/6/2015

    ARVINTE DUMITRU BOGDAN SI SEGALL DANIELA STR CARAMIDARI nr. 17A bl. - sc. - et. - ap. -

    Construire locuinta si imprejmuire teren proprietate cu nr.cad.147532. Se vor respecta conditiile din avizele si studiile obtinute. La inceperea lucrarilor vor fi convocati proiectantul de specialitate,detinatorii de utilitati si reprezentantul administratiei publice locale. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire(P.M.Iasi),IJC . Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire,in vederea regularizarii taxei de autorizare. La intabularea constructiei se va tine cont de plansele anexe vizate spre neschimbare la prezenta autorizatie.

    599 16/6/2015

    GOREA VERONICA STR TREI FANTANI nr. 64G bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA DE GAZE NATURALE, pentru imobil locuinta, situat in municipiul Iasi, teren si constructie detinut in baza cvc nr. 2687/2012, din retea gaze naturale existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati,

    Page 11 of 18fldListareWEB

    2015-07-03http://172.20.1.201/Templateweb/Urbanism.nsf/fldListareWEB?OpenView&Start=1&Count=-1&Query=(DataC%3E=%5B01/06/2015%5D)&(DataC%3C...

  • proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de contor gaze (P.R.M.) se va amplasa in aliniamentul imrejmuirii autorizate , fara a obstrictiona circulatia auto si pietonala si fara ocupa domeniul public CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    600 16/6/2015

    LUCA GHEORGHE CATALIN SI LUCA LACRAMIOARA STR CICOAREI nr. 1A bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA DE GAZE NATURALE, pentru imobil locuinta, situat in municipiul Iasi, teren si constructie detinut in baza act alipire nr. 3087/2007, constructie autorizata conf. AC nr. 358/2009 din retea gaze naturale existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de contor gaze (P.R.M.) se va amplasa in aliniamentul imrejmuirii autorizate , fara a obstrictiona circulatia auto si pietonala si fara ocupa domeniul public CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    601 16/6/2015

    GHERASIM IULIAN SI GHERASIM ROXANA-OLIVIA STR MOSU nr. 4 bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA DE GAZE NATURALE, pentru imobil locuinta, situat in municipiul Iasi, teren si constructie detinut conf contract de donatie 1968/2013, constructie autorizata conf. AC nr. 680/2014, din retea gaze naturale existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de contor gaze (P.R.M.) se va amplasa in aliniamentul imrejmuirii autorizate , fara a obstrictiona circulatia auto si pietonala si fara ocupa domeniul public CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    602 16/6/2015

    CLOPOTEL IOAN MARIUS SI CLOPOTEL CRISTINA STR GHEORGHE IVANESCU nr. 42 SI 42A bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA DE GAZE NATURALE, pentru imobi locuinte , situat in municipiul Iasi, teren si constructie detinut prin contract de vanzare cu dezlipire imobil nr. 4132/2012, constructie autorizata conf. AC nr. 1011/2014 din retea gaze naturale existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de contor gaze (P.R.M.) se va amplasa in aliniamentul imrejmuirii autorizate , fara a obstrictiona circulatia auto si pietonala si fara ocupa domeniul public CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    603 16/6/2015

    TUN MIHAI LIVIU SI TUN CLAUDIA ALEEA Mihail Sadoveanu nr. 16 bl. - sc. - et. - ap. -

    Construire locuinta si imprejmuire teren proprietate. Sc = 129 mp, Sd = 165 mp, Su= 253,80 mp. Act proprietate : c.v.c. nr. 3954/2013 si act de alipire nr.947/ 2014. in urmatoarele conditii :Lucrarile impuse prin Avizul Comisiei de versanti se vor executa anterior lucrarilor de construire. - organizarea de santier se va face in incinta proprietatii ; - se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului autorizatiei de construire si la IJC ; - se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare ; - se vor respecta conditiile impuse prin avizele si studiile obtinute.

    604 16/6/2015

    FARMUJ ANDREEA RALUCA ALEEA PETRE BUZATOV nr. 7 bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA DE GAZE NATURALE, pentru imobil locuinta, situat in municipiul Iasi, teren si constructie detinut in baza cvc cu dezlipire imobil nr. 1547/2013, constructie autorizata conf AC nr. 1159/2014 din retea gaze naturale existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Firida de contor gaze (P.R.M.) se va

    Page 12 of 18fldListareWEB

    2015-07-03http://172.20.1.201/Templateweb/Urbanism.nsf/fldListareWEB?OpenView&Start=1&Count=-1&Query=(DataC%3E=%5B01/06/2015%5D)&(DataC%3C...

  • amplasa in aliniamentul imrejmuirii autorizate , fara a obstrictiona circulatia auto si pietonala si fara ocupa domeniul public CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    605 16/6/2015

    RASCENCO AUREL STR T60, cartier colina insorita nr. - bl. - sc. - et. - ap. -

    EXTINDERE RETEA APA SI BRANSAMENT APA pentru imobil locuinte colective, situat in municipiul Iasi, teren si constructie detinut in baza cvc nr. 1618/2014, constructie autorizata conf AC nr. 801/2014 din retea apa existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Obs. : se vor respecta conditiile impuse in avizul de racordare de la SC Apavital SA referitor la racordul de canalizare; CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    606 16/6/2015

    MATASARU DUMITRU SI MATASARU ELENA STR MIHAI STURZA nr. 1 bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT APA pentru imobil locuinta cabina CFR, situat in municipiul Iasi, din retea apa existenta conform avizului tehnic de racordare , in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Obs. : se vor respecta conditiile impuse in avizul de racordare de la SC Apavital SA referitor la racordul de canalizare; CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    607 16/6/2015

    ROSU FLORIN SI ROSU DANIELA - zona bucium T172 nr. - bl. - sc. - et. - ap. -

    BRANSAMENT APA pentru imobil situat in municipiul Iasi, din retea apa existenta conform avizului tehnic de racordare, teren si constructie detinut conf. cvc nr. 1089/2014, constructie autorizata conf AC nr. 321/2015 in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la predarea amplasamentului, la care vor fi convocati, proiectantul de specialitate, detinatorii de utilitati din zona strabatuta si reprezentantul administratiei publice locale; - nu va fi afectata circulatia auto si pietonala iar lucrarea va fi semnalizata in permanenta conform Normelor metodologice; - se va reface amplasamentul distrus, la parametrii initiali, cu o garantie de 2 ani; - domeniul public amenajat, distrus ca urmare a executarii lucrarilor, va fi refacut de o unitate specializata(daca este cazul). Obs. : se vor respecta conditiile impuse in avizul de racordare de la SC Apavital SA referitor la racordul de canalizare; CONDITII SPECIALE: Executarea lucrarilor autorizate este conditionata de avizarea GRAFICULUI DE EXECUTIE de catre Directia Tehnica - Primaria Iasi si existenta dovezii privind refacerea domeniului public afectat. Nerespectarea conditiilor reprezinta incalcare a Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, modificata si completata, art. 24, aliniat (1), litera (a).

    608 16/6/2015

    AVATAJI PAUL SI AVATAJI NARCISA STR MOARA DE VANT nr. 179 bl. - sc. - et. - ap. -

    Supraetajare constructie existenta . Imobil detinut in baza CVC nr.85/2013 si AC nr. 990/19.09.2013 . CONDITII: Se vor respecta avizele, studiile obtinute si proiectul vizat spre neschimbare. Organizarea de santier si parcarea se va face in interiorul proprietatii. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei (P.M.Iasi) si IJC. Se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    609 17/6/2015

    S.C. BURSA MOLDOVEI S.A. - VIRLAN MIHAELA DANIELA STR ELENA DOAMNA nr. 20-22 bl. - sc. - et. - ap. -

    CONTINUARE LUCRARI IN BAZA AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE nr. 1.183/18.11.2010 - CONSTRUIRE SEDIU BURSA MOLDOVEI - CENTRU DE AFACERI - PE TEREN CONCESIONAT. Organizarea de santier si parcarea se va realiza in incinta proprietatii. Se va respecta proiectul vizat spre neschimbare si avizele solicitate. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire(P.M.Iasi) si I.J.C. Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire, in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    610 18/6/2015

    SC APRILIA GRUP SRL PRIN SUCI ADRIAN STR BULARGA nr. 6 bl. - sc. - et. - ap. -

    CONSTRUIRE SEDIU FIRMA - Conform HCL NR 409 / 19.12.2014 AC=77,35mp , ADC = 77,35 mp POT =22.07 % CUT = 0,22 in urmatoarele conditii : - organizarea de santier se va face in incinta proprietatii ; - se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului autorizatiei de construire si la IJC ; - se va anunta data finalizarii lucrarilor in vederea regularizarii taxei de autorizare ; - se vor respecta conditiile impuse prin avizele si studiile obtinute

    611 24/6/2015

    CORBAN MARIA STR PROF. EMIL HONORIU nr. 6 E bl.

    CONSTRUIRE LOCUINTA PE TEREN PROPRIETATE. A.C.: 86,63 mp; A.D.C.: 173,26 mp; P.O.T.: 17,32 %; C.U.T.: 0,34. Organizarea de santier si parcarea se va realiza in incinta proprietatii.

    Page 13 of 18fldListareWEB

    2015-07-03http://172.20.1.201/Templateweb/Urbanism.nsf/fldListareWEB?OpenView&Start=1&Count=-1&Query=(DataC%3E=%5B01/06/2015%5D)&(DataC%3C...

  • - sc. - et. - ap. - Se vor respecta conditiile impuse de certificatul de urbanism si avizele solicitate. Se va anunta data inceperii lucrarilor emitentului Autorizatiei de Construire (P.M.Iasi) si I.J.C. Se va anunta data finalizarii lucrarilor de construire, in vederea regularizarii taxei de autorizare.

    612 24/6/2015

    S.C. E.ON DISTRIBUTIE ROMANIA S.A. PENTRU S.C. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A. STR Costache Negri nr. 14 bl. G4 sc. - et. P ap. -

    BRANSAMENT LA RETEA ENERGIE ELECTRICA, in montaj aparent, pentru imobil - spatiu comercial, situat in municipiul Iasi, str. Costache Negri nr. 14, bl. G4, parter, nr. cad. 612/4/p/1, detinut prin c.inchiriere nr. 248/2015, din retea electrica existenta(F.G. bl.G4), in urmatoarele conditii : inainte de inceperea lucrarilor se va proceda la pre