asa sunt femeile

of 12 /12
O croitoreasa cosea intr- o dupa-amiaza pe malul raului. La un moment dat ii cazu degetarul in apa. Femeia incepu sa planga atat de tare, incat aparu Dumnezeu si o intreba:

Author: stefan-cristian

Post on 13-Jan-2015

1.667 views

Category:

Entertainment & Humor


2 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

See more on http://danyrolux.blogspot.com

TRANSCRIPT

  • 1. O croitoreasa cosea intr-o dupa-amiaza pe malul raului.La un moment dat ii cazu degetarul in apa.Femeia incepu sa planga atat de tare, incat aparu Dumnezeu si o intreba:

2. De ce plangi, copila mea?Femeia ii povesti ca si-a scapat degetarul in rau si ca are mare nevoie de el, pentru lucrul ei, prin care isi ajuta barbatul sa intretina familia lor saraca.
3. Dumnezeu baga mana in apa si scoase un degetar de aur batut cu rubine.Acesta este degetarul tau?Nuraspunse femeia.
4. Dumnezeu cauta din nou in rau si scoase un degetar din aur batut cu smaralde.Dar acesta,e degetarul tau? Nu,raspunse femeia.
5. In sfarsit scoasedin apa un degetar de piele.Acesta e degetarul meu! spuse femeia bucuroasa.Vazand cat de cinstita e femeia, Dumnezeu i le darui pe toate trei. Femeia pleca fericita acasa.
6. Peste cativa ani femeia se plimba cu sotul ei pe malul raului. Barbatul aluneca, cazu in apa si disparu in valuri. Femeia incepu sa planga atat de tare incat Dumnezeu o auzi din nou si veni sa o intrebe ce necaz are:O, Doamne, sotul meu a cazut in rau , spuse femeia plangand
7. Domnul se scufunda in valuri si iesi apoi la mal cu George Clooney.El este sotul tau?Da raspunse femeia
8. Dumnezeu se umplu de manie:Ai mintit ! Acesta nu este sotul tau !,Femeia raspunse:Doamne, te rog sa ma ierti dar si sa ma intelegi
9. Daca as fi spus NU la George Clooney, l-ai fi scos apoi pe Brad Pitt. Daca as fi spus NU, din nou, l-ai fi adus apoi pe sotul meu. Si daca la el as fi raspuns DA, mi i-ai fi dat pe toti trei. Stii Doamne, eu nu mai simt ca la 20 de ani, n-as putea sa port de grija la trei barbati. Doar DIN ACEST MOTIV am raspuns DA la George Clooney.
10. Dumnezeu impresionat, ii spuse femeii ca poate sa-l pastreze pe George Clooney.
11. MORALA:Cand o femeie minte, o face din cele mai bune si onorabile motive, si in interesul tuturor
12. Cel putin aceasta este versiunea noastra, pe care o sustinem.Semnat :noi, femeile
See more on http://danyrolux.blogspot.com/