rețeta succesului În studenție

Post on 02-Nov-2015

222 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

reteta succesului in studentie

TRANSCRIPT

Reeta succesului n studenie

Autor Ana-Maria ONEA, 1720

Prenume: Ioana-CristinaNume: NEGREA

Data naterii: 1 Aprilie 1993Localitatea de domiciliu: BucuretiStudii: Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureti, Colegiul Naional Gheorghe Lazr din BucuretiNaionalitate: RomnTel: +40747819122Email: n.ioana19@yahoo.comFacebook: https://www.facebook.com/ioana.cristina17

Ioana-Cristina a ales Facultatea de Marketing deoarece pentru ea marketingul presupune comunicare. Se implic n multe activiti i nva pentru a-i dezvolta cultura general, totul din plcere. Astfel, reuitele pe plan personal ct i rezultatele n ceea ce privete nvtura nu au ezitat s apar. Cu toate acestea, Ioana nu le consider experiene de succes personal ct le vede precum ndatoriri ale statutului su de student i nu n cele din urm statutului de persoan dornic de noi experiene.

Sarea i piperul pentru dobndirea succesului personal

Experiena n lucrul cu persoane dobndit n ultimii trei ani prin participarea la organizarea concertelor i festivalurilor de muzic importante (Bestfest, concert Scorpions, Bon Jovi, Roxette, Red Hot Chili Peppers etc.) alturi de organizaia Brigada de Voluntari, abilitatea de a lucra cu persoane din medii sociale si de naionalitai diferite ct i integrarea cu uurin ntr-un grup, mediu i spaiu social reflect faptul c Ioana-Cristina are spirit de echip i organizatoric bine definite i dezvoltate.

Nimic fr pasiune

Ioana este o iubitoare a artei fotografice i ncearc s fie mereu n pas cu noutile din acest domeniu citind reviste sau site-uri de specialitate. Printre trsturile sale de baz se numr i ndemanarea i rbdarea n ceea ce privete realizarea proiectelor de tip Do It Yourself. Totodat, din pasiune pentru art, Ioana s-a implicat n redactarea unor scenarii pentru o pies de teatru i un scurt-metraj.

top related