oferte

Post on 02-Oct-2015

218 Views

Category:

Documents

3 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

Oferte Orange

TRANSCRIPT

Ofertele speciale se refer la abonamentele de telefonie mobil, internet, cartele PrePay, telefoane mobile, laptopuri si alte accesorii. Promoiile i ofertele sunt introduse pe pia numai cu ocazii speciale (gen Craciun, Pati), ct i alte ocazii (oferta de toamn , oferta de primvar, etc.)

Orange a lansat de curnd o ofert prin care le perminte utilizatorilor s beneficieze de inernet de 5000 de MB timp de un an.

Fora de vnzare Orange este alctuit din vnztori care ncearc s vnd consumatorilor produse i servicii.

Aici se pune un accent foarte mare i pe personalul organizaiei, care consituie o int comunicaional privilegiat din cel puin dou motive:- n calitate de vector de imagine deoarece contribuie la transmiterea unor mesaje n exterior;

-i un alt motiv, este acela c angajaii se afl n contact direct cu diferitele categorii de public ce fac parte din mediul extern, transmind acestora satisfaciile sau nemulumirile lor.Serviciile Orange se structureaz astfel:

-Servicii de reea care cuprind:

-Serviciul de baz: servicul telefonic, de voce;

Servicii complementare de reea:-serviciul de restricionare a apelurilor;

Serviciul de redirecionare a apelurilor, serviciul de apel n ateptare

Serviciul de apel reinut, de prezentare a identitii apelantului;

Serviciul de apel n conferin

Serviciul de mesaje scrise SMS

Servicii de operator: sunt servicii complementare: servicii video, apeluri video, acces Mobil internet, acces WAP, mobile E-mail, tehnologie EDGE,

Servicii de asisten

Servicii de mesaje:grup mesaje scrise, mesaje multimedia, mesaje aniversare

Contul tu: mesageria vocal, mesageria discret, de ateptare, Cronos, info- factur, etc.

Relaiile publice implic meninerea i mbuntirea imaginii companiei i a mrcii Orange. Personalul de la relaii publice este cel care menine o buna aromonie i comunicare ntre companie i clienti, parteneri, acionari, pres, angajai.

Orange se afl n dialog permanent cu angajaii si prin Forumurul Angajailor i prin sondaje anuale care se realizeaz n rndul acestora i menine o comunicare continu prin intermediul reelei de socializare Facebook http://www.facebook.com/orangeromania?fref=ts , dar i prin site-ul oficial www.orange.ro , www.orange.com Prin intermediul Marketingului direct Orange prefer: pota direct (direct mailing), publicitatea n pres i televiziune, care invit la un rspuns direct din partea auditorilului.

Orange folosete strategiile necesare utiliznd baza de date a clienilor si pentru a le trimite n timp real cele mai noi oferte. Acestea sunt personalizate n funcie de nevoile fiecrui utilizator n parte. Comunicarea continu se realizeaz prin intermediul mrcii, logoului, sloganului, etc.Materialele promoionale sunt foarte apreciate i utilizate de ctre Orange. Cnile, tricourile, brelocurile, pixurile, brichetele i multe altele sunt considerate modaliti de a stimula cumprtorii i de a crete gradul de expunere al mrcii. n timpul campaniilor de promovare articolele promoionale sunt o unealt foarte folositoare n strategia de marketing la Orange.

top related