invitatie cursuri competente antreprenoriale si asistent pr

Post on 15-Oct-2015

6 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

Invitatie Cursuri Competente Antreprenoriale Si Asistent PR

TRANSCRIPT

UNIUNEA EDITORILOR DIN ROMNIAP-a Presei Libere nr. 1, Corp D, Et. 4, Camera 421, sector 1, BucuretiBanca: UNICREDIT IRIAC BANK filiala IZVORCont: RO96 BACX 0000 0030 0156 3009Tel./fax: 021/317.89.40; 021/317.89.45, E-mail: uer@uer.ro, www.uer.ro

Credeai ca dup Bookfest v vei odihni? Nici vorba!

Centrul National Pro-edit v invit la patru evenimente profesionale interesante i atrgtoare: Curs de competente antreprenoriale, Curs pentru asistent PR, Curs de tehnoredactare computerizat i Curs pentru autorii de manuale.

Astzi, v adresm invitaii pentru dou dintre ele: 4-6 iunie 2014, Curs de competente antreprenoriale i bune practici in domeniul editorial (12 ore), ncheiat cu examen si certificat de absolvire recunoscut de ministerele muncii i educaiei, precum i pe plan european! Argument. Muli angajai din edituri sau colaboratori ai acestora (autori, tipografi, bibliotecari, jurnaliti etc.) doresc s aib n viitor propria editura. Demersurile i cunotinele antreprenoriale sunt eseniale pentru a demara o afacere care sa reziste crizei economice, ntr-un domeniu care se confrunta cu propria lui criza, cea a lecturii. Si chiar daca deja ai nfiinat-o, nu stric s tii cum se fac lucrurile ca la carte! Nu se cer studii superioare. Lector este Angelica Elena Naghen, trainer la SC Sace Direct, expert n marketing, vnzri i management, master n comunicare i influena psihosocial, formator n dezvoltarea competenelor privind gestiunea resurselor umane i materiale. Dna. Naghen cunoate foarte bine industria crii, avnd la activ i un recent curs de Director vnzri n cadrul Centrului. cunoate foarte bine industria crii, avnd la activ i un recent curs de Director vnzri n cadrul Centrului. Taxele sunt de 300 lei (incluznd suport curs, coffee-break, taxele de examinare). Pentru membrii UER/AER taxa este de 200 lei, diferena fiind subvenionat de cele doua asociaii.Sunt anexate cererea de nscriere i tematica cursului. Programul este n primele zile de la 16.00-20.00, iar in a 3-a zi intre 14.00-19.00, incluznd i examenul pentru obinerea certificatului.

23 iunie-7 iulie 2014, Curs de Asistent relaii publice (40 ore), ncheiat cu examen i certificat de absolvire recunoscut de ministerele muncii i educaiei, precum i pe plan european! Argument. Astzi, n plin epoc a comunicrii, o firma/instituie/ONG care nu are un asistent bun de relaii publice, nu exista! Structurile mici pot ncredina acest rol unui angajat cu sarcini multiple, dar care s relaioneze cu diversele categorii de public. i chiar daca avei un asistent pe post, ia trimitei-l la perfecionare, s-i nsueasc noi competene i cunotine, pe care sa le aplice ca la carte! Nu se cer studii superioare.Lector este Angelica Elena Naghen, trainer la SC Sace Direct, expert n marketing, vnzri i management, master n comunicare i influena psihosocial, formator n dezvoltarea competenelor privind gestiunea resurselor umane i materiale. Dna. Naghen cunoate foarte bine industria crii, avnd la activ i un recent curs de Director vnzri n cadrul Centrului. Taxele sunt de 600 lei (incluznd suport curs, coffee-break, taxele de examinare). Pentru membrii UER/AER taxa este de 400 lei, diferena fiind subvenionat de cele doua asociaii.Sunt anexate cererea de nscriere i tematica cursului. Programul este in cele doua sptmni de luni pana vineri, de la 16.00-20.00, pe 7 iulie fiind examenul pentru obinerea certificatului.

Nu uitai de oferta noastr speciala!Astfel, pentru cei care s-au nscris/doresc s se nscrie la mai multe cursuri, conferine, ateliere, sesiuni de informare etc. se va aplica urmtoarea grila de reduceri pentru ntregul an 2014: participare la doua cursuri, reducere de 50% la al doilea curs; participare la un curs i o conferin (atelier, sesiune etc.), reducere de 100% pentru conferina (atelier, sesiune) participare la doua conferine (ateliere, sesiuni etc.), reducere de 50% pentru al doilea eveniment participare la 3 sau mai multe evenimente (cursuri, conferine), se acorda reduceri de 50% pentru fiecare nscriere.

Cursurile se vor desfura la Centrul National Proedit, situat n Bucureti, Piaa Presei Libere nr.1, corp D (Central) et.4, cam 421.

Claudiu IstrateManager Centru Proedit

top related