excursie intr-o zona deosebita de delta

Post on 17-Oct-2021

8 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

Excursie intr-o zona deosebita de Delta

Descriere Excursie intr-o zona deosebita de DeltaTraseu: Crisan – canalul Crisan – Caraorman – lacurile Puiu – Puiulet – Rosu – Rosulet – garla Imputita – canalul Busurca – bratul Sulina – Crisan. O plimbare pe canalul Crisan se va lasa cu multe emotii noi, dar si poze extraordinare. Nu uitati sa va luati aparatul foto pentru a surprinde speciile de pasari in habitatul lor natural, vegetatia din Delta si peisajele superbe ale rezervatiei. Ajungeti in localitatea Caraorman – un sat traditional din inima Deltei. Aici se afla si Sanctuarul Pasarilor – prima platforma de birdwatching din Romania. Inarmati-va cu binoclu, luneta si rabdare pentru a urmari pasarile din preajma si pentru a asculta linistea intrerupta doar de sunetele vietuitoarelor Deltei.  Excursia continua spre lacurile Puiu, Puiulet, Rosu, Rosulet care sunt va ofera locul perfect pentru a practica pescuitul sau

a va relaxa in natura neexplorata. Prindeti crapi, salai, somni si stiuci pentru a-i prepara mai tarziu la pranz sau cina.

Urmariti si pelicanii, lebedele, egretele, lopatarii si alte specii de pasari acvatice.

Urmeaza plimbari pe canalul Busurca si bratul Sulina pentru a admira frumusetile Deltei, intinse pe ambele maluri si

pentru a va relaxa la sfarsitul unei zile pline de peisaje superbe, experiente noi si amintiri de neuitat.

 

Excursia are loc in fiecare luni, joi si duminica in intervalul 17:00 - 20:30.

 Instructiuni de rezervare:

Alegeti tipul de excursie dorit;Dati click pe butonul din dreapta colorat cu verde care va arata tariful pentru tipul de excursie selectat;Completati campurile de la detalii facturare si detalii turisti cu datele dumneavostra;La observatii, acolo unde veti plasa comentariile dumneavoastra, introduceti pentru inceput data exacta de sejur (data de inceput a sejurului si data de sfarsit a sejurului), apoi precizati daca doriti alte servicii decat cele incluse in pachet (transfer privat, excursii, etc.). La final, completati cu alte observatii de care trebuie sa tinem cont, daca este cazul;Inainte de a face plata rezervarii, va rugam sa verificati disponibilitatea ambarcatiunilor la telefon;Plata se poate face cu cardul direct in site sau prin transfer bancar. Daca optati pentru plata cu cardul, rezervarea se face automat; pe mail veti primi toate informatiile suplimentare. Daca optati pentru plata prin transfer bancar, rezervarea dumneavoastra va deveni certa si garantata doar dupa achitarea pachetului turistic.Va rugam sa va verificati mail-ul, unde veti gasi factura proforma aferenta acestei rezervari.

Tarifele si disponibilitatile sunt valabile la acest moment. (17/10/2021 12:29)

Va multumim! Pentru orice fel de detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon 0372 458 999.

Tipuri serviciiCircuit

Tarifele si disponibilitatile sunt valabile la acest moment. (17/10/2021 12:29)

top related