băuturi lansate de vedete.docx

Post on 03-Nov-2015

218 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

Buturi lansate de vedete

03 septembrie 2014Ana RouCelebritile de peste hotare nu-i petrec tot timpul ntre munc i covorul rou. Acestea reuesc s se ocupe i de propriile pasiuni, iar unul dintre cele mai n vog interese ale vedetelor internaionale din ultimii ani este lansarea brandurilor de buturi alcoolice.Fergie, fosta membr a trupei Black Eyed Peas, i-a lansat n 2012 o linie de vinuri mpreun cu tatl ei.Ferguson Crestprovine din strugurii produi n propria podgorie a familiei californiene i adun sub umbrel vinuri din soiuri de shiraz, cabernet, viognier i un vin rou denumit Fergalicious. Tot n 2012, Fergie a semnat un parteneriat i cu producatorii brandului Voli Vodka, prima vodka din lume cu coninut sczut de calorii.O alt vedet care are propria marc de vin esteDrew Barrymore.Barrymore Pinot Grigioa fost lansat n 2012 n asociaie cu firma californian Wilson Daniels i este produs integral din struguri de pe trmul nordic al Italiei. Sortimentul nchinat n onoarea familiei ei este sec i are un buchet de arome citrice.

Poate c nu tiai cMadonnaeste o alt pasionat de producia de vin. Ea a dat natere afacerii n 2005 i are propria ei linie de sortimente care provin din struguri cultivai pe peninsula Leelanau, n Michigan. La fel ca i Fergie, starul conduce alturi de tatl ei podgoriile Ciccone, care dau natere unor varieti precum Pinot Noir, Cabernet Franc, Due Rossi, Lee La Tage i Pinot Grigio.

Stingi soia lui, Trudie, dein i ei propria gam de vinuri. Colecia care poart numele dePalagioa ieit pe pia n 2009, n Statele Unite i Marea Britanie. Sortimentele cuprind o serie de vinuri vintage: Casino delle vie, produs din struguri din 2008 i 2009, When We Dance, din struguri cultivai n 2010 i Sister Moon, din struguri din 2007 i 2008.

Dup ce s-a mutat pe proprietatea din Provena, Chateau Miraval, cuplulJolie-Pitta lansat o nou gam de vinuri. Licoarea ros, care a fost scoas pe pia n februarie 2012, a nregistrat vnzri record n numai cinci ore. Vinul Brangelina a fost att de apreciat nct n cadrul unei licitaii la Fort Gibron un butoi deChateau Miraval, semnat de Brad Pitt cu pentru un sat durabil a fost adjudecat pentru 10.000 de euro.

Linia brandurilor de buturi lansate de celebriti continu cuSauza Tequila 901, lansat la nceputul anului 2014 i semnat de regele muzicii pop,Justin Timberlake. De unde vine 901? La 9:01 seara se termin i ncepe noaptea, spune artistul. n plus, 901 este codul potal al oraului n care s-a nscut. Pasiunea lui Justin pentru tequila s-a aprins atunci cnd acesta a vizitat pentru prima dat terenurile cultivate cu agave din Jalisco, n Mexic, i a vzut ct dragoste se pune n fiecare sticl.

George Clooneyeste un alt artist pasionat de gustul tare al tequilei. Aa c i-a luat nc doi prieteni i au lansatCasamigosn 2013. Clooney, Rande Gerber i Mike Meldman produc butura din agave de cea mai bun calitate i susin c gustul aparte al tequilei se datoreaz metodelor tradiionale de producie. Casamigos este vestit pentru gustul ei rafinat i pentru faptul c se poate bea fr sare i lime.

Prsim tequila i trecem la lucruri mai rafinate.Chris Ludacris, faimosul raper cu vnzri record, a fcut un parteneriat cu Kim Birkedal Hartmann, un productor cu o experien de patru generaii n spate, i a lansat n 2009Conjure Cognac. Butura a avut un succes enorm n Statele Unite i n Norvegia i cucerete treptat pieele europene. Ludacris a testat peste 40 de combinaii de coniac pn s gseasc gustul perfect, care s-i reflecte personalitatea.

Chef-ul i vedeta reality showului The Real Housewives of New York City,Bethenny Frankel, a lansat n 2009Skinny Girl Margaritas, o gam de cocktailuri pentru femeile care vor s-i menin supleea. Mixurile vedetei sunt produse numai din ingrediente sntoase i au fost introduse pe pia prin intermediul campaniei Drink like a lady.

Lista se ncheie cuMansinthe, propriul sortiment de absint al luiMarilyn Manson, pentru care lansarea unor branduri de buturi comune e prea mainstream. Absintul produs n Elveia, a fost scos pe pia n 2007 i are drept ingrediente principale pelin i anason verde. Dei butura nu a fost primit prea bine de ctre public, nu oricine este nnebunit dup gustul tare i amrui al absintului. Aa c dac eti fan al znei verzi, i poi acorda o ans.

top related