anexa-1-declaratie-pe-propria-raspundere-privind-falsul-in-declaratii.doc

Post on 08-Nov-2015

3 Views

Category:

Documents

2 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

ANEXA 1 la Instructiunea nr

Investete n oameni!

Proiect cofinanat din Fondul Social European prin Programul Operaional Sectorial

pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 Axa prioritar nr. 3: Creterea adaptabilitii lucrtorilor i a ntreprinderilorDomeniul major de intervenie 3.1 Promovarea culturii antreprenorialeTitlul proiectului: O ANS PENTRU SUCCES N AFACERI - SUCCESContract nr. POSDRU/176/3.1/S/150295

Anexa nr.1

DECLARAIE

Subsemnatul .., domiciliat in , str nr., jud.., posesor al BI/CI seria . Nr. eliberat de ., la data de ., CNP . declar c informaiile furnizate in documentatia aferenta planului de afaceri sunt complete i corecte n fiecare detaliu i neleg c organizatorul concursului are dreptul de a solicita, n scopul verificrii i confirmrii declaraiilor, orice documente doveditoare de care dispun.

Totodat, declar ca am luat la cunotin de prevederile art. 292, Falsul n declaraii, din Codul Penal referitor la Declararea necorespunzatoare a adevrului, fcut unui organ sau instituii de stat ori unei alte uniti dintre cele la care se refer art. 145, n vederea producerii unei consecine juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cnd, potrivit legii ori mprejurrilor, declaraia fcut servete pentru producerea acelei consecine, se pedepsete cu nchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amend.

Data completrii .

Nume si Prenume,

.....................................

(semnatura autorizat)

top related