abilităţi și tehnici avansate de negociere comercială

of 5 /5
un program creat și susținut de către Evolutiv Consultants Network trainer: Cezar GUMENI Negociere Copyright Evolutiv Consultants Network, 2015 www.evolutivconsultants.ro, facebook.com/EVOLUTIV VÂNZĂRI & SOFT SKILLS

Upload: simona-lucaci

Post on 22-Aug-2015

174 views

Category:

Sales


1 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

Page 1: Abilităţi și tehnici avansate de negociere comercială

un program creat și susținut de către Evolutiv Consultants Networktrainer: Cezar GUMENI

Negociere

Copyright Evolutiv Consultants Network, 2015www.evolutivconsultants.ro, facebook.com/EVOLUTIV

VÂNZĂRI & SOFT SKILLS

Page 2: Abilităţi și tehnici avansate de negociere comercială

tu câte motive ai să participi?

Te-ai săturat de clienți încăpățânați,

ce nu renunță niciodată la punctul

lor de vedere?

1. 2.Ți se pare că toată

lumea cunoaște tehnicile tale de

negociere și vrei să înveți ceva nou?

3.Simți că ai fi putut

obține mai mult de la ultima

negociere?

4.Ți se pare că ești

uneori ezitant și vrei să nu ți se mai întâmple asta?

5.Ai vrea să nu te

târguiești pe prețuri ca în piață?

6.Te întrebi de ce nu

ai vândut după ce ai negociat la sânge?

7.

?PUTEREA VALORILOR: În adâncul oricărei întreprinderi umane trăiesc, fie că sunt formulate explicit sau nu, valorile. Simple, tăcute și de-la-sine-înțelese în epoci de armonie și prosperitate, valorile își arată adevărata forță în momentele de confuzie, de cumpănă, de răscruce. Noi, oamenii Evolutiv, le-am pus la temelia drumului nostru împreună. Valorile ne sunt busolă, mentor, crez.

Negociere - avansat -

Page 3: Abilităţi și tehnici avansate de negociere comercială

argument

Să stăpânească etapele negocierii.

1. 2.Să conștientizeze

avantajele și dezavantajele

stilului preferat de comunicare.

3.Să identifice stilul de comunicare al

interlocutorului.

4.Să se adapteze

stilului preferat de comunicare al

interlocutorului și să-și aleagă

cuvintele cele mai potrivite.

5.Să practice

argumentația și demontarea

obiecțiilor.

6.Să stăpânească și să practice regulile

fundamentale de persuasiune.

Negocierea rezolvă diferendele ce apar între oameni.

Cei ce stăpânesc arta negocierii reușesc să salveze timp și bani. Tot ei obțin mereu satisfacții atât în viața profesională. cât și în viața personală, bucurându-se de aprecieri unanime.

Ei reușesc să ajungă la aceste rezultate, doar atunci când negociază ca la carte.

despre ce vom vorbi

la final, participanții vor ști:

Ce pot face și cum pot face pentru a deveni un negociator de

succes.

Despre tactici și trucuri. Exerciții practice pentru însușirea competențelor de negociere

avansate.

I. II. III.

A ȘTI, A TRĂI, A CREDE: Într-un program de training afli lucruri de folos. Câteodată ai și șansa de a trece prin experiențe revelatoare: “a ști” și “a trăi” îi fac loc, atunci, lui “a crede”. Noi, oamenii Evolutiv, avem convingerea că “a învăța” se regăsește, fără greș, la intersecția dintre “a ști”, “a trăi” și “a crede”. Acestea sunt verbele pe care se sprijină programele noastre.

Page 4: Abilităţi și tehnici avansate de negociere comercială

Ne propunem ca participanții la prima parte a acestui program, în care au acumulat abilitățile de bază necesare negocierii, sau cei care vor să-și perfecționeze cunoștințele, să poată exersa tactici mai elaborate de negociere și să își poată “acorda” stilul preferat.

MODULUL 1

» definiții ale procesului de negociere - o trecere in revistă » negociatorul de succes - portret la minut: » 5 stiluri de comunicare » temperează emoția » controlează vocea » folosește tăcerea » role play » feedback la 360*

MODULUL 2

» elevator speech » tactici și trucuri de negociere » role play filmat » feedback la 360*

MODULUL 3

» argumentarea și demonstrația: » ordinea prezentării argumentelor » demontarea obiecțiilor » role play filmat » feedback la 360*

cum vom lucra

V-ar ajuta să adaptăm programul la nevoile specifice din compania dvs.? Ne puteți contacta la adresa de e-mail [email protected].

ce ne propunem

Cezar Gumeni, senior trainer Evolutiv

Cezar Gumeni a absolvit Facultatea de T.C.M. a Universitatii Tehnice Ghe. Asachi din Iasi.

A dobândit cunoștințe și abilități manageriale absolvind în anul 2004 Open University Business School (Marea Britanie), și ulterior programele de Management Strategic ale Critical Path Strategies (Boerne Texas, USA) și de Coaching Fundamentals ale MetaSysteme Coaching.

Cezar a ocupat pozitii de top management pentru firme multinaționale (Sensient, Zeelandia) în ultimii 15 ani, cu responsabilități pentru România și țăile din Europa de Est.

Abilitățile antreprenoriale ale lui Cezar sunt vizibile în prezent, prin dezvoltarea brandului local Cake Expert.

Activitățile de voluntariat ale lui Cezar sunt reprezentate prin rolul activ pe care il are in Board-ul Fundatiei Comunitare Iași, dar și de cele de mentor și coach pentru tinerii din BraveArt, YouthBank și AIESEC.

Din 2014 este trainer, colaborator permanent, pentru programele oferite de către Evolutiv Consultants Network.

CUNOȘTINȚE, EXPERIENȚĂ, PASIUNE: Cu toții am iubit sau detestat discipline școlare mulțumită - sau din cauza - profesorilor, nu-i așa? Evolutiv știe cât de important e dascălul. Tocmai de aceea și-a croit programele mizând, pe lângă cunoștințe, pe experiența și valorile unor traineri seniori care aduc în training “acel ceva” fără de care învățarea rămâne o sumă de informații.

Îl puteți contacta pe Cezar la la telefon 0744-630-144 sau pe e-mail, la [email protected]

!

Page 5: Abilităţi și tehnici avansate de negociere comercială

Alte traininguri Evolutiv pe aceeași temă:

ABILITĂȚI DE COACHING PENTRU LIDERI ȘI MANAGERI: O întrebare bine formulată face cât o mie de instrucțiuni precise. Folosind tehnici simple de coaching poți descătușa multe dintre ideile bune, soluțiile și buna-credință care există, în stare latentă, în echipa ta.

GÂNDIRE ECONOMICĂ PENTRU ECHIPA TA DE VÂNZĂRI: "De ce-aș avea nevoie eu de cunoștințe financiare?", se întreabă, uneori, oamenii de vânzări. Pentru că, înțelegând bazele managementului financiar, pot crește impactul și profitabilitatea propriei lor activități: cea de vânzare.

ÎN CULISELE DECIZIEI DE CUMPĂRARE: Programele clasice de training îi învață pe oamenii de vânzări mai degrabă cum să vândă decât să înțeleagă cum cumpără clientul. Evolutiv vă propune o ecuație inversată: descifrând procesul de decizie a clientului, veți învăța cum să vă comportați pentru a cataliza achiziția.

ORGANIZAȚIA CARE ÎNVAȚĂ: Noi, oamenii Evolutiv, credem în viitorul organizațiilor care învață continuu. Ne-am antrenat timp de 15 ani alături de zeci de companii, însoțindu-le întru autodepășire, fiindu-le aproape și în epoci de creștere, dar și în vremuri tulburi, de nevoie, când doar voința lor de a merge mai departe a făcut diferența. Pe noi vă puteți baza.

Vrei să înveți și altceva?

Dacă sunteți interesați să aflați informații suplimentare despre programele Evolutiv, ne puteți scrie la adresa [email protected]

360º ÎN RELAȚIILE CU CLIENȚII: Cum putem remodela relația dintre companie și clienți dizolvând tiparele de gândire și construind un raport nou, de substanță, între fiecare angajat și cei care ne cumpără produsele/serviciile.