45591320 interviu pentru postul de manager resurse umane

Upload: nicu-ursarescu

Post on 03-Apr-2018

215 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

  • 7/28/2019 45591320 Interviu Pentru Postul de Manager Resurse Umane

    1/1

    Ursarescu Nicolae, MRU, An I

    Tema 2Psihodiagnoza

    ntrebri pentru postul de manager resurse umane

    1. De ce credei c suntei persoana potrivit pentru acest post?2. Care credei c este metoda cea mai bun pentru a gsi persoana potrivit pentru un

    anumit post?

    3. Cnd credei c este momentul potrivit n timpul unui interviu s -i comunicai persoaneiintervievate c nu corespunde criteriilor pe care le cutai?

    4. Ce aspect este pentru dumneavoastr absolut necesar n cadrul unui interviu de angajare?5. Care sistem de recompensare credei c este mai eficient, cel bazat pe vechimea n munc

    sau cel bazat pe merite? Argumentai.

    6. Care credei c este metoda cea mai bun pentru a comunica ntregului personal luareaunei decizii la nivel de conducere care are un impact negativ asupra salarizrii?

    7. Cum ai convinge comitetul director c un program de team-bulding este eficient dinpunct de vedere al rezultatelor economice ale firmei?

    8. Ce argumente ai aduce n favoarea dumneavoastr dac firma n care lucrai ar lua oamend important din partea Inspectoratului Teritorial de Munc?

    9. Care credei c este cea mai bun metod pentru a motiva angajaii?10.Cum ai rezolva un conflict ntre doi angajai care fac parte din acelai departament?11.Care este metoda cea ma eficient n coordonarea activitii subalternilor dumneavoastr?12.Ce tip de sanciuni credei c sunt cele mai eficiente?13.Cum ai identifica personalul ineficient?14.Ce metod ai aplica n cazul unei disponibilizri n mas?