2015-09-08_46145_brosura - honda hr-v.pdf

22
Aceste specificaţii nu se referă la niciun produs, în mod particular, care este furnizat sau oferit spre vânzare. Producătorul îşi rezervă dreptul de a modifica detaliile, inclusiv culorile modelelor, cu sau fără notificare prealabilă, la momentul pe care el îl considerã potrivit. Pot fi incluse modificări majore sau minore. Sunt depuse toate eforturile pentru a asigura exactitatea informatiilor prezentate în acest catalog. Prezenta publicaţie nu va constitui în nicio situaţie, indiferent care va fi aceasta, o ofertă a Societăţii. Toate vânzările sunt efectuate prin dealer în conformitate cu Condiţiile de Vânzare şi de Garanţie oferite de către reprezentant, copii ale acestor condiţii putând fi obţinute la cerere. Se depun eforturi pentru a ne asigura că detaliile sunt corecte, dar broşurile sunt pregătite şi produse cu câteva luni înainte de a fi distribuite şi, prin urmare, nu pot reflecta imediat modificările specificaţiilor sau, în cazuri izolate, a caracteristicilor unei anumite dotări. Clienţii vor fi întotdeauna sfătuiţi să discute specificaţiile cu reprezentantul dealerului, dacă modelul avut în vedere are una din specificaţiile descrise în prezentul catalog. Nu aruncaţi la coş. Oferiţi unui prieten sau reciclaţi Honda Trading România, Șoseaua Bucureşti-Nord, nr. 10, clădirea 021 - GLOBAL CITY BUSINESS PARK, etaj 9 Localitatea Voluntari, Judeţul llfov, 077190; www.hondatrading.ro THE NEW

Upload: vuphuc

Post on 28-Jan-2017

228 views

Category:

Documents


3 download

TRANSCRIPT

Page 1: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

Aceste specificaţii nu se referă la niciun produs, în mod particular, care este furnizat sau oferit spre vânzare. Producătorul îşi rezervă dreptul de a modifica detaliile, inclusiv culorile modelelor, cu sau fără notificare prealabilă, la momentul pe care el îl considerã potrivit. Pot fi incluse modificări majore sau minore. Sunt depuse toate eforturile pentru a asigura exactitatea informatiilor prezentate în acest catalog. Prezenta publicaţie nu va constitui în nicio situaţie, indiferent care va fi aceasta, o ofertă a Societăţii. Toate vânzările sunt efectuate prin dealer în conformitate cu Condiţiile de Vânzare şi de Garanţie oferite de către reprezentant, copii ale acestor condiţii putând fi obţinute la cerere. Se depun eforturi pentru a ne asigura că detaliile sunt corecte, dar broşurile sunt pregătite şi produse cu câteva luni înainte de a fi distribuite şi, prin urmare, nu pot reflecta imediat modificările specificaţiilor sau, în cazuri izolate, a caracteristicilor unei anumite dotări. Clienţii vor fi întotdeauna sfătuiţi să discute specificaţiile cu reprezentantul dealerului, dacă modelul avut în vedere are una din specificaţiile descrise în prezentul catalog.

Nu aruncaţi la coş. Oferiţi unui prieten sau reciclaţi

Honda Trading România, Șoseaua Bucureşti-Nord, nr. 10, clădirea 021 - GLOBAL CITY BUSINESS PARK, etaj 9Localitatea Voluntari, Judeţul llfov, 077190; www.hondatrading.ro

THE NEW

Page 2: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

PROIECTAT CU PRECIZIE PENTRU CĂ VIAȚA NU ESTE AȘA Noul model Honda HR-V vă oferă mai mult. Stilizat, versatil şi practic, oferă o experiență multidimensională de condus, cu puține compromisuri şi foarte multă distracție. Dispunând de liniile frumoase ale unui coupé, de caracterul practic şi duritatea unui SUV, este un vehicul ce poate ține pasul cu viața dumneavoastră.

CONTENTS :

02 : INTRODUCERE

03 : DESIGN EXTERIOR

07 : DESIGN INTERIOR

09 : SCAUNE MAGICE

11 : TEHNOLOGIE

13 : CONFORT INTERIOR

15 : PERFORMANȚE

17 : SIGURANȚĂ

21 : MODELUL DUMNEAVOASTRĂ HR-V

23 : GAMĂ DE MODELE

29 : TAPIȚERIE & CULORI

31 : DOTĂRI OPȚIONALE

35 : SPECIFICAȚII

39 : PUTEREA VISELOR

02INTRODUCERE

Page 3: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

Modelul prezentat este HR-V 1.5 Executive culoarea White Orchid Pearl. *Pentru informații privind versiunile pe care aceste funcții sunt disponibile, vă rugăm să consultați specificațiile de la paginile 35-38.

ÎNDRĂZNEȚ ȘI DINAMIC Pasiune pentru design.Forma contemporană a modelului HR-V atrage privirile şi intensifică bătăile inimii. Aspectul robust şi profilul sportiv au fost proiectate pentru a-l transforma într-un autovehicul plăcut privirii în care veți dori să fiți văzuți. Aşadar, indiferent de motivul deplasării, excursii la finalul săptămânii sau întâlniri în oraş cu prietenii, modelul HR-V este potrivit.

Ne-am gândit la fiecare element. Detaliile mici fac cu adevărat diferența, ca de exemplu mânerele ascunse ale portierelor şi geamurile posterioare cu formă conică. Este un autovehicul cu un aspect gândit; grupurile optice spectaculoase şi liniile sculptate, spoilerul sportiv de pe hayon în culoarea caroseriei şi elegantele bare de plafon* şi plafonul panoramic vitrat*, conferă acelaşi aspect impresionant la exterior cât şi la interior.

03DESIGN EXTERIOR

Page 4: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

ASPECTUL PLĂCUT NECESITĂ ÎNCĂ O PRIVIRE

Design cu ajutorul căruia veți fi remarcat. Aspectul HR-V nu este superficial. Toate elementele rafinate au un scop. Liniile au fost proiectate pentru a conferi autovehiculului un aspect mult mai aerodinamic precum şi un consum redus de combustibil. Dar nu facem economie atunci când vorbim despre stil. Elementele de design, precum grila frontală fluidă şi liniile exacte ale profilului, conferă un aspect îndrăzneț chiar şi atunci când autovehiculul staționează. Detaliile precum panourile fluide ale caroseriei şi barele de protecție îi conferă un aspect robust. Combinat cu dinamica şofatului sofisticat şi totuşi distractiv şi cu performanțele ce oferă consum redus de combustibil, modelul HR-V oferă cu adevărat ceea ce promite.

06DESIGN

EXTERIOR

Modelul prezentat este HR-V 1.5 Executive culoare White Orchid Pearl.

Page 5: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

GÂNDIND LA SCARĂ MARELUCRURILE DEVIN UN PIC MAI UȘOARE

Proiectat în jurul dumneavoastră. Atunci când trebuie să mențineți privirea pe carosabil, este foarte bine de ştiut că aveți toate elementele la îndemână. Am construit habitaclul modelului HR-V în mod intuitiv astfel încât fiecare funcție este acolo unde aveți nevoie. Planşa de bord elegantă utilizează cea mai nouă tehnologie, şi totuşi este incredibil de uşor de înțeles şi utilizat. Împreună cu noul sistem Honda CONNECT cu ecran tactil, veți deține controlul complet.

Și alte funcții vă sunt la îndemână. Sistemul de climatizare cu două zone* înseamnă că nu doar dumneavoastră vă veți simți confortabil într-o deplasare lungă ci şi pasagerii dumneavoastră. Adăugați oglinzile retrovizoare reglabile electric, geamurile acționate electric şi scaunele anterioare cu încălzire şi veți descoperi că interiorul modelului HR-V este ceva cu care vă puteți obişnui.

Comenzi audio pe volan Smart Keyless Entry and Start

Modelul prezentat este HR-V 1.5 Executive cu transmisie manuală și Honda CONNECT. *Pentru informații privind versiunile pe care aceste funcții sunt disponibile, vă rugăm să consultați specificațiile de la paginile 35-38.

08DESIGN

INTERIOR

Page 6: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

VĂ PLACE SPAȚIULIUBIȚI FLEXIBILITATEA

1026 litri spațiu de încărcareAdaptabil, flexibil și spațios.

10SCAUNE

MAGIC

Modelul prezentat este HR-V 1.5 Executive cu transmisie manuală și plafon panoramic vitrat. *Pentru informații privind versiunile pe care aceste funcții sunt disponibile, vă rugăm să

consultați specificațiile de la paginile 35-38.

Proiectat pentru a se adapta și pentru a se modifica o dată cu viața dumneavoastră. Modelul HR-V este proiectat pentru a se adapta vieții dumneavoastră. Nu vă oferă doar un spațiu cuprinzător, ci vă oferă un spațiu cuprinzător şi util. Rezervorul montat în poziție centrală oferă mai mult spațiu în portbagaj şi amplasarea inovativului sistem Honda al scaunelor magice.

Scaunele magice cu divizare 60:40 se adaptează fără efort. Scaunele posterioare pot fi configurate în mai multe modalități. Cu o mişcare simplă, sezutul scaunului poate fi ridicat către spătar, oferind un spațiu înalt în spatele scaunelor anterioare.

Spațiul din portbagaj este, de asemenea, generos, având o capacitate de 453 litri cu bancheta ridicată şi 1026 litri până la linia geamurilor atunci când bancheta este rabatată. Deschiderea largă a hayonului şi înălțimea redusă de încărcare înseamnă, de asemenea, că portbagajul este foarte accesibil. De la parcat la ambalat în cel mai scurt timp posibil.

Dar nu doar scaunele sunt magice. Faptul că modelul HR-V oferă un spațiu confortabil pentru cap şi picioare pe care îl puteți găsi doar la auto-vehiculele mai mari, este surprinzător. Senzația de spațiu este intensificată şi de plafonul panoramic vitrat*, ce permite pătrunderea în habitaclu a luminii şi a aerului.

Page 7: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

*Prin utilizarea aplicaţiilor Honda pot exista costuri suplimentare privind utilizarea datelor și serviciilor de roaming pe Honda CONNECT. Vă recomandăm să verificaţi abonamentul dumneavoastră de telefonie mobilă. ** Funcţia poate fi utilizată doar atunci când autovehiculul staţionează. ***Disponibil doar ca dotare standard pe versiunea Executive ****Această funcție este disponibilă doar atunci când telefonul de tip smartphone este compatibil cu Honda CONNECT MirrorLink™. Această tehnologie permite utilizatorului să folosească în oglindă ecranul telefonului mobil și să obţină acces la aplicaţiile telefonului mobil. †Pentru informații privind versiunile pe care aceste funcții sunt disponibile, vă rugăm să consultați specificațiile de la paginile 35-38. ΔCompatibilitatea HFT poate varia.

SISTEM DE NAVIGAȚIE GARMIN †

Garmin PhotoRealTM afişează următoarele intersecţii prin intermediul unor imagini foto realiste ale intersecţiilor şi ale ieşirilor cu indicarea benzii pentru a oferi informaţii foarte clare. Sistemul include şi rute predictive, informaţii în timp real pentru evitarea traficului, afişarea limitelor de viteză, clădiri 3D, vizualizarea terenului şi multe altele.

ECRAN DE ÎNTÂMPINARE PERSONALIZAT †

Personalizaţi sistemul Honda CONNECT prin setarea fotografiei preferate ca imagine de fundal. Ecranul poate fi personalizat pentru a se potrivi stilului dumneavoastră.

AHA™*Aplicaţia Aha™ vă permite să vă conectaţi la internet radio, să accesaţi conturile Facebook™ şi Twitter™ şi să găsiţi hotelurile şi restaurantele din apropiere.

BLUETOOTH™ HANDS FREE TELEPHONE†∆

Utilizaţi ecranul tactil intuitiv pentru a accesa toate contactele telefonului dumneavoastră mobil.

CONECTAT ÎN PERMANENȚĂDESTINS ÎN PERMANENȚĂ

Modelul HR-V este echipat cu noul sistem audio Honda CONNECT, ce vă menține conectați la toate lucrurile pe care le iubiți precum muzica şi prietenii dumneavoastră.

Honda CONNECT oferă o conectivitate excelentă pentru a fi în permanență conectați atunci când vă aflați pe drum prin intermediul Wi-Fi tethering* or Mobile Wi-Fi Router. Ecranul tactil de 7” al sistemului Honda CONNECT poate fi personalizat cu fotografiile dumneavoastră favorite. De asemenea, este foarte uşor să selectați pentru deplasarea dumneavoastră o coloană sonoră prin intermediul radioului DAB*** şi Aha™. Puteţi asculta, pe internet, muzica favorită şi programele radio de pe întreg mapamondul inclusiv ştiri, ştiri privind vremea, ştiri sportive, podcasts şi cărţi audio.

Conectivitatea Bluetooth™ vă permite să vă conectaţi cu telefonul tip smartphone la sistemul Hands Free Telephone din autovehicul. Mai mult, puteţi naviga pe internet** pe ecranul tactil. Premiatul sistem de navigaţie prin satelit Garmin este disponibil, ca dotare opţională în Honda CONNECT şi utilizează un meniu simplu pentru a vă oferi în timp real informaţii privind traficul, avertizări privind limitările de viteză precum şi acces gratuit la actualizările hărților. De asemenea, Honda CONNECT este compatibil MirrorLink™****.

11TEHNOLOGIE

Page 8: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

Detașați-vă de la ziua agitată. Relaxați-vă. Am proiectat interiorul spațios al modelului HR-V pentru a fi un loc cu adevărat plăcut în care să vă petreceți timpul. Chiar dacă faceți cumpărăturile săptămânale, asta nu înseamnă că nu le puteți face în spațiu suficient şi cu stil. Spațiul interior generos este combinat cu detalii calitative precum mânerele cromate ale portierelor şi volanul îmbrăcat în piele şi schimbătorul de viteze *, conferind modelului HR-V o senzație premium.

De multe ori se afirmă că spațiul reprezintă ultima etapă a luxului şi în noul model HR-V şoferul şi pasagerii călătoresc într-un mediu liniştit, confortabil şi aerisit. Există loc suficient pe locurile posterioare astfel încât călătoriile lungi vor părea mult mai scurte.

SIMȚIȚI-VĂ CONFORTABILNE-AM GÂNDIT LA TOATE

14CONFORT INTERIOR

Modelul prezentat este HR-V 1.5 Executive culoare White Orchid Pearl cu transmisie manuală și Honda CONNECT. *Pentru informații privind versiunile pe care aceste funcții sunt disponibile, vă rugăm să consultați specificațiile de la paginile 35-38.

Page 9: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

Buton Idle Stop

Buton ECON

16PERFORMANȚE

Modelul prezentat este HR-V 1.5 Executive culoare White Orchid Pearl.

PERFORMANȚE GENEROASEO ADEVĂRATĂ ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

Tehnologie avansată pentru a vă oferi o deplasare excelentă și extrem de eficientă. Este vorba despre noile noastre propulsoare şi tehnologii construite pentru ca dumneavoastră să nu trebuiască să faceți compromisuri. Puteți alege între propulsorul pe benzină, eficient şi prompt, 1.5 i-VTEC 130CP sau 1.6 i-DTEC 120 CP. Ambele propulsoare sunt disponibile cu transmisie manuală în şase trepte pentru a oferi o experiență rafinată şi lină.

Mai mult, noul motor 1.5 litri i-VTEC este disponibil cu o transmisie automată CVT, ce asigură puterea motorului optimă pentru viteza dumneavoastră. Rezultatul este reprezentat de o deplasare lină şi confortabilă.

Beneficiind şi de avantajul nivelului redus de emisii, este un propulsor prompt, dar în acelaşi timp responsabil.

Toate motorizările dispun de sistemul Idle Stop, ce opreşte motorul atunci când staționați.Apoi reporneşte automat atunci când cuplați o treaptă de viteză, ajutând la oferirea unui nivel de noxe extrem de redus de doar 104 g/km.

Prin apăsarea butonului ECON, consumul de combustibil este îmbunătățit. Atunci când a fost activată această funcție, transmisia şi motorul sunt optimizate pentru a economisi combustibilul. Spre exemplu, o accelerare uşoară controlează puterea şi cuplul, iar sistemul de aer condiționat este setat să consume mai puțină energie. Este posibil să nu observați diferența imediat, dar veți sesiza diferența atunci când veți vizita benzinăriile mult mai rar.

Page 10: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

BRIGHT AND MODERN

Considerăm că cea mai bună modalitate de a evita coliziunile este să fiți cu un pas înainte, motiv pentru care vă oferim tehnologiile noastre Advanced Driver Assistance. Acestea ajută şoferul acționând ca senzori suplimentari, avertizând şi reacționând atunci când este necesar.

Spre exemplu, sistemul City-Brake Active, dotare standard pe toate versiunile, monitorizează traficul din fața autovehiculului şi avertizează o posibilă coliziune frontală. Acest lucru oferă şoferului timpul necesar pentru a acționa, şi chiar aplică frânarea de urgență pentru a reduce pe cât posibil viteza în cazul în care şoferul nu întreprinde nicio acțiune.

Sistemul nostru Lane Departure Warning* vă avertizează dacă autovehiculul dumneavoastră HR-V deviază de pe banda de circulație fără a semnaliza, iar inteligentul sistem Forward Collision Warning* monitorizează zona din jurul autovehiculului pentru a vă ajuta să evitați coliziunile şi să mențineți persoanele în siguranță.

1: Atunci când vă deplasaţi în centre urbane cu viteza cuprinsă între 5-32 km/h, pentru a vă oferi şansa de a evita coliziunile, acest sistem monitorizează distanţa dintre autovehiculul dumneavoastră şi cel din faţă.

SISTEM CITY-BRAKE ACTIVE

2: Dacă veţi continua să vă apropiaţi de un autovehicul detectat, modelul HR-V vă avertizează sonor şi vizual pe ecranul i-MID.

3: Dacă încă nu reacţionaţi şi coliziunea este iminentă, sistemul City-Brake Active poate aplica în mod automat frânarea de urgenţă pentru a reduce viteza pe cât posibil. În situaţii bune de trafic, poate chiar evita coliziunea.

SISTEM TRAFFIC SIGN RECOGNITION*(SISTEM RECUNOAȘTERE SEMNE RUTIERE)FOARTE INTELIGEN

FOARTE SIGUR

LANE DEPARTURE WARNING* (AVERTIZARE DEPĂȘIRE BANDĂ DE CIRCULAŢIE) Atunci când liniile de delimitare ale benzii de circulaţie sunt detectate şi autovehiculul deviază de la banda de circulaţie fără a semnaliza, sistemul Lane Departure Warning vă avertizează prin intermediul alertelor sonore şi vizuale.

Fiecare persoană dorește să își protejeze familia.

LIMITATOR DE VITEZĂ INTELIGENT*

Setează în mod automat limita de viteză pe care sistemul de recunoaştere a semnelor de circulație o detectează.

Atunci când limitatorul inteligent de viteză este activat, autovehiculul se va conduce normal dar nu va depăşi limita de viteză existentă decât dacă sistemul este anulat de către şofer. HIGHBEAM SUPPORT SYSTEM*

(GESTIONARE AUTOMATĂ COMUTARE ÎNTRE LUMINILE DE DRUM ȘI CELE DE ÎNTÂLNIRE)

Acest sistem evaluează condiţiile de deplasare din jurul dumneavoastră şi comută automat între luminile de drum şi luminile de întâlnire.

Sistemul Traffic Sign Rec-ognition identifică semnele rutiere la o distanţă de maxim 100m şi afişează informaţia pe ecranul i-MID imediat ce este depăşit semnul de circulație. Două semne rutiere pot fi afişate în acelaşi timp.

FORWARD COLLISION WARNING* (AVERTIZARE COLIZIUNE FRONTALĂ)

În cazul în care camera detectează un autovehicul în faţă, sistemul avertizează producerea unei posibile coliziuni frontale, oferind şoferului timp suficient pentru a acţiona.

* Disponibil doar pe versiunile Elegance și Executive. Pentru informații privind versiunile pe care aceste funcții sunt disponibile, vă rugăm să consultați specificațiile de la paginile 35-38.

17SIGURANȚĂ

Page 11: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

BRAKE ASSIST (BA - asistență la frânarea de urgență) Sistemul Brake Assist ajută autovehiculul să se oprească mai repede în timpul frânării de urgență.

EMERGENCY STOP SIGNAL (sistem atenționare oprire de urgență)

Sistemul Emergency Stop Signal aprinde rapid şi în mod intermitent luminile de avarie, avertizând şoferii din spate că trebuie să frâneze de urgenţă, reducând astfel posibilitatea unei coliziuni posterioare.

SISTEM HILL START ASSIST (HSA - asistență la pornirea din rampă) Sistemul Hill Start Assist previne deplasarea autovehiculului atunci când pornirea se face de pe o suprafață înclinată. Utilizând un senzor de înclinare se controlează presiunea de frânare, menținând astfel autovehiculul staționar timp de 1½ secunde după eliberarea pedalei de frână.

PROIECTATPENTRU SIGURANȚA DVS.

Siguranța pasagerilor dumneavoastră, a celorlalți

participanți la trafic şi a pietonilor a fost întotdeauna una dintre cerințele

fundamentale de design. Iată de ce am echipat noul model HR-V

cu o serie de tehnologii avansate, majoritatea dintre acestea fiind

dotare standard în cadrul gamei.

AIRBAGURI SRS ȘOFER ȘI PASAGERPentru a oferi un nivel maxim de protecție, airba-

gurile frontale dispun de un dispozitiv de umflare în două etape astfel încât durata şi forța de umflare

pot varia în funcție de severitatea impactului. Airbagurile laterale tip cortină protejează şoferul şi

pasagerii anteriori şi posteriori în cazul unei coliziuni laterale, conlucrând cu centurile de siguranță cu

prindere în 3 puncte .

TETIERE ANTERIOARE ACTIVE În cazul unei coliziuni, tetierele şi centurile de

siguranță ajută la menținerea siguranței şi securității pasagerilor.

SISTEM VEHICLE STABILITY ASSIST (VSA - controlul tracțiunii şi stabilității)

Monitorizează în mod independent cele patru roți şi calculează necesarul exact de forță de

frânare pentru a recăpăta controlul în cazul pierderii tracțiunii. În condiții de aderență

redusă, gestionează cuplul motor şi frânarea fiecărei roți, reducând viteza până la punctul în

care deplasarea este sigură şi constantă.

19SIGURANȚĂ

Page 12: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

MODELUL DUMNEAVOASTRĂ HR-V

21MODELUL DUMNEAVOASTRĂ HR-V

Page 13: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

24GAMĂ DE MODELE

Executive1.6 i-DTECTransmisie manuală în 6 trepte de viteză

1.5 i-VTECTransmisie manuală în 6 trepte de viteză Transmisie variabilă continuă

Jante aliaj/Tapițerie material textil/pieleVolan și schimbător îmbrăcat în piele Plafon panoramic vitrat cu deschidere Bare longitudinale plafon Senzori de parcare (anteriori și posteriori) Spoiler hayon în culoarea caroseriei Lunetă cu tentă fumurie Sistem Highbeam Support (gestionare automată comutare

între luminile de drum și cele de întâlnire) Lumini de zi cu LED Proiectoare ceață Timer aprindere/stingere faruri Modalitate ECON intelligent-Multi Information Display Sistem Idle Stop Padele schimbare trepte de viteză∆ Cameră video pentru mers înapoi Electronic Power Steering (servodirecție electrică)

Sistem de climatizare cu două zone Cruise Control cu limitator de vitezăScaune încălzite (anterioare) Scaun șofer și pasager reglabile manual pe înălțime Scaune magice Geamuri anterioare și posterioare acționate electric Oglinzi retrovizoare exterioare rabatabile electric și cu încălzire Oglinzi retrovizoare rabatabile electric Oglindă exterioară rabatabilă pentru mers înapoi Airbag șofer i-SRS (Dual stage inflation) Airbag pasager cu contact de dezactivare SRS Airbaguri laterale (anterioare) Airbaguri laterale tip cortină (anterioare și posterioare)

Tetiere activeABS (Anti-lock Braking System) Sistem Electronic Brakeforce Distribution (distribuția

electronică a forței de frânare) Sistem Brake Assist (asistență la frânarea de urgență)

Sistem Vehicle Stability Assist (controlul tracțiunii și

stabilității)

Sistem Hill Start Assist (asistență la pornirea din rampă)

Sistem City-Brake Active Sistem Forward Collision Warning (avertizare coliziune frontală)

Sistem Traffic Sign Recognition (sistem recunoaștere semne rutiere)

Limitator de viteză inteligent Sistem Lane Departure Warning (avertizare depășire bandă de circulaţie)

Capac mobil portbagaj Smart entry & start (cu închidere centralizată) Sistem Bluetooth® Hands Free Telephone (HFT)** Comenzi audio pe volanHonda CONNECT cu sistem de navigație Garmin și CD player, ecran tactil 7”, AM/FM tuner, internet radio, aplicație Aha™ integrată* și navigare pe internet* Radio DAB 2 porturi USB / port HDMI™† 6 difuzoare

Modelul prezentat este HR-V 1.5 Executive culoare White Orchid Pearl. Pentru specificații complete privind această versiune, vă rugăm să consultați paginile 35-38.

Lunetă cu tentă fumurie

Luneta cu tentă fumurie creează un spațiu privat şi conferă un aspect sportiv autovehiculului dumneavoastră HR-V

Cameră video pentru mers înapoi

Poziționată pe hayon, aceasta oferă o imagine clară a lucrurilor aflate în spatele autovehiculului la deplasarea în marşarier.

Faruri cu LED şi lumini de zi

Oferă o lumină mai puternică facilitând deplasarea pe timp de noapte şi creând un aspect emblematic şi individual autovehiculului dumneavoastră HR-V

Bare plafon

Arată bine şi au un caracter practic, la fel ca şi autovehiculul HR-V.

Plafon panoramic vitrat cu deschidere

Oferă luminozitate, aer şi un sentiment de spațiu.

Sistem Smart keyless entry and start

Sistemul Smart keyless entry and start vă permite să blocați, deblocați şi să porniți autovehiculul fără a scoate cheia din buzunar.

PLAFON PANORAMIC VITRAT CU DESCHIDERE CAPAC MOBIL PORTBAGAJ

*Conectivitatea pentru aplicaţia AhaTM (inclusiv internet radio) și pentru navigarea pe internet este făcută prin Wifi tethering sau Mobile Wifi Router. Prin utilizarea aplicaţiilor Honda pot exista costuri suplimentare privind utilizarea datelor și serviciilor de roaming pe Honda CONNECT. Vă recomandăm să verificaţi abonamentul dumneavoastră de telefonie mobilă. Funcţia de navigare pe internet poate fi utilizată doar atunci când autovehiculul staţionează. Notă: Funcția Honda CONNECT este activată MirrorLink™ (această funcţie este disponibilă doar dacă telefonul mobil al utilizatorului este compatibil cu Honda CONNECT™) ∆Disponibil doar împreună cu 1.5 i-VTEC și CVT †Utilizați întotdeauna dispozitivele USB recomandate. Este posibil ca anumite dispozitive USB să nu funcționeze cu acest sistem audio.**Pentru lista completă a telefoanelor compatibile, vizitați www.hondahandsfree.com

Page 14: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

SISTEM BLUETOOTH® HANDS FREE TELEPHONE (HFT)

Sistem de alarmă

Proiectat pentru ca autovehiculul dumneavoastră HR-V să fie în siguranță.

Proiectoare ceață

Oferă lumină suplimentară în condiții de vizibilitatea precară, şofatul devenind mai uşor şi mai sigur.

Sistem de climatizare cu două zone

Sistemul de climatizare va menține în mod automat autovehiculul dumneavoastră la o anumită temperatură având comenzi separate pentru şofer şi pasager.

Elegance1.6 i-DTECTransmisie manuală în 6 trepte de viteză

1.5 i-VTECTransmisie manuală în 6 trepte de viteză Transmisie variabilă continuă

Jante aliaj / Tapițerie din material textilVolan și schimbător îmbrăcat în piele Spoiler hayon în culoarea caroseriei Faruri cu halogen Lumini de zi cu halogen Timer aprindere/stingere faruri Modalitate ECON intelligent-Multi Information Display Sistem Idle Stop Padele schimbare trepte de viteză∆ Electronic Power Steering (servodirecție electrică) Cruise Control cu limitator de vitezăScaune încălzite (anterioare) Scaun șofer reglabil manual pe înălțime Scaune magice Shift Indicator Light Geamuri anterioare și posterioare acționate electric Oglinzi retrovizoare exterioare rabatabile electric și cu încălzire Oglinzi retrovizoare rabatabile electric Oglindă exterioară rabatabilă pentru mers înapoi Airbag șofer i-SRS (Dual stage inflation) Airbag pasager cu contact de dezactivare SRS Airbaguri laterale (anterioare) Airbaguri laterale tip cortină (anterioare și posterioare)

Tetiere activeABS (Anti-lock Braking System) Sistem Electronic Brakeforce Distribution (distribuția

electronică a forței de frânare) Sistem Brake Assist (asistență la frânarea de urgență)

Sistem Vehicle Stability Assist (controlul tracțiunii și

stabilității)

Sistem Hill Start Assist (asistență la pornirea din rampă)

Sistem City-Brake Active Sistem Forward Collision Warning (avertizare coliziune

frontală)

Sistem Traffic Sign Recognition (sistem recunoaștere

semne rutiere)

Limitator de viteză inteligent

Sistem Lane Departure Warning (avertizare depășire bandă de

circulaţie)

Protecție mobilă portbagajÎnchidere centralizată cu 2 chei tip briceagSistem Bluetooth® Hands Free Telephone (HFT)**Honda CONNECT ecran tactil 7”, AM/FM tuner, internet radio, aplicație Aha™ integrată* și navigare pe internet*2 porturi USB / port HDMI™†4 difuzoareComenzi audio pe volanLimitator de viteză inteligent

26GAMĂ DE MODELE

Senzori de parcare

Senzorii de parcare anteriori şi posteriori facilitează parcarea în

spații strâmte. Avertizarea sonoră se intensifică pe măsură ce vă

apropiați de un obiect.

*Conectivitatea pentru aplicaţia AhaTM (inclusiv internet radio) și pentru navigarea pe internet este făcută prin Wifi tethering sau Mobile Wifi Router. Prin utilizarea aplicaţiilor Honda pot exista costuri suplimentare privind utilizarea datelor și serviciilor de roaming pe Honda CONNECT. Vă recomandăm să verificaţi abonamentul dumneavoastră de telefonie mobilă. Funcţia de navigare pe internet poate fi utilizată doar atunci când autovehiculul staţionează. Notă: Funcția Honda CONNECT este activată MirrorLink™ (această funcţie este disponibilă doar dacă telefonul mobil al utilizatorului este compatibil cu Honda CONNECT™ )∆Disponibil doar împreună cu 1.5 i-VTEC și CVT†Utilizați întotdeauna dispozitivele USB recomandate Este posibil ca anumite dispozitive USB să nu funcționeze cu acest sistem audio***Pentru lista completă a telefoanelor compatibile, vizitați www.hondahandsfree.com

Ștergătoare cu senzor de ploaie

Ștergătoarele cu senzor de ploaie se activează atunci când este detectată umezeală pe parbriz şi îşi reglează automată viteza în funcție de necesități.

Volan îmbrăcat în piele

Conferă modelului HR-V un sentiment de lux.

Opțional:Honda CONNECT cu sistem de navigație Garmin și CD player, ecran tactil 7”, AM/FM/DAB, internet radio, aplicație Aha™ integrată* și navigare pe internet*2 porturi USB / port HDMI™†6 difuzoare

Modelul prezentat este HR-V 1.5 Elegance culoare Morpho Blue Pearl. Pentru specificații complete privind această versiune, vă rugăm să consultați paginile 35-38.

Page 15: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

Confort1.6 i-DTECTransmisie manuală în 6 trepte de viteză

1.5 i-VTECTransmisie manuală în 6 trepte de viteză

Jante aliaj / Tapițerie din material textilSpoiler hayon în culoarea caroserieiFaruri cu halogenLumini de zi cu halogenTimer aprindere/stingere faruriModalitate ECONintelligent-Multi Information DisplaySistem Idle StopElectronic Power Steering (servodirecție electrică)

Sistem de climatizareCruise Control cu limitator de vitezăȘtergător posterior cu funcționare intermitentă și conectat la cuplarea marșarieruluiScaune încălzite (anterioare)

Scaun șofer reglabil manual pe înălțimeGeamuri anterioare și posterioare acționate electricScaune magiceOglinzi retrovizoare exterioare rabatabile electric și cu încălzireAirbag șofer i-SRS (Dual stage inflation)

Airbag pasager cu contact de dezactivare SRSAirbaguri laterale (anterioare)

Airbaguri laterale tip cortină (anterioare și posterioare)

Tetiere anterioare activeABS (Anti-lock Braking System)

Sistem Electronic Brakeforce Distribution (distribuția

electronică a forței de frânare)

Sistem Brake Assist (asistență la frânarea de urgență)

Sistem Vehicle Stability Assist (controlul tracțiunii și

stabilității)

Sistem Hill Start Assist (asistență la pornirea din rampă)

Sistem City-Brake ActiveSistem de blocare motor – ImmobilizerProtecție mobilă portbagajÎnchidere centralizată cu 2 chei tip briceagSistem Bluetooth® Hands Free Telephone (HFT)**Comenzi audio pe volan1CD tunerPort Aux USB (compatibil iPOD)†

4 difuzoare

28GAMĂ DE MODELE

Cruise Control cu limitator de viteză

Sistemul electronic Cruise Control vă permite să mențineți o viteză constantă de deplasare, reducând stresul condusului pe distanțe lungi.

Faruri cu aprindere automată

Luminile se aprind automat atunci când luminozitatea scade semnificativ.

Sistem de climatizare

Sistemul de climatizare va menține în mod automat autovehiculul dumneavoastră la o anumită temperatură.

Oglinzi retrovizoare exterioare rabatabile electric şi cu încălzire

Uşor de reglat pentru a atinge unghiul perfect şi uşor de curățat în diminețile reci.

Scaune cu încălzire

Atât scaunul şoferului cât şi cel al pasagerului anterior includ două etape de încălzire.

MODALITATE ECON PROTECȚIE MOBILĂ PORTBAGAJ

Opțional:Honda CONNECT cu sistem de navigație Garmin și CD player, ecran tactil 7”, AM/FM/DAB, internet radio, Aplicație Aha™ integrată* și navigare pe internet*Radio DAB2 porturi USB / port HDMI™†6 difuzoare

*Conectivitatea pentru aplicaţia AhaTM (inclusiv internet radio) și pentru navigarea pe internet este făcută prin Wifi tethering sau Mobile Wifi Router. Prin utilizarea aplicaţiilor Honda pot exista costuri suplimentare privind utilizarea datelor și servicii-lor de roaming pe Honda CONNECT. Vă recomandăm să verificaţi abonamentul dumneavoastră de telefonie mobilă. Funcţia de navigare pe internet poate fi utilizată doar atunci când autovehiculul staţionează. Notă: Funcția Honda CONNECT este activată MirrorLink™ (această funcţie este disponibilă doar dacă telefonul mobil al utilizatorului este compatibil cu Honda CONNECT™ )∆Disponibil doar împreună cu 1.5 i-VTEC și CVT†Utilizați întotdeauna dispozitivele USB recomandate Este posibil ca anumite dispozitive USB să nu funcționeze cu acest sistem audio***Pentru lista completă a telefoanelor compatibile, vizitați www.hondahandsfree.com

Modelul prezentat este HR-V 1.5 Comfort culoare Ruse Black Metallic. Pentru specificații complete privind această versiune, vă rugăm să consultați paginile 35-38.

Page 16: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

Fie că vorbim despre material textil sau piele premium parțial, cu tapițeria noastră autove-hiculul dumneavoastră HR-V nu doar că va arăta extraordinar, dar se va şi simți la fel.

O varietate de culori ce sună la fel de bine pe cât arată. De la Morpho Blue Pearl la Milano Red, există o variantă ce se potriveşte perfect personalității dumneavoastră.

Alabaster Silver Metallic

Ruse Black Metallic

Brilliant Sporty Blue Metallic

White Orchid Pearl

Crystal Black Pearl

Milano Red

Modern Steel Metallic

Morpho Blue Pearl

CONFORTUL DUMNEAVOASTRĂ

CULOAREA DUMNEAVOASTRĂ

30TAPIȚERIE &

CULORI

Tapițerie parțială din piele disponibilă doar pe versiunea Executive.

Tapițerie din material textil disponibilă doar pe versiunile Elegance şi Comfort.

Modelele prezentate sunt HR-V 1.5 Executive.

Page 17: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

31DOTĂRI OPȚIONALE

OPȚIUNILE DUMNEVOASTRĂ

Acest pachet de accesorii combină nuanțele Milano Red din carcasele oglinzilor retrovizoare şi jantele de aliaj 18”. Conferă autovehiculului dumneavoastră un aspect ludic dar stilizat în acelaşi timp.Pachetul conține:Carcase oglinzi retrovizoare Milano RedJante aliaj 18” Ignis

Pachetul Aero conferă autovehiculului un aspect mult mai sofisticat. Include repere ce modifică aspectul exterior al autovehiculului folosind accesorii asortate din punct de vedere al culorilor.Pachetul conține: Bară de protecție frontală aerodinamică Bară de protecție posterioară aerodinamică Trepte lateraleImaginea include jante aliaj 18” Fortis

Pachetul Chrome conferă autovehiculului un aspect mult mai sofisticat. Include repere ce modifică aspectul exterior al autovehiculului folosind accesorii cromate.Pachetul conține:Ornament bară de protecție frontalăOrnament bară de protecție posterioarăOrnament prag inferior portieră Ornament plăcuță număr de înmatriculare Imaginea include jante aliaj 18” Potis

Pentru a vizualiza toate accesoriile disponibile, descărcați aplicația de pe iTunes™ și Google Play™ ➞

Un pachet de accesorii stilizate menite să protejeze autovehiculul dumneavoastră împotriva noroiului, nisipului şi zgârieturilor.Pachetul conține:Bandouri laterale Ornamente prag Apărători de noroi anterioare şi posterioare Imaginea include jante aliaj 18” Potis

PACHETCARGO

Un pachet de accesorii pentru a îmbunătăți funcționalitatea şi estetica zonei portbagajului.Pachetul conține: Tavă portbagaj cu elemente despărțitoare Ornamente spațiu portbagaj Protecție prag portbagaj

PACHETILLUMINATION

Acest pachet conferă o atmosferă ambientală spațiului interior şi ajută vizibilitatea exteriorului autovehiculului.Pachetul conține:Lumini intampinare usi Ornamente iluminate în praguri

Pachetul Robust conferă autovehiculului dumneavoastră un aspect mult mai puternic. Include repere ce au atât rol estetic cât şi de protecție.

Pachetul conține:Ornament frontal inferiorOrnament posterior inferiorOrnament inferior lateralImaginea include jante aliaj 18” Fortis

Personalizați-vă autovehiculul HR-V cu accesorii originale, există o multitudine de pachete din care să alegeți.

Acestea nu doar că au fost proiectate şi produse la standardele noastre, ci sunt proiectate în mod special pentru a intensifica aspectul şi pentru a se potrivi perfect cu autovehiculul dumneavoastră HR-V.

PACHET ROBUST

PACHETAERO

PACHETMILANO RED

PACHETCHROME

PACHETCONVENIENCE

Page 18: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

33DOTĂRI OPȚIONALE

ILUMINARE ORNAMENT DIFUZOR

ORNAMENT BARĂ DE PROTECȚIE FRONTALĂ

Acest accesoriu cromat conferă părții anterioare a autovehiculului un aspect mult mai sofisticat.

TAVĂ PORTBAGAJ CU ELEMENTE DESPĂRȚITOARE

Creată perfect după forma portbagajului, tava de portbagaj impermeabilă şi antiderapantă cu margini ridicate va proteja portbagajul împotriva murdăriei şi zgârieturilor. Elementele despărțitoare sunt incluse.

PROTECȚIE PRAG PORTBAGAJ

Aceste reper protejează caroseria autovehiculului dumneavoastră împotriva zgârieturilor deranjante produse de încărcarea sau descărcarea portbagajului.

Cârligul de remorcare detaşabil vă permite să remorcaţi rulota sau remorca cu o capacitate maximă cuprinsă între 1.000 kg şi 1.500 kg, în funcţie de motorizarea şi tipul de transmisie ale autovehiculului. Este disponibil şi cârlig de remorcare fix.

CÂRLIG REMORCARE DETAȘABIL

BARE DE PROTECȚIE ANTERIOARE ȘI POSTERIOARE AERODINAMICE

Intensificați aspectul dinamic al autovehiculului dumneavoastră cu ajutorul barelor de protecție anterioare şi posterioare adăugând ornamente în culoarea caroseriei sau mate pe bara de protecție.

TREPTE LATERALE

Pentru a intra şi ieşi uşor din autovehicul. Elementele integrate adaugă design şi funcționalitate.

LUMINI ÎNTÂMPINARE UȘI

Lumini cu LED amplasate sub maşină atât pe partea şoferului cât şi pe partea pasagerului pentru o mai bună vizibilitate la intrarea şi ieşirea din maşină.

ORNAMENTEOGLINZI

Proiectate să se intergeze perfect prin înlocuirea carcaselor oglinzilor laterale adaugă un plus estetic. Disponibile în culoarea argintiu mat şi Milano Red.

Acest accesoriu conferă o atmosferă modernă spațiului interior al autovehiculului.

HONDASUNET 3D

Sunet Honda 3D „Muzica nu a sunat niciodată atât de real”. Toţi ne dorim ca sistemele audio ale autovehiculelor să reproducă fidel muzica artiştilor preferaţi. . Prin adăugarea unei unităţi compacte DSP (digital signal processing) la sistemul existent Honda, puteţi îmbunătăţi experienţa până la senzaţia oferită de o sală de concerte.

HUSĂ PROTECȚIE PARBRIZ

SUPORT TABLETĂ

Pentru ca pasagerii dumneavoastră să nu se plictisească, puteți adăuga suportul pentru tabletă. Pozițiile diverse ale suportului oferă spațiu confortabil pentru a viziona un film, pentru a citi e-mailuri sau pentru jocuri.

Protejați parbrizul şi oglinzile retrovizoare în condiții climaterice severe atunci când autovehiculul este parcat în aer liber.

Pentru a vizualiza toate accesoriile disponibile, descărcați aplicația de pe iTunes™ și Google Play™ ➞

JANTE ALIAJ

Jante aliaj 18" Potis

Extindeți capacitatea de încărcare cu ajutorul barelor de plafon sau al portbagajului de pe plafon.

ELEMENTE DE FIXARE PE PLAFON

Opțiuni disponibile: Suport schiuri Portbagaj pe plafon Suport schiuri şi placă de snowboard Suport de biciclete pe plafon

Jante aliaj 18" Ignis Jante aliaj 18" Fortis

Page 19: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

BENZINĂ DIESELExecutive Elegance Comfort Executive Elegance Comfort

1.5 2WD Transmisie manuală/CVT

1.5 2WD Transmisie manuală/CVT

1.5 2WD Transmisie manuală

1.6 2WD Transmisie manuală

1.6 2WD Transmisie manuală

1.6 2WD Transmisie manuală

†Consum combustibil: Acest test oferă indicații privind consumul de combustibil pe carosabil.

*Masele maxime remorcabile se bazează pe înclinare de 12% și sunt testate în conformitate cu reglementările UE. Legendă • Standard Opțional – Indisponibil

Legendă • Standard Opțional – Indisponibil

35SPECIFICAȚII BENZINĂ DIESEL

Executive Elegance Confort Executive Elegance Confort

1.5 2WD Transmisie manuală /CVT

1.5 2WD Transmisie manuală/CVT

1.5 2WD Transmisie manuală

1.6 2WD Transmisie manuală

1.6 2WD Transmisie manuală

1.6 2WD Transmisie manuală

MOTOR ȘI TRANSMISIE

Tip Motor 1.5 i-VTEC (DOHC) 1.5 i-VTEC (DOHC) 1.5 i-VTEC (DOHC) 1.6 i-DTEC (DOHC) 1.6 i-DTEC (DOHC) 1.6 i-DTEC (DOHC)

Capacitate cilindrica (cc) 1498 1498 1498 1597 1597 1597

Combustibil Benzina Benzina Benzina Motorina Motorina Motorina

Transmisie 6 MT / CVT 6 MT / CVT 6 MT / CVT 6 MT 6 MT 6 MT

Putere maxima (CP/RPM) 130/6600 130/6600 130/6600 120/4000 120/4000 120/4000

Cuplu maxim (Nm/RPM) 155/4600 155/4600 155/4600 300/2000 300/2000 300/2000

Acceleratie 0 à 100 km/h (secunde) 10.7/ 11.4 10.2 / 11.2 10.2 10.5 10.1 10.0

Viteza maxima (Km/ h) 192 / 187 192 / 187 192 192 192 192

CONSUM ȘI EMISII

Urban (l/100km) 7.1 / 6.3 7.0 / 6.1 7 4.4 4.2 4.2

Extra Urban (l/100km) 4.9 / 4.8 4.8 / 4.6 4.8 3.9 3.8 3.8

Combinat (l/100km) 5.7 / 5.4 5.6 / 5.2 5.6 4.1 4 4

CO2 (g/km) 134 / 125 130 / 120 130 108 104 104

MASE ȘI DIMENSIUNI

Lungime (mm) 4294 4294 4294 4294 4294 4294

Lăţime (mm) 1772 1772 1772 1772 1772 1772

Înălţime (mm) 1605 1605 1605 1605 1605 1605

Ampatament (mm) 2610 2610 2610 2610 2610 2610

Ecartament faţă (mm) 1535 1535 1535 1535 1535 1535

Ecartament spate (mm) 1540 1540 1540 1540 1540 1540

Gardă la sol - cu șofer (mm) 170 170 170 170 170 170

Capacitate portbagaj (litri, metoda VDA) 393 393 431 393 393 431

Capacitate rezervor (litri) 50 50 50 50 50 50

Masă proprie (kg) 1241-1313 / 1249-1322 1241-1313 / 1249-1322 1241-1313 1324-1404 1324-1404 1324-1404

Masă maximă autorizată (kg) 1790 1790 1790 1870 1870 1870

Masă maximă tractabilă cu sistem de frânare (kg) 1000 1000 1000 1400 1400 1400

Masă maximă tractabilă fără sistem de frânare (kg) 500 500 500 500 500 500

Masă maximă suport bagaje plafon (kg) 75 75 75 75 75 75

SIGURANŢĂ ȘI SECURITATE

Airbag șofer i-SRS (Dual Stage inflation) l l l l l l

Airbag pasager cu contact de dezactivare SRS l l l l l l

Airbag-uri laterale (Faţă) l l l l l l

Airbag-uri laterale tip cortină (Faţă/ Spate) l l l l l l

Tetiere active (Faţă) l l l l l l

Discuri de frână faţă ventilate - 16" l l l l l l

Discuri de frână spate - 15" l l l l l l

ABS (Anti-Lock Braking System) l l l l l l

Sistem de distribuţie a forţei de frânare (EBD) l l l l l l

Asistenţă la frânarea de urgenţă (BA) l l l l l l

Controlul tracţiunii și stabilităţii (VSA) l l l l l l

SIGURANŢĂ ȘI SECURITATE

Sistem de asistare la pornirea din rampă (HSA) l l l l l lCenturi de siguranţă faţă cu sistem de retractare în 2 stadii (ELR) l l l l l l

Centuri de siguranţă spate cu sistem de retractare (ELR) l l l l l l

Sistem ISO Fix l l l l l l

Sistem de avertizare luminoasă la frânarea de urgenţă l l l l l l

Sistem de monitorizare presiune anvelope (DWS) l l l l l l

Sistem activ de frânare în oraș (CTBA) l l l l l l

Sistem de avertizare a coloziunilor frontale (FCW) l l - l l -

Sistem de recunoaștere a semnelor de circulaţie (TSR) l l - l l -

Intelligent Speed Limiter l l - l l -

Sistem de avertizare părăsire bandă de circulaţie (LDW) l l - l l -

Sistem blocare pornire motor - Immobilizer l l l l l l

Sistem de alarmă l l - l l -

Protecţie portbagaj l l l l l l

Închidere centralizată cu 2 chei tip briceag - l l - l l

Sistem Smart Entry & Start l - - l - -

INTERIOR

Tapiţerie din material textil - l l - l l

Tapiţerie 1/2 piele și textil l - - l - -

Volan îmbrăcat în piele l l - l l -

Schimbător viteze îmbrăcat în piele l l - l l -

Lumină hartă (Faţă) l l l l l l

Lumină ambientală feţe uși (Faţă) l l - l l -

Lumină portbagaj l l l l l l

Lumină de curtoazie (Faţă/ Spate) l l l l l l

CONFORT ȘI UTILITATE

Mod ECON l l l l l l

Display multi-informaţii (i-MID) l l l l l l

Indicator schimbare treaptă de viteză (SIL) l l l l l l

Servodirecţie asistată electric (EPS) l l l l l l

Sistem de servodirecţie adaptiv în funcţie de viteză l l l l l l

Frână de mână electrică l l l l l l

Sistem de oprire a motorului la semafor (Idle Stop) l l l l l l

Padele schimbare treaptă de viteză pe volan l l - - - -

Sistem de climatizare automat - - l - - l

Sistem de climatizare automat cu două zone l l - l l -Control automat al vitezei de croazieră cu limitator deviteză l l l l l l

Senzor ploaie l l - l l -

Stergător lunetă l l l l l l

Senzor lumină l l l l l l

Page 20: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

Este posibil ca versiunile și nivelurile de echipare prezentate în această broșură să nu fie disponibile în toate țările. Pentru informații exacte, contactați cel mai apropiat dealer Honda. Pentru modelul HR-V se acordă diferite variante de garanție, după cum urmează: 3 ani sau 100.000 km garanție standard, 3 ani garanție coroziune vopsea: 5 ani garanție coroziune eșapament 10 ani garanție coroziune șasiu 12 ani garanție coroziune structurală

4294mm

1605mm

1772 mm (2019mm inclusiv oglinzi retrovizoare exterioare)

Pentru lista completă a telefoanelor compatibile, vizitați www.hondahandsfree.com. Utilizați întotdeauna dispozitivele USB recomandate. Este posibil ca anumite dispozitive USB să nu funcționeze cu acest sistem audio. †Consumul de combustibil, noxele și masele sunt măsurate în conformitate cu procedurile directivei CE și au rol comparativ. Ca urmare a modului de condus, carosabilului, traficului și condiţiilor climaterice, stării generale și a nivelului de echipare al vehiculului, cifrele reale privind consumul și noxele pot fi diferite de cele comunicate la nivel oficial. În cazul maselor (definite ca masă în ordine de mers), se aplică la vehiculele cu echipament standard. Dotările opționale pot crește aceste cifre și pot reduce sarcina utilă. *Conectivitatea pentru aplicaţia AhaTM (inclusiv internet radio) și pentru navigarea pe internet este făcută prin Wifi tethering sau Mobile Wifi Router. Prin utilizarea aplicaţiilor Honda pot exista costuri suplimentare privind utilizarea datelor și serviciilor de roaming pe Honda CONNECT. Vă recomandăm să verificaţi abonamentul dumneavoastră de telefonie mobilă. Funcţia de navigare pe internet poate fi utilizată doar atunci când autovehiculul staţionează. Notă: Funcția Honda CONNECT este activată MirrorLink (această funcţie este disponibilă doar dacă telefonul mobil al utilizatorului este compatibil cu Honda CONNECT™).

Legendă • Standard Opțional – Indisponibil

BENZINĂ DIESELExecutive Elegance Confort Executive Elegance Confort

1.5 2WD Transmisie manuală/CVT

1.5 2WD Transmisie manuală/CVT

1.5 2WD Transmisie manuală

1.6 2WD Transmisie manuală

1.6 2WD Transmisie manuală

1.6 2WD Transmisie manuală

BENZINĂ DIESELExecutive Elegance Comfort Executive Elegance Comfort

1.5 2WD Transmisie manuală/CVT

1.5 2WD Transmisie manuală/CVT

1.5 2WD Transmisie manuală

1.6 2WD Transmisie manuală

1.6 2WD Transmisie manuală

1.6 2WD Transmisie manuală

Legendă • Standard Opțional – Indisponibil

37SPECIFICAȚII

CONFORT ȘI UTILITATE

Oglindă retrovizoare electrocromată l - - l - -

Senzori de parcare (Faţă / Spate) l l - l l -

Geamuri electrice (Faţă / Spate) l l l l l l

Geamuri electrice One Touch (Fata) l l l l l l

Geamuri electrice One Touch (Spate) l l - l l -

Geamuri electrice acţionate din cheie l l - l l -

Volan reglabil pe înălţime și adâncime l l l l l l

Oglinzi reglabile și încălzite electric l l l l l l

Oglinzi rabatabile electric l l - l l -

Oglinzi rabatabile electric din cheie l l - l l -

Oglindă parasolar cu iluminare l l l l l l

Priză accesorii (Faţă) l l l l l l

Priză accesorii (Cotieră) l l - l l -

Priză accesorii (Portbagaj) l l l l l l

Scaun sofer reglabil pe înălţime (manual) l l l l l l

Buzunar spătar scaun pasager l l l l l l

Cotieră spate l l - l l -

Scaune faţă încălzite l l l l l l

Magic Seats l l l l l l

Spaţiu depozitare sub podea portbagaj l l - l l -

SISTEM AUDIO SI COMUNICATII

Sistem audio cu CD și MP3 - - l - - l

Honda CONNECT - l - - l -

Honda CONNECT Navi și CD player ¡ ¡ - ¡ ¡ -

Port USB / Aux (Compatibil iPod) - - l - - l

2 x Port USB / HDMI l l - l l -

4 Difuzoare l l l l l l

6 Difuzoare l l - l l -

Comenzi audio pe volan l l l l l l

Bluetooth TM Hands Free Telephone (HFT) l l l l l l

Cameră video pentru mers înapoi l - - l - -

EXTERIOR

Antenă radio aerodinamică l l l l l l

Plafon panoramic l - - l - -

Geamuri spate fumurii l - - l - -

Spoiler portbagaj în culoarea caroseriei l l l l l l

Bare longitudinale plafon l - - l - -

Faruri cu Halogen - l l - l l

Faruri cu LED l - - l - -Sistem de asistare pentru fază lungă - Highbeam Support System (HSS) l l - l l -

Proiectoare de ceaţă l l - l l -

EXTERIOR

Lumini de zi cu Halogen - l l - l l

Lumini de zi cu LED l - - l - -

Stop frână montat superior cu LED l l l l l l

Timer cu funcţie Coming Home/Leaving Home l l l l l l

JANTE SI ANVELOPE

Jante aliaj 16" - l l - l l

Jante aliaj 17" l - - l - -

Anvelope 215/60 R16 - l l - l l

Anvelope 215/55 R17 l - - l - -

Kit de reparaţie pană l l l l l l

Page 21: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf

Visele pot fi puternice, vă determină să obţineţi mai mult, să exploraţi idei şi tehnologii noi, şi să descoperiţi noi modalităţi de a soluţiona problemele. Ele pot reprezenta o inspiraţie pentru proiectarea şi construirea unui adevărat supercar precum dramaticul nou model NSX sau pentru dorinţa de a crea noul model CR-V, avansat din punct de vedere tehnologic.

Dorinţa de a oferi o viaţă mai bună persoanelor le-a oferit robotul umanoid numit ASIMO, aeronava HondaJet şi a creat unele dintre cele mai populare motociclete de pe planetă. Cunoştinţele pe care le-am dobândit din lucrurile pe care le-am făcut şi le-am învăţat, este prezentă în tot ceea ce facem, inclusiv în modelul HR-V.

URMEAZĂ-ȚI VISELE

39PUTEREA VISELOR

Modelele prezentate sunt CR-V 1.6 i-DTEC 4WD Executive culoare Polished Metal Metallic și NSX.

Page 22: 2015-09-08_46145_Brosura - Honda HR-V.pdf