2015-06-19 r-om-serv - romania radianta v2

41
1 R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015 R-OM-SERV SRL Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015 ROMÂNIA RADIANTĂ - 19 Iunie 2015 Site: www.vitalitate.com eMail: [email protected] Tf.Fix: 021-224-2055 Tf. Mobil: 0745-577-127

Upload: dumitru-lazia

Post on 14-Feb-2017

743 views

Category:

Documents


17 download

TRANSCRIPT

1R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

R-OM-SERV SRL Experiențe, Concepte și Perspective

RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015ROMÂNIA RADIANTĂ - 19 Iunie 2015

Site: www.vitalitate.com eMail: [email protected] Tf.Fix: 021-224-2055 Tf. Mobil: 0745-577-127

2R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

Subiectele Prezentării• Istoric

– LAZIA Dumitru în SUA 1982 – LAZIA Dumitru și Aurica în ROMÂNIA:

• 1983 – 1989 • 1990 – 1993

– R-OM-SERV 1993 – 2015 • Concepte și Precizări din Experiența noastră:

– Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® – Diferențe între Accesul și Transferul Vitalității prin Atingere – Redistribuția Vitalității, Cardul de Control al Stresului și Variabilitatea Pulsului – Tratament și Vindecare – Autoîngrijire

• Viitor: KI-OM-LOGIA dedicată Prevenției, Performanțelor și Prelungirii Vieții Active • Discuții

3R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

1982-LAZIA Dumitru în SUA -1 http://www.vitalitate.com/Desprenoi/

27_ani_de_experiente_Radiante_in_Romania/tabid/166/Default.aspx

1982 Minneapolis, Statele Unite: Dumitru LAZIA: • Urmează Cursurile de Tehnică Radiantă®-Real REIKI® Gradele 1 și 2 cu Nancy Lhasa Johnson ( azi

Joy Stevens ), fiind la acea dată primul din Europa și al 5-ea din afara Statelor Unite ale Americii care absolvea aceste cursuri:

4R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

1982-LAZIA Dumitru în SUA -2

Miracolele au început să apară încă din prima zi de curs REIKI Gradul 1: • Era vineri după amiaza, eram obosit la venire, dar după prima inițiere REIKI, oboseala a trecut și am

plecat acasă ca lunea dimineața, odihnit și cu disponibilitate de efort • La aplicarea mâinilor peste îmbrăcăminte am simțit în mâini și în zona corpului o ciudată dar

plăcută senzație de căldură, cu toate că mâna era rece. • A doua zi am cumpărat un termometru electronic și măsurând temperatura mâini şi a pielii corpului

de sub îmbrăcăminte, am constata că de fapt nu a avut loc nici o încălzire a lor. Acesta a fost prima evaluare obiectivă a efectelor tehnicii.

• Din acel moment pe lingă cursul de calculatoare, am început zilnic documentarea în domeniul medical: • După cursurile de calculatoare, am mers în librării, bibliotecile publice și biblioteca Universității:

• pentru a afla mai multe despre corpul uman, despre energia vitala • despre modul în care stresul consuma energia vitala.

• In câteva săptămâni starea de oboseala cronica a dispărut, nevoia de somn a scăzut de la 8-10 ore la 5-6 ore pe noapte , iar disponibilitatea de efort intelectual a crescut.

După cursul de REIKI Gradul 2 am observat Efectele primelor Directări la cei ajutați și la mine: • Directările sunt la fel de eficiente, indiferent de distanță:

• Local in Minneapolis, • Între Minneapolis și Los Angeles • Între Minneapolis și București

• La mine după mai multe Directări făcute din Minneapolis la București pentru soția mea și cei 2 copii, am constatat dispariția sentimentului de distantă în spațiu și a timpului de când nu ii mai văzusem.

5R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

1982-LAZIA Dumitru în SUA -3 Experiența din Spital în Terapie Intensivă la colegul meu Costin operat laparoscopic de hipofiza: • Imediat după prima intervenție chirurgicală, am fost invitat de către chirurg să merg la patul lui. Încă era sub

anestezie generala, dar fiind conectat la monitorul de semnale vitale, am vrut sa verific pe monitor efectele atingerii REIKI:

• Inițial Pulsul era 115 bătăi pe minut, iar semnalul EKG era cam la 1 pe 3 din amplitudinea normala • Am aplicat mâinile în poziția Cap 4, și numai după circa 5 minute spre uimirea mea pulsul a ajuns la 65

bătăi pe minut, iar amplitudinea semnalelor EKG au ajuns la valoarea normala. • După alte câteva minute colegul meu s-a trezit, am stat de vorba iar pusul si semnalele EKG au rămas la

valorile normale. • Recuperarea a fost rapida și excelenta, deoarece Costin este în viata și în prezent. Acest lucru m-a

convins definitiv de simplitatea, eficienta și siguranța folosirii REIKI chiar și în situațiile cele mai critice din punct de vedere medical:

• Operația colegului meu fusese suspendata din cauza unei sângerări masive, era epuizat și instabil. O a 2-a Operație - cu înlăturarea completă a hipofizei - a fost efectuată peste alte 5 săptămâni. Ca și în cazul primei intervenții chirurgicale , Costin a fost asistat RADIANT zilnic - local prin Sesiuni expandate și la distanță prin directări - , înainte, pe timpul și după operație.

• Eu nu aveam nici un fel de cunoștințe medicale, deci nu puteam intervenii specific pentru a corecta sau stabiliza parametrii vitali, deoarece nu cunoșteam nici măcar valorile normale ale acestora.

6R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

1982-LAZIA Dumitru în SUA -4 • Mă documentez în Managementul Stresului, folosind biblioteca universității și biblioteca

publică din Minneapolis; • Evalueaz avantajelor Cursurilor de Managementul Stresului, la firma de Calculatoare

Control Data Corporation - unde era la Instruire - Cu această ocazie îl întâlnesc pe Șeful Compartimentului de Management al Stresului, din Departamentul de Resurse Umane al Corporatiei Control Data. Acesta mă informeza că in această Corporatie sunt Cursuri Anuale de Management al Stresului:

◦ Pentru Manageri si Familiile acestora de 7 Zile cu scoatere din Producție ◦ Pentru Angajați și Familiile acestora de 3 Zile cu Scoatere din Producție

• Am participat, împreuna cu profesoara Nancy JONSON - acum Joy STEVENS- , la expoziția de Aparatura si Carte Medicala, din Minneapolis, de unde am cumpărat 2 cărți Psihoneuroimunologia a Dr. Ader și Știința Homeopatiei a Dr. Vithoulcas. Aceste lucrări alături de lucrările Academicianului Mihai DRĂGĂNESCU - Inelul Lumii Materiale și Orotofizica - au stat la baza:

• Înțelegerii mecanismelor de acționare a Radianței Interioare la ființa umană • Fundamentării științifice a viitoarelor noastre Cursuri.

7R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

1982-LAZIA Dumitru în SUA -5• La începutul lunii Octombrie 1982, am avut fericita ocazie să mă întâlnesc cu Dr.

Barbara Ray în cadrul Simpozionului de Autentic REIKI® din Minneapolis și să fac propunerea către Asociația American Internațională de REIKI( acum Asociația Internațională de Tehnică Radiantă® ) de folosire a REIKI în Managementul Activ al Stresului și trecerea la cercetarea științifică a efectelor și beneficiilor folosirii REIKI.

8R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

1983 - 1989 ROMÂNIA LAZIA Dumitru și Aurica P1

1983 - Primim primul Manual de Tehnică Radiantă®-Real REIKI® din lume, editat și publicat de doamna Dr. Barbara RAY cu următoarea dedicație din partea autorului: “ Pentru Dumitru, o ființă specială de dragoste și lumină care va ajuta la aducerea Păcii. A fost o onoare să vă cunosc. Dr. Barbara RAY “ • La întoarcerea în România, am aflat că Meditația Transcendentală a fost interzisa, Institutul de Cercetări

în Psihologie a fost desființat, iar medicii, psihologii și personalitățile implicate oficial în studiul ei au fost destituiți, anchetați și închiși.

• În acest context nimeni nu mai dorea sa discute cu mine despre REIKI. Eu am fost mutat disciplinar cu serviciul la Videle Triaj, argumentând aceasta decizie prin faptul că am fost trimis în SUA sa mă pregătesc în domeniul calculatoarelor și nu sa învăț toate prostiile despre stres.

• Cu toate acestea eu am continuat activitățile de prezentare, lucru, observare și cercetare a tehnicii REIKI, colaborând cu cei mai importanți medici acupunctori, homeopați şi specialiști din domeniul resurselor umane, iar pe baza acestei colaborări am prezentat REIKI la :

◦ Conferința Naționala de Acupunctura de la Iași ◦ Conferința Naționala de Homeopatie de la Târgu Mureș ◦ Centrul de Perfecționare în Telecomunicații si Transporturi ◦ Hotelul Intercontinental din București • Mai multe informații în pagina web:

• http://www.vitalitate.com/Desprenoi/Despre_noi/tabid/147/Default.aspx

9R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

1983-1989 ROMÂNIA LAZIA Dumitru și Aurica P2

Am ajutat peste 1500 de bolnavi și va prezint câteva din rezultatele obținute în sinergie cu evaluările clinice, tratamentele, intervențiile și procedurile medicale: ◦ Remisiune Completa discopatie cervicala ◦ Remisiune Astm Bronșitic la copii și adulți ◦ Remisiune completa Leucemie ◦ Remisiune Completa sau ameliorare a diferitelor forme Cancer ◦ Remisiune Completa Paralizie ◦ Remisiune Completa Spondiloză Anchilozată cu 2 vertebre lombare sudate

Cu aceste ocazii am observat mari diferențe în calitatea și durata recuperării afecțiunilor:

• Au fost persoane ajutate prin REIKI, în doar câteva sesiuni, au reușit sa își remită uneori afecțiuni foarte grave (cancer sau leucemie). Aceste persoane au înțeles adevărata cauză a îmbolnăvirii lor și au decis ca ( pe lingă ajutorul meu oferit folosind sesiunile REIKI) să își optimizeze stilul de viață și atitudinea faţă de evenimente.

• Alte persoane au fost ajutate cu 15-30 sesiuni REIKI, dar remisiunea a fost incompleta și doar temporara cu toate ca afecțiunile erau minore sau într-o fază incipientă. Aceste persoane au aşteptat de la sesiunile radiante un miracol, dar au continuat să ducă aceeaşi viaţă stresantă cu supărări şi îngrijorări zilnice.

10R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

1983-1989 ROMÂNIA LAZIA Dumitru și Aurica P3

Pe baza acestor observațiilor din slidul anterior, am pregătit: Strategia de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă(R) având la bază folosirea zilnică a celor 4 R:

1.Sesiunile și Directările Radiante - pentru aducerea în toate planurile existentei ființei noastre a unui supliment de vitalitate, ce va înlocui pe cea consumata de stresurile anterioare 2.Asumarea Răspunderii personale pentru optimizarea stilului de viață și a atitudinii față de evenimente - pe baza educației continue prin care fiecare persoana își va schimba treptat stilul de viata și atitudinea interioară față de evenimente în vederea reducerii la minim a impactului negativ al agenților stresori 3.Rețeaua de suport - prin care fiecare dintre noi avem alături, în momentele dificile, membrii familiei, prietenii, colegii de birou sau membri unei anume comunități la care suntem afiliați. 4.Resurse naturale de calitate şi cât mai diversificate - care ne permit reintegrarea în cadrul natural prin alimentație, apă şi aer cât mai puțin poluate, alături de folosirea luminii naturale și a plimbărilor prin zone cu cât mai multă vegetație.

Această strategie a stat la baza viitoarelor noastre cursuri, ea va fi prezentată în următorul slid.

11R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

Managementul Activ al Stresului prin respectarea zilnică a celor 4R:

• R1: Radianţa Interioară (pentru Restaurarea Vitalităţii consumate de Stres) Accesată prin FZ-TRT® (Folosirea Zilnică a Tehnicii Radiante®)

• R2: Răspunderea Personală pentru Optimizarea Stilului de Viaţă şi a Atitudinii faţă de Evenimente

• R3: Reţeaua de Suport Activă (familie, preot, medic,terapeut, prieteni şi colegi)

• R4: Resurse Naturale de Calitate şi Diversificate

12R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

1990-1993 ROMÂNIA LAZIA Dumitru și Aurica

1992: Aurica LAZIA urmează Cursurile Tehnica Radiantă® Gradul 1 și Gradul 2 în București cu instructorul Canadian Brian WORK

1993: Dumitru LAZIA urmează în București Cursul de Tehnică Radiantă® Gradul 3B Instructor TRT® Gradul 1 cu Dr. Barbara RAY și Marvelle LIGHTFIELDS fiind Autorizat și Cerrtificat să predea si să efectueze cele 4 Ințieri ale Programul Oficial de Tehnică Radiantă® Gradul 1 de către Radiance Seminars, Inc.

1995: Dumitru LAZIA urmează la Berlin Cursul de Tehnică Radiantă® Gradul 3B Instructor TRT® Gradul 2, cu Dr. Barbara RAY și Marvelle LIGHTFIELDS fiind Autorizat și Cerrtificat să predea si să efectueze Ințierea Programului Oficial de Tehnică Radiantă® Gradul 2 de către Radiance Seminars, Inc.

13R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

R-OM-SERV SRL 1993-2015 P1 • După absolvirea Cursului TRT(R) Gradul 3B am înființat firma noastră R-OM-

SERV SRL (prima firma privata din România având ca obiect de activitatea organizarea de Cursuri de Management Activ al Stresului) și din 1993 până în prezent am organizat peste 270 de cursuri la care au participat în total circa 8.000 adulți și 1.200 Copii, din care :

◦ 1.000 lucrează în domeniul serviciilor de sănătate, ◦ Peste 30 dintre ei, au absolvit cursurile avansate TRT® Gradele 3A, 3B, 4

și 5

• Am realizat Situl firmei noastre www.vitalitate.com unde am postat circa 80 de

materiale, prezentate de noi în cadrul Claselor Expandate dedicate Cursanților și colaboratorilor noștri. În prezent majoritatea noilor cursanți se înscriu la cursurile noastre în urma consultării materialelor publicate pe situl nostru.

14R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

R-OM-SERV SRL 1993-2015 P21998 Berlin-Germania:

• Aurica LAZIA urmează Cursul de Tehnică Radiantă® Gradul 4 • Dumitru LAZIA urmează Cursurile de Tehnică Radiantă® Gradele 4 și 5

• Participăm și prezentăm în Academia de Științe a României, Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®, în cadrul unui Simpozion de Studii Interdisciplinare. Evaluarea paraclinică a efectelor Tehnicii Radiante® folosind Analiza Spectrala a Aritmiei Cardio - Respiratorie a stârnit un interes științific deosebit în rândul participanților;

• Participăm și prezentăm Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® în cadrul Simpozionului dedicat Zilei Internaționale a Inimii, organizat de Academia Română de Științe Medicale și Institutul de Sănătate Publică din România.

• Prezentăm la Institutul de Sănătate Publică în cadrul Primului Simpozion Național de Psiho – Neuro - Cardiologie studiul: Virusul Emoțional și Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®

• Prezentăm Punerea în Formă folosind Tehnica Radiantă® la Universitatea de Vară de la Tușnad în cadrul Secțiunii Turismul Românesc în Mileniul 3.

• Definim Integrarea Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® în noua specialitate a medicinei muncii numită Cardiologia Ocupațională.

15R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

R-OM-SERV SRL 1993-2015 P3• Aurica și Dumitru LAZIA participă la Cursul de marketing social și promovarea sănatății, organizat de către

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Sănătate • Prezentăm KI-OM-LOGIA la a 38-a Conferință Internațională a SITH (Societatea Internațională de Tehnici

Hidrotermale) și a 56-ea Conferință Anuala a Societății de Balneologie din Japonia, în stațiunea balneară Beppu • Aurica și Dumitru LAZIA au absolvit cursurile de formator la firma TOP QUALITY MANAGEMENT cu doamna profesor

Elena MARCU obținând certificatele de Formator din partea CNFPA – Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților

• Cu ocazia Conferinței Medicale Internaționale Prezentul și viitorul în sistemele de sănătate, am prezentat următoarele 2 lucrări:

• KI-OM-LOGIA o medicina integrativă dedicată lansării balneologiei românești în noua industrie a stării de bine.

• Reducere efectelor negative ale stresului, generat de criza financiară globală, prin Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®

• Aurica și Dumitru LAZIA, au participat la Conferința TRTIA - Asociației Internaționale de Tehnică Radiantă® dedicată aniversarii a 30 de ani de la înființarea ei. Puteți consulta prezentarea noastră la aceasta conferința:

27 ani de experienţe radiante în prevenirea şi remisiunea afecţiunilor generate de stres

04 Noiembrie 2009 Am continuat Cursurile Avansate de Tehnică Radiantă® în St. Petersburg, Florida SUA, prin Radiance Seminars Inc. cu Dr. Barbara RAY:

• LAZIA Aurica: Tehnică Radiantă® Gradul 5 • LAZIA Dumitru: Tehnică Radiantă® Gradele 6 și 7

16R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

R-OM-SERV SRL 1993-2015 P4 • Am optimizat continuu cursul nostru de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă(R) având

la bază Manualul de Referință al TRT(R) și instructajul primit la cele 2 Cursuri TRT(R) 3B, completate cu metode practice de obiectivare a efectelor Radianței Interioare în corpul uman și de verificare a calității Sesiunilor și Directărilor Radiante:

• Am definit protocoale specifice: ◦ de folosire a combinațiilor de simboluri ◦ de folosire a Directărilor pentru un Grup de Persoane, Evenimente, Proiecte și Îngrijorări ◦ de integrare a Tehnicii Radiante(R) in sinergie cu tratamentele medicale in vederea remisiunii

diferitelor afecțiuni cronice

◦ Semnificația Senzațiilor apărute în corpul pacientului şi a terapeutului radiant ◦ Etapele îmbolnăvirii şi vindecării ◦ Folosirea Cardului de control al Stresului ◦ Folosirea Analizei Spectrale a HRV – Variației Pulsului

Am constatat cu bucurie faptul că rezultate obținute de cursanții noștri (pe care le aflam la Clasele Expandate sau prin email) depășesc de cele mai multe ori chiar şi experiențele sau așteptările noastre, deoarece în cadrul cursurilor punem un accent deosebit pe practica folosirii TRT(R) în Prevenirea si Remisiunea (în sinergie cu consultul, evaluările și tratamentele medicale) a afecțiunilor generate de stres. În fiecare zi de curs se fac în clasa 1 la 2 Sesiuni Radiante sau cel puțin 2 Directări, urmând ca până la următoarea zi de curs , cursanții urmează să își facă seara încă 2 Sesiuni sau Directări, al căror efect îl analizam împreuna în clasa.

17R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

R-OM-SERV SRL 1993-2015 P5Exemple din experiențele de auto-vindecare, folosind Tehnica Radiantă® ale cursanților noștri: • Remisiune completa tumoare pe suprarenala stingă, persoana este acum căsătorita,

are 2 copii si este de peste 10 ani unul din cei mai buni specialiști din domeniu

• Remisiune completa a Infarctului cu Bloc de ramura la 65 de ani, în prezent a împlinit 80 de ani

• Remisiune Infertilitate, părintii au acum 1 sau 2 copii sănătoși și bineînțeles Radianț • Remisiune fobii la călătoriile cu avionul • Remisiune completa si definitiva Miastenia Gravis şi tumoare pe Timus (după intervenția

chirurgicala pe fisa medicala era trecut Timus fără tumoare)

• Remise Tumori Cerebrale la copii • TRT(R) integrat cu tratamente medicale și intervențiile chirurgicale în diferite cazuri

de cancer cu efecte secundare minime, timp de recuperare foarte mic si fără metastaze ulterioare

• Refacerea completa in minim 3 luni a oaselor afectate de accidente • Eliminarea definitiva a dependentelor de droguri, alcool si tutun • Eliminarea tentativelor de sinucidere si revenirea din depresii acute

18R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

R-OM-SERV SRL 1993-2015 P6Am continuat colaborarea interdisciplinară dedicată integrării TRT(R) în sistemele de îngrijire a sănătății, turismul balnear și optimizarea resurselor umane, iar pe baza acestor colaborări am prezentat Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® la:

• Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice ale Academia de Ştiinţe a României, dedicată cercetării de frontieră fundamentală şi aplicativă

• Congresul Internaţional de Balneologie din Japonia • Conferinţa Medicala Internaţionala din cadru ROMMEDICA2009 • Primul Congres de Medicina Integrativa din ROMÂNIA din 2009

• Campania Uniunii Europene pe anii 2014-2015: ◦ Managementul Stresului pentru Locuri de Muncă Sănătoase

Concluzie:

Tehnica Radianta(R) oferă un set de instrumente simple, sigure și eficiente pentru ajutor, recuperare, transformare si iluminare, care poate fi componenta

de baza a Sistemelor de Medicina Integrativa, a Medicinei de Anti-îmbătrânire și a noii Industrii a Stării de Bine.

19R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

Concepte și Precizări din Experiența RADIANTĂ de 33 Ani

• Accesul Radiantei Interioare pe relația Pacient - Terapeut • Diferențe între Accesul și Transferul Vitalității prin Atingere Redistribuția

Vitalității • Cardul de Control al Stresului • Variabilitatea Pulsului și Interactivitatea Electromagnetică între 2 Persoane • Tratament și Vindecare • Cursurile noastre de Management Activ al Stresului folosind Instrumentele

Radiante ale Gradului 1 și 2 • Servicii Suport Anti-Stres folosind Instrumentele Radiante ale Gradelor 1-7 • Autoîngrijirea folosind Instrumentele Radiante ale Gradelor 1-7 • KI-OM-LOGIA dedicată Prevenției, Performanțelor și Prelungirii Vieții

Active

20R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

Accesul Radianţei Interioare pe Relaţia Pacient - Terapeut

21

Comparație Transfer și Acces

Transfer Mâini Neactivate Mâini RADIANTE - Activate în TRT®1- E. Vit. T -->P

O parte din Vitalitatea Terapeutului trece la Pacient prin mâinile Terapeutului. Pentru eliminarea deficitului, după fiecare Pacient, Terapeutul va trebuii să folosescă proceduri de Reîncărcare Energetică

Zona Pacientului, atinsă de Mâinile RADIANTE ale Terapeutului, accesează Sursa de Radianță Interioară Nelimitată – din interiorul Pacientului – prin Canalul Energetic Suplimentar, eliminând deficitul de Vitalitate a Organului din acea zonă. În același timp se deschide un Canal Suplimentar în interiorul Terapeutului, prin care acesta își înlătură propriul deficit de Vitalitate. In acest fel Terapeutul nu trebuie să folosească proceduri de Reîncărcare Energetică.

2- E.Prv T <--- P

O parte din Energia Perversă a Pacientul, trece la Terapeut prin mâinile Terapeutului. Pentru eliminarea ei, după fiecare Pacient, Terapeutul va trebuii să folosească proceduri de Curățare Energetică.

Energia Perversă a Pacientului, este Dezintegrată sau Eliminată de Energia Vitală accesată prin Canalul Suplimentar deschis în interiorul Pacientului - prin Atingerea Radiantă a Terapeutului în acea zonă, ea ne mai ajungând în corpul Terapeutului. Terapeutul nu trebuie să folosească proceduri de Curățare Energetică.

3- E.Prv T ----> P

O parte din Energia Perversă a Terapeutului – personală sau preluată de la Pacienții anteriori din acea zi – va trece în corpul Pacientului prin Mâinile Terapeutului.

Energia Perversă a Terapeutului, este Dezintegrată sau Eliminată de Energia Vitală accesată prin Canalul Suplimentar deschis în interiorul Terapeutului, ca urmare a atingerii Radiante pe Corpul Pacientului, si astfel ea nu mai ajunge în corpul Pacientului.

22R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

Depozitele de VitalitateCând nu suntem sub acţiunea

Stresului Interpretat Vitalitatea nefolosită este Stocată în Depozitul Central şi în Depozitele Locale aflate la nivelul fiecărui Organ şi direct proporţionale cu complexitatea acestora din punct de vedere Morfologic şi Funcţional

Aceste depozite sunt interconectate printr-o reţea complexe de canale energetice numite şi Meridiane

Când un Organ Vital este afectat de Stresul Interpretat se trece la o Redistribuţie pe bază de Priorităţi pentru Supraveţuire

23R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

Supărările Interne se pun la INIMĂ

Când se întâmplă ceva, care ne deranjează şi pentru care dăm vina pe NOI, punând totul la INIMĂ iar aceasta îşi restaurează necesarul de vitalitate prin următoarele împrumuturi:

1. Din Depozitul Local al Inimii şi Pericardului

2. Din Depozitul Central 3. Din Depozitele Locale ale unor organe mai

puţin importante prin Meridianele Inimii şi Pericardului dispuse Simetric Sus

4. Din Depozitele Locale ale unor organe mai puţin importante prin Meridianul Curios Asimetric Stânga

24R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

Supărările Externe se pun la FICAT

Când se întâmplă ceva care ne deranjează şi pentru care dăm vina pe ALŢII, ne facem sânge rău, afectând FICATUL, iar aceasta îşi restaurează necesarul de vitalitate prin următoarele împrumuturi:

1. Din Depozitul Local al Ficatului şi Vezicii Biliare

2. Din Depozitul Central 3. Din Depozitele Locale ale unor organe

mai puţin importante prin Meridianele Ficatului şi Vezicii Biliare dispuse Simetric Jos

4. Din Depozitele Locale ale unor organe mai puţin importante prin Meridianul Curios Asimetric Dreapta

25R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

Depozitul Central aflat la limita minimă a rezervelor de Vitalitate:

Semnalizează acest lucru prin următoarele Senzaţii de Disconfort Intermitente:

• Nod în Gât, Sufocare însoţite de Voalarea Vocii şi Tensiune Oscilantă

• Apăsare cu Sufocare la nivelul Cutii Toracice mai ales în poziţia Culcat

• Durere cu Arsură în Capul Pieptului • Balonare Nejustificată însoţită de Colici

Abdominale • Constipaţie sau Diaree • Tulburări de Dinamică Sexuală • Hemoroizi Circulari

26

Dr. Alfred BarriosCardul de Control al Stresului

Utilizarea cardului se face într-un spațiu cu temperatura 21-23 grade și bine luminat:

1. Ține degetul mare apăsat pe cristalul termosensibil și degetul arătător pe verso.

2. Numărați până la 10 apoi ridicați degetul mare și citiți codul de culori.

27

Folosirea Cardului pentru Controlul Stresului folosind Tehnica Radiantă®

CARDUL vă ajută să deveniți cu adevărat conștienți de momentele în care vă confruntați cu excesul de stres. Testați-vă singuri nivelul de-a lungul zilei. Cei mai mulți oameni nu sunt conștienți de cât de stresați sunt. S-au obișnuit astfel cu un nivel foarte ridicat de stres și sunt foarte surprinși atunci când descoperă cristalul termosensibil care rămâne NEGRU.

CARDUL vă ajută în mod activ să redobândiți un nivel normal de stres. Oricând vă simțiți stresați și cardul vă arată culoarea NEGRU, aplicați Mâinile Activate in TEHNICA RADIANTĂ® pe Zona INIMII, dacă MÂINILE sunt RECI sau pe Zona FICATULUI(dacă PICIOARELE sunt RECI) până când cristalul termosensibil își va schimba culoarea în ALBASTRU.

Simplul fapt că puteți vedea imediat rezultatele vă va da o forța teribilă să vă reluați activitatea la parametri normali protejându-vă astfel sănătatea. Este foarte util să practicați ZILNIC TEHNICA RADIANTĂ®, având în mână și un instrument de monitorizare care este din punct de vedere psihologic un factor motivant.

Mai multe detalii în pagina web: Cardul de Control al Stresului

28

Prezentarea Cardului pentru Controlul Stresului folosind Tehnica Radiantă® la Conferița TRTIA

și Preluarea lui de către TRTIA• Pe 30 Octombrie 2009, la invitația Doamnei Dr. Barbara RAY, am prezentat

materialul 27 ani de experiențe Radiante în prevenirea și remisiunea afecțiunilor generate de stres. La sfârșitul prezentării fiecare participant la conferința a primit câte un Card de Control al Stresului, care poate fi folosit la evaluarea nivelului de stres și a efectelor anti-stres al sesiunilor, directărilor și co-creerilor radiante.

• La următoarea Conferință TRTIA - acest Card de Control al Stresului a fost prezentat drept Card Oficial TRTIA:

29R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

Concepţia Taoistă despre Senzaţii, Modificări Funcţionale şi Morfologice• KI-ul (Radianţa Interioară) restabileşte Armonia:

– Funcţională şi Morfologică la nivelul fiecărui Organ – Între diferitele Organe ale Omului – Între Oameni

• Starea Fizică şi Psihică a omului depinde de cantitatea de KI aflată în Depozitul Central şi în Depozitele Locale: – Normală: Serenitate şi lipsa Senzaţiilor de Disconfort – Deficit: Apar Senzaţiile de Disconfort şi Modificările

Funcţionale ( Hiperfuncţie sau Hipofuncţie) – Epuizare: Apar Modificările Morfologice (Hipertrofie sau

Atrofie)

30R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

Variaţia Pulsului şi Emoţiile• Frustrarea ( trăită sau

reamintită) provoacă o Variaţie a Pulsului Lentă şi Dezordonată

• Aprecierea (trăită sau reamintită) provoacă o Variaţie a Pulsului Coerentă şi cu o frecvenţă de 0.12 Hz (6 schimbări pe Minut ale Pulsului şi câte 6 perechi Inspir – Expir pe minut)

31R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

Câmpul Electromagnetic al Inimiieste de 5000 de ori mai mare ca cel al creierului și

se manifesta până la 3 metri in jurul fiecarei persoane

32

Interacțiunea Electromagnetică între 2 Persoane aflate sub 3 m distanță

33R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

Efectul Atingerii Zonei Inimii cu Mâna Activată prin Tehnica Radiantă®

34R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

Tratament şi Vindecare• Manipulări externe • Utilizat în situaţii de

criză • Mecanicist şi orientat

spre simptoame • Autoritatea

profesională a Medicului

• Obiectiv: Absenţa simptoamelor bolii

•Autoreglare • Utilizată pe termen

lung şi continuu • Holistică şi orientată

sistemic • Autoresponsabilitatea

posesorului de corp (a fiecărei persoane)

• Obiectiv: Starea de Bine Continuă

35R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

Etapele Vindecării:

1. Lucrul cu simptoamele (tratamente medicale şi Tehnica Radiantă®)

2. Înlăturarea cauzelor îmbolnăvirii (optimizarea stilului de viaţă şi a atitudinii faţă de evenimente)

3. Înţelepciune, reintegrare şi păstrarea unei stări de bine

4. Datoria de a-i învăţa şi pe ceilalţi să se vindece

36R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Managementul Activ al Stresului TRT Gr.1

Modelul Integrat al Sistemelor de Vindecare Dr. Eliot Dacher

37

Cursurile de Management Activ al Stresului folosind Instrumentele Tehnicii Radiante® Gradul 1 și 2

Stresul consumă din rezervele de vitalitate și provoacă scăderea performanțelor, îmbătrânirea accelerată, iar în timp predispune la declanșarea și evoluția galopantă a afecțiunilor cronice, care duc în cele din urmă la decesul prematur. Cu mâinile activate în Tehnica Radiantă®, înlăturați deficitul de energie vitală provocat de stres prin accesarea Sursei de Energie Universală, folosind Atingerea Radiantă local sau Directările Radiante în spațiu și timp.

Cursurile pentru Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real REIKI® pun la dispoziția cursanților un set de instrumente simple, sigure dar foarte eficiente pentru restaurarea vitalității, optimizarea stilului de viață și atitudinii față de evenimente. Fiecare cursant primește câte un Card de Control al Stresului, ce permite evaluarea nivelului stresului și obiectivarea utilizării Instrumentelor Tehnicii Radiante®.

Exemplu de Recuperare a investiției dumneavoastră pentru acest Curs: Cei 500 Lei, investiți în cursurile noastre, vă asigură Sănătate și Performanță - dumneavoastră, celor dragi și clienților dumneavoastră - pentru următoarele 10.000 zile -circa 19 ani - cu numai 5 Bani pe zi. Pentru restul vieții, o să aveți acces GRATUIT la Sănătate și Performanță, deoarece Inițierile sunt valabile pentru toată viața dumneavoastră, după participarea la cursul nostru.

38

Serviciile de Suport Anti-Stres folosind Instrumentele Radiante ale Gradului 1 și 2

Servicii de Suport Radiant ANTISTRES Serviciile de Suport Radiant oferă soluțiile necesare auto-îngrijirii personale și a celor dragi atât local cît și la distanță în Spațiu sau în Timp pentru diferite Evenimente - Proiecte _ Îngrijorări folosind :Instrumentele Tehnicii Radiante®: •Suport Anti-Stres cu Rețea Locală de Suport - SASRLS •Suport Anti-Stres Local – SASL •Suport Anti-Stres la Distanță – SASD

Recomandate în cazul Afecțiunilor Cronice Severe, după Accident sau intervenții Chirugicale majore pentru: • Amplificarea Efectelor Benefice a Tratamentelor sau Procedurilor Medicale • Reducerea Efectelor Secundare si prevenirea apariției Efectelor Paradoxale a

Tratamentelor Medicale • Scurtarea Timpului de Recuperare a Sănătății și de Reluare a Activității • Ridicarea Dependențelor (Alcool, Doguri sau Medicamente) • Eliminarea Stresului Postraumatic și al Sindromului de Oboseală Cronică

39

Auto-îngrijirea folosind Instrumentele Radiante ale Gradului 1 și 2

http://www.vitalitate.com/Noutati/Noutati/tabid/157/articleType/ArticleView/articleId/7137/Stres-Autoingrijire-Tehnica-Radianta.aspx

Autoîngrijirea este întreţinerea sănătăţii personale. Ea cuprinde orice activitate a unui individ, familiei sau comunității, cu intenţia de a îmbunătăţi sau restabilirea sanatatea, tratarea sau prevenirea bolilor. Auto-îngrijirea include: • Toate deciziile sănătoase ale oamenilor (ca persoane sau consumatori) luate pentru ei și familiile

lor pentru a obține și a păstra forma fizică și mintală; • Asigurarea nevoilor sociale și psihologice; • Prevenirea îmbolnăvirilor și accidentelor; • Reducerea riscurilor evitabile; • Mișcarea și exercițiile fizice pentru a menține aptitudinile fizice și o bună sănătate mintală; • Alimentație sănătoasă, automedicație, o bună igienă și evitarea pericolelor pentru sănătate:

Fumatul, consumul excesiv de alcool, pentru a prevenii înrăutățirea sănătății; • Menținerea sănătății și stării de bine, îngrijirea afecțiunilor minore și a afecțiunilor cronice

după externare din spital; Cursurile noastre de Management Activ al Stresului oferă o metodologie originală și unică de folosire a Instrumentelor Tehnicii Radiante® - Real Reiki® pentru prevenirea și la nevoie re-misia afecțiunilor generate de stres în contextul în care:

• 75-90% din vizitele la medicul de familie au la bază problemele de sănătate generate de stres;

• 70-80% din accidentele de muncă au la origine stresul.

40

KI-OM-LOGIA http://www.vitalitate.com/Desprenoi/KI_OM_LOGIA/tabid/186/Default.aspx

KI-OM-LOGIA o nouă Ştiinţă a Turismului pentru Sănătate care se integrează sinergic cu Balneologia şi Climatologia KI-OM-LOGIA este ştiinţa şi arta restaurării, gestionării, şi creşterii rezervelor de KI sau QI, care mai poartă numele de Radianţă Interioară (în Tehnica Radiantă(TM) , Energie Vitală sau Energie de Adaptare din ființa umană. pentru: - Promovarea Sănătăţii; - Creşterea Performanţelor Creative, Intelectuale, Emoţionale şi Fizice indiferent de vârstă; - Optimizarea Relaţiilor Interumane. - Încetinirea şi Reversarea proceselor de Îmbătrânire; - Reducerea riscului de Accidentare sau Îmbolnăvire Profesională; - Refacerea Sănătăţii; - Îmbunătăţirea potenţialului de răspuns al corpului uman, diminuarea efectelor secundare şi eliminarea riscului apariţiei efectelor paradoxale pe timpul folosirii Kinetoprofilaxiei, Kinetoterapiei, Masajului, Reflexologiei, Tratamentelor Cosmetice, Fizioterapiei, Procedurilor Balneare, Curelor Climaterice, Tratamentelor, Intervenţiilor şi Procedurilor Medicale; prin Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®, Cardul de Control al Stresului și emWave® Desktop for Mac and PC

41R-OM-SERV SRL Aurica şi Dumitru LAZIA

Experiențe, Concepte și Perspective RADIANTE în ROMÂNIA 1982-2015

Vă mulțumim pentru participarea la Prezentarea noastră !!!

Site: www.vitalitate.com eMail: [email protected] Tf.Fix: 021-224-2055 Tf. Mobil: 0745-577-127