147138108-codul-vindecăriiii

16
Vindecarea Stresului Ce e STRESUL? După Micul Dicţionar Enciclopedic (ed. 1978), coord. Chioranu şi colab, defineşte STRESUL fiind ,,termenul utilizat pentru orice factor de mediu (traumatism, frig, căldură, electric, medicament), capabil să modifice o reacţie anormală a organismului." Termenul de Stres a fost introdus de dr. canadian H. Selye, care defineşte stresul ca fiind ,,starea în care se găseşte un organism ameninţat de dezechilibru sub acţiunea unor agenţi sau condiţii care pun în pericol mecanismele sale homeostatice". (Dicţionarul de psihologie Larousse, ed. Universul Enciclopedic, Bucureşti, 2000). STRESUL după părerea mea, este lipsa linistii sufleteşti. Liniştea sufletească o dă faptul că sînteţi conştienţi că faceţi ceea ce e bine pentru voi. Liniştea sufletească poate veni din faptul că ştiţi să vă concentraţi asupra rezolvării problemelor care vă împiedică să vă trăiţi viaţa aşa cum v-o doriţi, să fiţi sănătoşi, să aveţi linişte şi pace, prosperitate şi sucesele visate. Faptul că vă simţiţi vinovat de ceva, că sunteţi certaţi pe nedrept, că sunteţi supărat pe ceva sau pe cineva, că nu aveţi curaj să vă cereţi iertare când aţi jignit pe cineva, că purtaţi mânie, ură, că nu puteţi ierta jignirile- va conduce la STRES. Frica, panica duc la stres - deci la îmbolnăvirea organismului. STRESUL atacă sistemul imunitar autovindecător din organism. Excesul de stres pe o perioadă îndelungată de timp, duce la stresul cronic care cauzează bolile de inimă, atacuri cerebrale, provoacă apariţia cancerului şi a bolilor respiratorii cronice. Aproape toate problemele de sănătate îşi au originea în stres. Deci boala este doar o manifestare a stresului. Cînd oamenii îşi rezolvă problema stresului, li se îmbunătăţesc sănătatea, relaţiile, veniturile. Stresul este adînc îngropat în subconştientul nostru. Toate schimbările bruşte de la sfărşitul sec.XX şi începutul sec.XXI, au provocat mutaţii energetice şi psihice în mentalul majorităţii oamenilor. Stresul nu afectează pe toată lumea la fel. El depinde de programarea imunitară şi psihică a fiecăruia. Dragi prieteni, pentru a atenua stresul e bine să fim iertaţi şi să iertăm. Să cerem iertare celor cărora le-am greşit. . . Model. Cere iertare!

Upload: muzaadormita

Post on 23-Oct-2015

17 views

Category:

Documents


4 download

TRANSCRIPT

Page 1: 147138108-Codul-Vindecăriiii

Vindecarea Stresului

Ce e STRESUL? După Micul Dicţionar Enciclopedic (ed. 1978), coord. Chioranu şi colab, defineşte STRESUL fiind ,,termenul utilizat pentru orice factor de mediu (traumatism, frig, căldură, electric, medicament), capabil să modifice o reacţie anormală a organismului." Termenul de Stres a fost introdus de dr. canadian H. Selye, care defineşte stresul ca fiind ,,starea în care se găseşte un organism ameninţat de dezechilibru sub acţiunea unor agenţi sau condiţii care pun în pericol mecanismele sale homeostatice". (Dicţionarul de psihologie Larousse, ed. Universul Enciclopedic, Bucureşti, 2000). STRESUL după părerea mea, este lipsa linistii sufleteşti. Liniştea sufletească o dă faptul că sînteţi conştienţi că faceţi ceea ce e bine pentru voi. Liniştea sufletească poate veni din faptul că ştiţi să vă concentraţi asupra rezolvării problemelor care vă împiedică să vă trăiţi viaţa aşa cum v-o doriţi, să fiţi sănătoşi, să aveţi linişte şi pace, prosperitate şi sucesele visate. Faptul că vă simţiţi vinovat de ceva, că sunteţi certaţi pe nedrept, că sunteţi supărat pe ceva sau pe cineva, că nu aveţi curaj să vă cereţi iertare când aţi jignit pe cineva, că purtaţi mânie, ură, că nu puteţi ierta jignirile- va conduce la STRES. Frica, panica duc la stres - deci la îmbolnăvirea organismului. STRESUL atacă sistemul imunitar autovindecător din organism. Excesul de stres pe o perioadă îndelungată de timp, duce la stresul cronic care cauzează bolile de inimă, atacuri cerebrale, provoacă apariţia cancerului şi a bolilor respiratorii cronice. Aproape toate problemele de sănătate îşi au originea în stres. Deci boala este doar o manifestare a stresului. Cînd oamenii îşi rezolvă problema stresului, li se îmbunătăţesc sănătatea, relaţiile, veniturile. Stresul este adînc îngropat în subconştientul nostru. Toate schimbările bruşte de la sfărşitul sec.XX şi începutul sec.XXI, au provocat mutaţii energetice şi psihice în mentalul majorităţii oamenilor. Stresul nu afectează pe toată lumea la fel. El depinde de programarea imunitară şi psihică a fiecăruia.

Dragi prieteni, pentru a atenua stresul e bine să fim iertaţi şi să iertăm. Să cerem iertare celor cărora le-am greşit. .

.

Model. Cere iertare!

Page 2: 147138108-Codul-Vindecăriiii

I. -Eu Ionela Popescu- cer iertare tatălui meu, Ion Popescu-mort- pentru tot ce i-am greşit cu vorba, cu fapta, cu gîndul ,cu privirea, cu ştiinţă şi fără ştiinţă, cu voie sau fără voie,de la începuturi pînă acum .Amin!.

II. Rugăciune de iertare.

II -Eu Ionela Popescu- IERT pe………-………..pentru tot ce mi-a greşit cu vorba, cu fapta,cu gîndul, cu privirea, cu ştiinţă şi fără ştiinţă, cu voie sau fără voie, de la începuturi şi păna acum, şi îi trimit toată iubirea mea.Amin! III . P……..I……….. şi P……….I…. cerem iertare SFINTEI TREIMI pentru tot ce am greşit cu vorba, cu fapta cu gîndul, cu privirea, cu ştiinţă şi fără ştiinţă, cu voie sau fără voie,de la începuturi şi pănă acum. Amin! Se continuă cu mama, fraţi, surori, veri, verişoare, profesori, colegi, prieteni sau duşmani. Se rosteşte în gînd sau cu voce înceată ca o rugăciune, de măcar trei ori.

- Aceste rugăciuni aduc o linişte sufletească şi ne împacă cu noi înşine şi cei pe care i-am supărat, sau ne-au supărat.

Din luna august 2011 am citit şi aplicat sfaturi din cartea CODUL VINDECĂRII scrisă de Alexander Loyd şi Ben Johnson, apărută la editura Life Style.

Dumnealor explică ca există un COD UNIVERSAL AL VINDECĂRII care poate ajuta la

vindecarea celor mai multe probleme, şi cuprinde:

- Cele şapte secrete ale vieţii, sănătăţii şi prosperităţii;

- Tehnica de 10 secunde a impactului imediat pentru dezamorsarea stresului zilnic.

- Detectorul de probleme sufleteşti.

Procedeul este uşor de învăţat şi profund eficient.

Mulţumesc pe această cale autorilor şi traducătoarei Delia Anghelescu pentru

acestă minunată carte care va revoluţiona metodele de tratament şi în ţara noastră.

Acest COD AL VINDECĂRII acţionează ca un ,,COD PRINCIPAL,, deblocînd vindecarea oricărui tip de stres. Putem învăţa acest cod în 6 minute iar rezultatul e pentru toată viaţa.

Acest exerciţiu îl puteţi face şi pentru alte persoane chiar dacă nu sunt de faţă, de asemenea pentru animalele de companie.

Page 3: 147138108-Codul-Vindecăriiii

CODUL VINDECĂRII conţine şi o rugăciune.( un fel de mantră ).

S-a demonstrat că, chiar dacă nu crezi, rugăciunile ajută.

Rugăciunea este primul lucru ce trebuie făcut chiar înaintea utilizării unui Cod al vindecării.

Cea mai importantă este relaţia fiecăruia cu Dumnezeu.

RUGĂCIUNE

,, MĂ ROG CA TOATE IMAGINILE NEGATIVE, CONVINGERILE NESĂNĂTOASE, AMINTIRILE CELULARE DISTRUCTIVE, ŞTIUTE ŞI NEŞTIUTE ŞI TOATE PROBLEMELE FIZICE LEGATE DE…………. (PROBLEMA SAU NECAZURILE MELE)........ SĂ FIE IDENTIFICATE, SCOASE LA IVEALĂ ŞI VINDECATECATE, SĂ MĂ UMPLU DE LUMINA, VIAŢA ŞI IUBIREA DE DUMNEZEU. MĂ ROG ŞI CA EFICIENŢA ACESTEI VINDECĂRI SĂ FIE SPORITĂ DE 100 DE ORI SAU MAI MULT. ,, ( ASTA ÎI SPUNE ORGANISMULUI SĂ FACĂ O PRIORITATE DIN VINDECARE).

CUM SE FOLOSESTE ?

Sunt patru centri de vindecare:

1) Rădăcina nasului: între rădăcina nasului şi mijlocul distanţei dintre sprîncene,

2) Mărul lui Adam : exact sub Mărului lui Adam,

3) Maxilarele:la baza dinspre ureche a osului mandibular de ambele părţi ale capului,

4) Tîmplele; 1,25 cm deasupra tîmplei şi 1,25 de la tîmplă spre spatele capului, de ambele părţi ale capului.

Cu degetele unite sau numai apropiate ţintim zona centrului de vindecare.Distanţa va fi de 5 - 7,5 cm faţă de corp. In poziţia aceasta se creează un cîmp energetic la intrarea în centru de vindecare, care îi permite corpului să producă imediat exact modelul energetic necesar vindecării.

Lucraţi cu CODUL într-un loc liniştit, unde veţi fi singuri şi vă puteţi relaxa, fără întreruperi sau distragerea atenţiei.

1. Evaluaţi problema pe care o aveţi pe o scară de la 1 la 10., unde 10 este locul cel mai dureros.

2. Indentificaţi sentimentele sau convingerile nesănătoase legate de problema voastră.

3. Detectorul de amintiri: găndiţi-vă cînd a existat în trecut un alt moment în care v-aţi simţit la fel, concentrîndu-vă la vindecarea acelei amintiri.

Page 4: 147138108-Codul-Vindecăriiii

4. Ce deranjează în prezent poate crea probleme pentru că este legat de o amintire nevindecată.

5. Rostiţi rugăciunea de vindecare, introducînd problemele dv.

MĂ ROG CA TOATE IMAGINILE NEGATIVE, CONVINGERILE NESĂNĂTOASE, AMINTIRILE CELULARE DISTRUCTIVE, ŞTIUTE ŞI NEŞTIUTE, TOATE PROBLEMELE FIZICE LEGATE DE NECAZURILE MELE SĂ FIE IDENTIFICATE, SCOASE LA IVEALĂ ŞI VINDECATE CA SĂ MĂ UMPLU DE LUMINĂ, VIAŢA ŞI IUBIREA DE DUMNEZEU. MĂ ROG ŞI CA EFICIENŢA ACESTEI VINDECĂRI SĂ FIE SPORITĂ DE O SUTĂ DE ORI SAU MAI MULT.

6. Faceţi Codul Vindecării menţinînd fiecare poziţie aproximativ 30 de secunde, repetand o declaraţie de concentrare asupra adevărului,care contracarează orice convingere nesănătoasă a problemei ce o aveţi. Cînd lucraţi nu vă concentraţi asupra părţii negative, ci numai asupra părţii pozitive. Asiguraţi-vă că treceţi prin toate cele patru poziţii înainte de a vă opri. Faceţi cel puţin 6 minute. Se poate şi mai mult.

Prima poziţie. Rădăcina nasului. Între rădăcina nasului şi mijlocul distanţei dintre sprîncene.

Fiecare poziţie de bază are şi o poziţie de sprijin.

MĂ ROG CA TOATE IMAGINILE NEGATIVE, CONVINGERILE NESĂNĂTOASE, AMINTIRILE CELULARE DISTRUCTIVE, ŞTIUTE ŞI NEŞTIUTE, TOATE PROBLEMELE FIZICE LEGATE DE NECAZURILE MELE SĂ FIE IDENTIFICATE, SCOASE LA IVEALĂ ŞI VINDECATE CA SĂ MĂ UMPLU DE LUMINĂ, VIAŢA ŞI IUBIREA DE DUMNEZEU. MĂ ROG ŞI CA EFICIENŢA ACESTEI VINDECĂRI SĂ FIE SPORITĂ DE O SUTĂ DE ORI SAU MAI MULT.

Page 5: 147138108-Codul-Vindecăriiii

1,

1

A doua poziţie: Mărul lui Adam – imediat sub mărului lui Adam.

MĂ ROG CA TOATE IMAGINILE NEGATIVE, CONVINGERILE NESĂNĂTOASE, AMINTIRILE CELULARE DISTRUCTIVE, ŞTIUTE ŞI NEŞTIUTE, TOATE PROBLEMELE FIZICE LEGATE DE NECAZURILE MELE SĂ FIE IDENTIFICATE, SCOASE LA IVEALĂ ŞI VINDECATE CA SĂ MĂ UMPLU DE LUMINĂ, VIAŢA ŞI IUBIREA DE DUMNEZEU. MĂ ROG ŞI CA EFICIENŢA ACESTEI VINDECĂRI SĂ FIE SPORITĂ DE O SUTĂ DE ORI SAU MAI MULT.

Page 6: 147138108-Codul-Vindecăriiii

2 .

A treia poziţie; Maxilarele: la baza dinspre ureche a osului mandibular, de ambele părţi ale capului. Fiecărei poziţii îi corespunde o poziţie de sprijin.

MĂ ROG CA TOATE IMAGINILE NEGATIVE, CONVINGERILE NESĂNĂTOASE, AMINTIRILE CELULARE DISTRUCTIVE, ŞTIUTE ŞI NEŞTIUTE, TOATE PROBLEMELE FIZICE LEGATE DE NECAZURILE MELE SĂ FIE IDENTIFICATE, SCOASE LA IVEALĂ ŞI VINDECATE CA SĂ MĂ UMPLU DE LUMINĂ, VIAŢA ŞI IUBIREA DE DUMNEZEU. MĂ ROG ŞI CA EFICIENŢA ACESTEI VINDECĂRI SĂ FIE SPORITĂ DE O SUTĂ DE ORI SAU MAI MULT.

Page 7: 147138108-Codul-Vindecăriiii

7. După ce aţi făcut secvenţa Codului, evaluaţi-vă din nou problemele. Cînd amintirea cea mai puternică sau mai veche scade pînă la 0 sau 1 , puteţi trece la următoarea amintire sau problemă care vă necăjeşte cel mai mult.

: A patra poziţie; Tîmplele: 1,25 cm deasupra tîmplei şi 1,25 cm de la tîmplă spre spatele capului, de ambele părţi ale capului.

MĂ ROG CA TOATE IMAGINILE NEGATIVE, CONVINGERILE NESĂNĂTOASE, AMINTIRILE CELULARE DISTRUCTIVE, ŞTIUTE ŞI NEŞTIUTE, TOATE PROBLEMELE FIZICE LEGATE DE NECAZURILE MELE SĂ FIE IDENTIFICATE, SCOASE LA IVEALĂ ŞI VINDECATE CA SĂ MĂ UMPLU DE LUMINĂ, VIAŢA ŞI IUBIREA DE DUMNEZEU. MĂ ROG ŞI CA EFICIENŢA ACESTEI VINDECĂRI SĂ FIE SPORITĂ DE O SUTĂ DE ORI SAU MAI MULT.

Page 8: 147138108-Codul-Vindecăriiii

8. După ce aţi făcut secvenţa Codului, evaluaţi-vă din nou problema. Cănd amintirea cea mai puternică sau mai veche scade pînă la 0 sau 1, puteţi trece la următoarea amintire sau problema care necăjeşte cel mai mult.

Aplicarea Codului pentru altcineva

Nu trebuie decît să spuneţi rugăciunea în felul următor:

Mă rog ca toate celulele distructive, ştiute şi neştiute, şi toate problemele fizice legate de…………(problema sau necazurile persoanei) să fie identificate, scoase la iveală şi vindecate pentru ca…………( numele persoanei ) să se umple de lumina, viaţa şi iubirea de Dumnezeu. Mă rog şi ca eficienţa acestei vindecări să fie sporită de 100 de ori sau mai mult. Faceţi exerciţiile pe voi . Cînd aţi terminat, rugaţi-vă simplu :

Page 9: 147138108-Codul-Vindecăriiii

,, Trimit integral efectele acestei vindecări către ( numele persoanei) , cu iubire.”

Se recomandă efectuarea de trei ori pe zi a Codului Vindecării. Probleme grave precum cancerul vor avea nevoie de multe şedinţe de cîte 6 minute. Codul Vindecării – funcţionează dacă este urmat cu consecvenţă. Doamne ajută!

Page 10: 147138108-Codul-Vindecăriiii

De la experimente medicale ciudate la Codul

vindecării universale

Acasă » Arte » Carte

Ochi holbaţi şi păr vâlvoi

Poveştile din cartea lui Trevor Norton sunt rând pe rând incredibile, tulburătoare sau

absurde. Acolo unde e pericol, cineva trebuie să fie primul. Autoexperimentatorii au o

protecţie mai ridicată decât profanii în ale ştiinţei, datorită cunoaşterii în detaliu a ceea ce

fac. Fiecare experiment presupune un anumit nivel de pericol. Cu toate că mulţi inovatori au

dus vieţi situate la limita extremă a probabilului, au îndurat cu stoicism pericolele şi

neplăcerile cauzate de experimentele lor fiindcă erau convinşi că misiunea lor merită. Ar

Page 11: 147138108-Codul-Vindecăriiii

trebui să-i recunoaştem şi să-i omagiem. Sunt experimente medicale ciudate, care au salvat

vieţi, relatate într-un stil alert, plin de umor.

În perioada victoriană, un doctor faimos, Jack Haldane, spunea: „Nu experimentaţi

niciodată pe un animal ceea ce poţi experimenta pe un om. A inhalat nişte gaze periculoase

pentru a testa eficienţa măştii de gaze pe care o inventase. Făcând acest lucru, i s-au încins

creierii şi i-a ieşit fum pe urechi”. De unde şi titlul acestui volum, „Ochi holbaţi şi păr

vâlvoi”.

Un chirurg concediat şi-a înfipt un cateter în inimă după care... a ajuns să câştige Premiul

Nobel. John Hunter, doctorul lui George al III-lea, s-a infectat înadins cu gonoree şi sifilis,

sperând să găsească remediul împotriva acestora. El a transformat chirurgia dintr-o

îndeletnicire într-o ştiinţă. Chirurgia de front implica deschiderea rănii, curăţarea şi

extragerea glonţului. Aproape invariabil, soldatul era răpus de o infecţie. Hunter obţine o

rată de supravieţuire cu mult mai mare. Disecă peste 1.000 de cadavre şi cunoaşte interiorul

corpului uman mai bine decât îşi ştia propriile buzunare. Un doctor francez a ieşit în largul

Oceanului Atlantic plutind în derivă pentru a vedea cât de mult poate supravieţui un

naufragiat.

Oamenii de altădată aveau o slăbiciune pentru hapuri greţoase, folosite ca tratamente.

Dintotdeauna în medicină a existat un strop de magie. Folosirea plantelor medicinale a

zămislit totodată botanica şi medicina. Vreme de 200 de ani, cam toţi botaniştii erau

totodată medici sau farmacişti, iar plantele medicinale se aflau în farmacopeea acelor

timpuri. „Herball”, a lui John Gerad, publicată în 1597, a devenit cea mai faimoasă carte de

botanică tipărită vreodată. Din păcate, specialiştii în plante erau înlănţuiţi de doctrina

„Peceţii”, credinţa că natura vindecătoare a fiecărei plante era întipărită în aspectul ei. Într-

o vreme în care tot mai puţini chirurgi lucrau cu jumătate de normă ca bărbieri, doftoricitul

devenind o meserie semi-respectabilă, pe porţile universităţilor începeau să iasă chirurgi

antrenaţi şi medici de casă. În secolul al XVIII-lea, o diplomă de medic putea fi cumpărată

cu 20 de lire chiar şi la cele mai prestigioase instituţii din Scoţia. Standardul de pregătire a

studenţilor, chiar şi în 1869, poate fi judecat după o declaraţie a decanului Şcolii de

Medicină de la Harvard, care scoate la iveală că nu se organizau examene scrise, fiindcă

Page 12: 147138108-Codul-Vindecăriiii

majoritatea studenţilor nu ştiau să scrie îndeajuns de bine. Chiar şi practicienii cei mai

experimentaţi rămân, până în zorii secolului al XX-lea, neputincioşi în faţa bolilor fatale.

Nenumăraţi adulţi erau seceraţi de meningită, tuberculoză şi pneumonie, sexul venea la

pachet cu sifilisul. Medicii erau totodată şi teribil de costisitori. Chiar şi cei bogaţi făceau

feţe-feţe la vederea notei de plată. George al III-lea îl acuza pe unul dintre medicii lui

curanţi că aparţine unei profesiuni pe care o detestă din toată inima. Medicul protestează

susţinând că şi Iisus vindecase bolnavi. „Da, răspunse regele, dar nu făcea 700 de lire pe an

din asta...”

Scriitorul Daniel Defoe descria situaţia astfel: „Medicina era un domeniu bănos şi unii

escroci făceau averi”. Experimentele făcute cu nepăsare în dormitor provocau o cerere

crâncenă de leacuri pentru gonoree. În 1750, trei din patru doctori îşi bazau afacerea pe

bolile venerice...

Regina Victoria răsfoia avidă gazetele în căutarea celor mai la modă tratamente. Era vestită

ca bolnavă închipuită. Dar au existat totuşi oameni dornici să facă voluntariat, care au avut

curajul să ajute la găsirea de noi leacuri.

Celebrii soţi Curie s-au infestat cu elemente radioactive pentru cercetări care au ajutat

imens umanitatea. Legile care îi interesau pe Marie şi pe Pierre Curie erau cele ale fizicii şi

ale chimiei. În acelaşi an în care Roentgen descoperea razele X, Pierre îşi obţinea doctoratul

pe baza cercetărilor sale despre magnetism şi se căsătorea cu Marie Sklodowska, o studentă

poloneză care făcea foamea într-o mansardă prăpădită din Paris. Ei doi formează unul

dintre cele mai importante parteneriate din istoria ştiinţei. Marie lucra fără bani, reuşind să

facă rost de o încăpere care fusese abandonată de medici pe motiv că era prea sordidă

pentru disecţia cadavrelor. Ea descoperă că, indiferent de diferenţele chimice, minereurile

de uraniu emiteau toate radiaţii şi numeşte acest fenomen radioactivitate. Izolarea radiului

implica fierberi şi răciri repetate ale soluţiei, în căzi mari, pentru obţinrerea de cristale din

ce în ce mai pure. „Îmi petreceam ziua amestecând în masa forfotitoare cu un drug de fier

cât mine de mare, până ce eram frântă de oboseală”. Descoperă două elemente noi şi devine

prima femeie din Franţa care obţine doctoratul. În 1903, cei doi împart Premiul Nobel

pentru fizică, însă nu reuşesc să ajungă la Stockholm din cauza anemiei Mariei. Era primul

Page 13: 147138108-Codul-Vindecăriiii

semn al expunerii la radiaţii. Iar Pierre, încălzind un tub cu radiu la temperatură ridicată,

tubul explodează. Drept urmare se alege cu probleme la ochi şi suferă dureri crunte de

picioare care-l fac incapabil să lucreze. După moartea lui în 1906, Marie este invitată la

Sorbona să deţină un post academic, iar în 1911 primeşte din nou Premiul Nobel pentru

chimie, de data aceasta. Este răpusă de o anemie severă de la iradierea măduvei spinării.

Asemenea poveşti de groază au avut puţin impact asupra publicului, comparate cu vestea că

radiul era folosit ca să vindece cancerul.

Veţi afla în această carte şi despre detectivii bolilor, deoarece omenirea a fost din vremuri

îndepătate fascinată de forţele invizibile. Medicul renascentist Paracelsus a fost unul dintre

primii medici care au devenit obsedaţi de magnetism. Magnetistul cel mai cunoscut al

secolului al XVIII-lea a fost Frans Anton Mesmer, care postula o fluidizare magnetică ce

deranja sistemul nervos şi care nu putea fi rezolvată decât prin magnetism. Personalitatea

sa magnetică şi talentele actoriceşti atrăgeau doamne din înalta societate la salonul lui din

Paris. Tineri frumoşi masau cu blândeţe părţile cele mai sensibile la magnetism ale

trupurilor doamnelor, până ce acestea „prindeau lumină în obraji” şi cădeau pradă extazului

magnetic.

Page 14: 147138108-Codul-Vindecăriiii

O carte care ne familiarizează cu ceea ce înseamnă cercetarea ştiinţifică aplicată pe propria

piele şi ne oferă un tablou viu al unei lumi în care medicii testau pe ei înşişi substanţe mai

mult sau mai puţin ciudate pentru a observa reacţiile organismului uman la ele.

Codul vindecării în 6 minute

Acest volum semnat de Dr. Alexander Loyd este o revelaţie pentru toţi cei care caută cu

disperare soluţii la problemele cu care se confruntă azi. În 2001, Alexander Loyd a

descoperit cum să activeze funcţia fizică încorporată în organism, care poate înlătura în

proporţie de până la 95% sursa tuturor bolilor şi stărilor de rău. În acest caz, sistemul

neuro-imunitar îşi poate îndeplini misiunea de a vindeca orice rău din organism.

Descoperirile doctorului Loyd au fost validate prin teste şi mărturii ale oamenilor din

întreaga lume care au folosit sistemul „Codul vindecării” pentru a corecta, practic, orice

Page 15: 147138108-Codul-Vindecăriiii

problemă fizică, emoţională şi relaţională, dar şi pentru a avea succes deosebit în carieră.

„Mi-a vorbit despre codurile vindecării un prieten şi, trebuie să recunosc, la început am fost

sceptic. După ce am auzit şi am citit mărturii uimitoare ale unor oameni despre felul în care

li s-a schimbat viaţa, după ce am aflat că sistemul Codurilor a fost descoperit după 12 ani de

rugăciuni, că este în concordanţă cu Biblia, dar şi profund ancorat în ştiinţă, am vrut să ştiu

mai multe. Pus în faţa a ceea ce nu părea să aibă sorţi de izbândă pentru o criză personală,

am lucrat cu Alex zi de zi, timp de 40 de zile, şi am folosit cu sârguinţă Codurile vindecării.

Acest proces m-a ajutat să depăşesc, aproape fără efort, experienţe trecute dureroase şi să-i

iert pe cei care m-au rănit de-a lungul anilor, dar, şi mai important, să obţin iertarea celor

pe care i-am rănit eu însumi”, scria dr Jordan S. Rubin, doctor în medicină naturistă, autor

a peste 20 de cărţi din domeniul sănătăţii şi medicinii alternative, declarate bestseller de

„New York Times”.

În lume auzim vorbindu-se mult despre Reforma din Sănătate, însă utilizând instrumente

pe care Codul vindecării ni le pune la dispoziţie, ne putem transforma viaţa şi sănătatea

dinspre interior spre exterior, afirmă autorul. „Ce vă doriţi mai mult de la o viaţă? O relaţie

de dragoste? O sănătate bună? Linişte sufletească? În 2001 îmi doream toate lucrurile

menţionate mai sus. Până atunci, timp de 12 ani fusesem trist, deprimat şi eram total

neajutorat. De fiecare dată când lucrurile păreau să înceapă să se îmbunătăţească, totul

aluneca înapoi, în disperarea care ne caracterizase viaţa. Am aflat în curând cu Tracey

suferea de depresie majoră şi că suferise probabil de asta toată viaţa. Am încercat de toate,

consiliere, terapie, vitamine, minerale, plante medicinale, rugăciuni, tehnici alternative de

eliberare emoţională... de toate. Şi apoi, s-a întâmplat... minunea”.

Alexander Loyd deţine doctorate în psihologie şi medicină naturistă. Testele doctorului

Loyd au arătat că există un „Cod universal al vindecării”. Acel ceva numărul 1 este sistemul

imunitar şi autovindecător din organism. Există ceva pe pământ care poate face ca acel ceva

numărul 1 să nu funcţioneze. Despre ce vorba? Despre stres. Aceasta înseamnă că prima

întrebare pe care trebuie să v-o puneţi când aveţi o problemă peste care nu puteţi trece este:

„Ce factor de stres îmi împiedică sistemul imunitar să rezolve problema asta şi ce pot face în

acest sens?”. Acel ceva numărul 1 trebuie să funcţioneze. Este vorba despre vindecarea

problemelor sufletului. Veţi afla în acest volum despre cele 7 secrete ale vieţii, sănătăţii şi

Page 16: 147138108-Codul-Vindecăriiii

prosperităţii. Cartea este scrisă în colaborare cu medicul Ben Johnson, specialist în

osteopatie şi medicină naturistă, care a ţinut prelegeri în toată lumea despre felul în care

funcţionează Codul vindecării, axându-se îndeosebi pe vindecarea memoriei celulare,

lucrând de la imagini la suflet. Veţi continua să aplicaţi Codul pentru a înlătura stresul din

organism.